Skip to main content

We gaan even helemaal terug naar het begin. Voordat je begint met het laten bouwen van jouw website heb je eerst een domeinnaam en hosting nodig. Nu zijn er genoeg bedrijven die dit voor je aanbieden. Wij leggen uit waarom je het beste hosting en domeinregistratie bij Monkey Vision kunt nemen.

Domeinregistratie

Wanneer je een eigen website wil laten maken of mailadressen wil gebruiken zul je een domeinnaam nodig hebben. Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie, bijvoorbeeld .nl of .com. Wanneer je een domeinnaam hebt geregistreerd

dan bezit je een uniek adres op het internet. Je bepaalt zelf welke extensie je vastlegt achter je domeinnaam. Het is ook mogelijk om meerdere extensies vast te leggen voor je domeinnaam. Om te zien of de domeinnaam die jij wil nog beschikbaar is ga je naar de website van SIDN. Bij Monkey Vision bieden we de volgende prijzen aan.

Hosting

Hosting heb je nodig om je website online te kunnen bekijken. Webhosting is eigenlijk het huren van een stukje opslag en geheugen op een bepaalde server. Een server is een krachtige computer Door het versturen van jouw bestanden naar de server wordt jouw website bereikbaar voor iedereen.
Monkey Vision heeft een compleet ingerichte hosting omgeving die ervoor zorgt dat jouw WordPress website optimaal bereikbaar is. Deze omgeving wordt volledig beheert door Monkey Vision, hierdoor kunnen wij garanderen dat websites altijd snel zullen werken.
De hosting omgeving van Monkey Vision staat in de Cloud op drie verschillende locaties. Hierdoor is jouw website optimaal bereikbaar. Mocht er op een locatie problemen optreden? Geen probleem! Automatisch neemt een andere locatie jouw website over. Daarnaast maken wij nog van alle websites die door ons gehost worden een dagelijkse backup. Deze bewaren we tot 7 dagen terug. Daardoor kunnen wij bij problemen gemakkelijk een oudere versie terugzetten.

Waarom bij Monkey Vision

Er zijn verschillende redenen waarom het voor jou handig is om je hosting en domeinregistratie beide bij Monkey Vision te laten regelen. We zetten ze voor je op een rijtje.

  • Als je ervoor kiest om je website bij Monkey Vision te laten maken is het aan te raden om de domeinregistratie en hosting ook bij ons te laten regelen. Als er vragen zijn over de domeinregistratie, hosting of de website hoef je maar met één bedrijf contact op te nemen. Wij kunnen overal antwoord op geven omdat we overal inzicht in hebben.
  • Als er iets mis is met de website kunnen we gelijk zien waar het aan ligt. Ligt het probleem bij de hosting? Dan kunnen we dit ook gelijk voor je oplossen zonder dat je eerst contact op moet nemen met een derde partij.
  • Monkey Vision biedt onderhoud aan bij het hosting pakket. Dit zorgt voor een dagelijkse back-up van je database zodat je nooit iets kwijt zal raken. Ook het updaten van WordPress en Plugins zal Monkey Vision voor je in de gaten houden. Hier hoef je geen zorgen meer om te maken en je website zal altijd up to date blijven.
  • Je zit nergens aan vast. Het hostingpakket is maandelijks opzegbaar.

Ben je geïnteresseerd in hosting of domeinregistratie bij Monkey Vision? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen!