Het monkey team

Apenkoppen

Wie wij zijn

Monkey Vision bestaat uit een klein, gedreven en enthousiast team dat altijd voor je klaar staat. Met veel ervaring en al honderden websites op de teller kunnen we al je wensen waarmaken en al jouw vragen beantwoorden.

Wat wij doen

Eenvoudig, snel en betaalbaar. Dat zijn de drie doelen waar Monkey Vision naar streeft. Met onze lage kosten houden we rekening met ondernemers die net gestart zijn. Ook is het belangrijk dat alles op een eenvoudige en transparante manier gecommuniceerd en gebouwd wordt. Op die manier kun jij als klant alles makkelijk overnemen als onze taak erop zit. Binnen een paar dagen staat jouw nieuwe website online.

Eenvoudig, snel en betaalbaar. Dat zijn de drie doelen waar Monkey Vision naar streeft.

In the jungle, the monkey jungle

Ons team bestaat uit een groep gevarieerde en gemotiveerde aapjes.

Wouter

Wouter

Opperaap

Onze opperaap, de naam zegt het al, hij laat iedereen meerdere keren per dag van zich horen. Hij komt nooit ongezien of ongehoord binnen. Is het niet door zijn opvallende Happy Socks, dan wel door de luidruchtige apengeluiden. Roep 'kip' en hij staat vooraan om alles in no-time op te eten. Zijn muziekkeuze gaat alle kanten op. Benieuwd naar zijn all time favorite? Klik op het muzieknootje!
Rits

Rits

Mama aap

Maakt en ontwerpt websites. Probeert zo creatief mogelijk te zijn. Houdt eigenlijk van al het eten zolang het maar veel is, behalve broccoli. Heeft niet echt een specifieke muzieksmaak, maar als niemand suggesties durft te doen luisteren we de hele dag naar de Backstreet Boys. Vraag ons niet hoe hij aan de bijnaam "mama aap" komt...
Coming Soon Aap

Luuk

Bokito

Als (online) marketeer van alle markten thuis. Hij onderneemt, is technisch en schudt regelmatig wat creativiteit uit zijn mouw. Hij is de breedste Gorilla in onze jungle. Niet gek na al die kilo's biefstuk en kip en al die uren in de sportschool. Hij werkt en sport op wat Urban deuntjes.
Mirjam

Mirjam

Opper Weirdo

Opper weirdo, merkmaker, krijgt kriebels van alles wat nét niet uitgelijnd is. Weet het altijd beter dan Wouter. Eet graag zonnige indonesische gerechten en vindt Ludovico een held.
Ruud Slagers

Ruud

Slinger aap

Komt uit het 'oh zo mooie' Brabant geslingerd om al jullie vragen rondom websites te beantwoorden. Houdt van fotograferen in zijn vrije tijd en van op vakantie gaan naar een lekker warm land! Zijn andere interesse is het kweken van Bonsai bomen, dus de kantoorplanten boffen maar met hem. Heeft een diverse muzieksmaak en luistert alles, van techno tot oldies.

Manon

Slinger aap

Deze online marketeer is wellicht in het verkeerde tijdperk geboren, want ze geeft nog steeds de voorkeur aan pen en papier. Hoewel ze de een na de andere SEO tekst op haar toetsenbord tikt, worden de to-do-lijstjes nog met de hand geschreven. Deze 90’s kid luistert dan ook het liefste naar de 60’s & 70’s. Is vrijwel altijd in een goed humeur, nog een beetje extra als het zonnetje schijnt.

Anne

Slinger aap

Heeft in de ochtend eerst een paar koppen koffie nodig om goed wakker te worden en aan de slag te kunnen met het schrijven van SEO-teksten. Tijdens het werk heeft ze het liefst altijd muziek op, en dan bij voorkeur muziek die een beetje theatraal is en ze mee kan zingen. Buiten het werk zal je haar vaak kunnen vinden in een bioscoopzaal of rondom een bordspel met chips, popcorn of een borrelplank.

Guus

Schrijvende aap

Guus is een energieke, nieuwsgierige en best wel stereotype jongen. Houdt van voetbal, sporten in het algemeen en een lekker speciaalbiertje op z'n tijd, maar heeft ook nog iets dat níét bijna elke mannelijke persoon van zijn leeftijd doet. Hij houdt namelijk zielsveel van schrijven en dingen bedenken. Je kan het zo gek niet bedenken, of Guus zou het willen bedenken. Luistert tijdens het kraken van de hersenen en schrijven graag naar muziek met goede beat en bass.

Janne

Regel aap

Managet alles op ons kantoor. Zij zorgt ervoor dat wij ons werk goed kunnen doen in de jungle van het internet. Ze vindt organiseren leuk, ze gaat over een goede structurering van ons kantoor. Zo sorteert ze eens per week de koffiekopjes op kleur. Ook beheert zij de boodschappenlijst. Dat betekent dat we lief moeten zijn voor haar en ons werk op tijd af moeten hebben, anders kun je ’s ochtends de koffie wel op je buik schrijven.
Sha're Schoenaker

Sha're

Lay-out maki

Leert over het bouwen en onderhouden van websites. Ze heeft veel interesse in vormgeving en kan goed overweg met Adobe Photoshop en Adobe Xd. Ze is graag aan het gamen (wel buiten werktijd natuurlijk) en door haar passie voor muziek is het nooit stil op kantoor. Daarnaast gaat ze graag op vakantie naar de zon en eet ze graag pizza.

Daan

Web tamarin

Leert over het bouwen en onderhouden van websites. Hij heeft een oog voor detail en geeft niet op totdat de klus is geklaard! Door zijn opleiding tot Developer programmeert hij veel in zijn vrije tijd. Daarnaast geeft hij voetbaltraining en ook Daan luistert vaak naar muziek. Soms loopt hij vermomd als een teletubbie rond in het kantoor. Maar hobby’s… Dat zijn het eigenlijk net niet. Heb je toevallig nog suggesties? Want het kweken van Bonsai bomen ligt hem ook niet.

Tim

Leeraap

Leert over het bouwen van websites en het onderhouden van websites, in andere woorden een echte stagiair! Of zoals wij hem noemen, een 'leeraap'. Hij houdt enorm van biefstuk en kip met een leuk muziekje erbij, zolang het maar geen Nederlandse muziek is.

Marianne

Leeraap

Marianne is via vele omwegen in de jungle uiteindelijk bij Monkey Vision uitgekomen. Ze heeft voor orthopedagoog en wiskunde docent geleerd, maar websites bouwen vindt ze eigenlijk leuker. Haar andere skills kan ze wel inzetten om de andere apen een beetje op te voeden, en om problemen net iets anders aan te vliegen. In haar vrije tijd kun je Marianne regelmatig met haar neus in een boek vinden, of in de keuken met haar neus in de oven om daar weer een van de vele baksels uit te halen. Ook staat ze zo nu en dan op het podium iets met musical te doen. Een echte duizendpoot dus.

Jouw gezicht binnenkort hier?

Vacatures

Onze partners