Monkey Vision is ontstaan vanuit een passie voor het ontwikkelen van aantrekkelijke, professionele websites. Wij kwamen er achter dat in de webdesign wereld er veel onduidelijkheden bestaan over de kosten en functies van een website. Kortom, een conflict tussen bureau en klant. Daarom zijn wij met een nieuw en verbeterd concept gekomen. Een concept met als doel: duidelijk communiceren met de klant over de kosten en diensten. Door duidelijkheid en transparantie voorkomen we miscommunicatie en onverwachte kosten voor de klant.

Wij zijn dagelijks bezig met het maken van websites en leren daardoor ook dagelijks hoe dit beter kan. Dit verwerken wij in het passende pakket. Dit pakket biedt duidelijkheid en transparantie voor zowel ons als voor jou. Gezamenlijk wordt jouw ideale website gerealiseerd die na oplevering zich verder kan ontwikkelen.

Ons team is razend enthousiast en heeft een echte passie voor digitale ontwikkeling. We helpen je graag met elke vraag, zo lang deze natuurlijk gaat over de digitale wereld.

wiezijnwij

 Wouter Polman

Eigenaar

Gepassioneerd en ervaren webdesigner. Wouter houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van websites en webshops.

wiezijnwij

Marilyn Ruwaard

Websites en Marketing

Marilyn houdt alle Social Media van Monkey Vision bij. Daarnaast ontwikkelt zij professionele WordPress websites.

wiezijnwij

Bas Vennix

SEO & Websites 

Onze SEO specialist Bas houdt zich bezig met zoekmachine optimalisatie. Daarnaast is hij all-round actief en ontwikkelt hij WordPress websites.

wiezijnwij

Jeanine Verbaak

Grafisch design & Fotografie

Onze grafisch designer en fotografe Jeanine is verantwoordelijk voor visuele uitingen van Monkey Vision.

Vragen? Wij staan altijd voor u klaar!

Stuur een mailtje naar info@monkeyvision.nl of bel ons op 024 202 2068

Mail ons!

Start typing and press Enter to search