Het monkey team

Apenkoppen

Wie wij zijn

Monkey Vision bestaat uit een klein, gedreven en enthousiast team dat altijd voor je klaar staat. Met veel ervaring en al honderden websites op de teller kunnen we al je wensen waarmaken en al jouw vragen beantwoorden.

Wat wij doen

Eenvoudig, snel en betaalbaar. Dat zijn de drie doelen waar Monkey Vision naar streeft. Met onze lage kosten houden we rekening met ondernemers die net gestart zijn. Ook is het belangrijk dat alles op een eenvoudige en transparante manier gecommuniceerd en gebouwd wordt. Op die manier kun jij als klant alles makkelijk overnemen als onze taak erop zit. Binnen een paar dagen staat jouw nieuwe website online.

Eenvoudig, snel en betaalbaar. Dat zijn de drie doelen waar Monkey Vision naar streeft.

In the jungle, the monkey jungle

Ons team bestaat uit een groep gevarieerde en gemotiveerde aapjes.

Wouter

Wouter

Opperaap

Onze opperaap, de naam zegt het al, hij laat iedereen meerdere keren per dag van zich horen. Hij komt nooit ongezien of ongehoord binnen. Is het niet door zijn opvallende Happy Socks, dan wel door de luidruchtige apengeluiden. Roep 'kip' en hij staat vooraan om alles in no-time op te eten. Zijn muziekkeuze gaat alle kanten op. Benieuwd naar zijn all time favorite? Klik op het muzieknootje!
Mirjam

Mirjam

Opperontwerper

Opper weirdo, merkmaker, krijgt kriebels van alles wat nét niet uitgelijnd is. Weet het altijd beter dan Wouter. Eet graag zonnige indonesische gerechten en vindt Ludovico een held.

Luuk

Oppermarketeer

Als (online) marketeer van alle markten thuis. Hij onderneemt, is technisch en schudt regelmatig wat creativiteit uit zijn mouw. Hij is de breedste Gorilla in onze jungle. Niet gek na al die kilo's biefstuk en kip en al die uren in de sportschool. Hij werkt en sport op wat Urban deuntjes.

Anne

Tekstschrijver

Heeft in de ochtend eerst een paar koppen koffie nodig om goed wakker te worden en aan de slag te kunnen met het schrijven van SEO-teksten. Tijdens het werk heeft ze het liefst altijd muziek op, en dan bij voorkeur muziek die een beetje theatraal is en ze mee kan zingen. Buiten het werk zal je haar vaak kunnen vinden in een bioscoopzaal of rondom een bordspel met chips, popcorn of een borrelplank.
Ruud Slagers

Ruud

Supporter

Komt uit het 'oh zo mooie' Brabant geslingerd om al jullie vragen rondom websites te beantwoorden. Houdt van fotograferen in zijn vrije tijd en van op vakantie gaan naar een lekker warm land! Zijn andere interesse is het kweken van Bonsai bomen, dus de kantoorplanten boffen maar met hem. Heeft een diverse muzieksmaak en luistert alles, van techno tot oldies.

Tim

Supporter

Leert over het bouwen van websites en het onderhouden van websites, in andere woorden een echte stagiair! Of zoals wij hem noemen, een 'leeraap'. Hij houdt enorm van biefstuk en kip met een leuk muziekje erbij, zolang het maar geen Nederlandse muziek is.
Rits

Rits

Webbouwer

Maakt en ontwerpt websites. Probeert zo creatief mogelijk te zijn. Houdt eigenlijk van al het eten zolang het maar veel is, behalve broccoli. Heeft niet echt een specifieke muzieksmaak, maar als niemand suggesties durft te doen luisteren we de hele dag naar de Backstreet Boys. Vraag ons niet hoe hij aan de bijnaam "mama aap" komt...
Sha're Schoenaker

Sha're

Webbouwer

Bouwt graag visuele websites. Ze heeft veel interesse in vormgeving en kan ook goed overweg met Adobe Photoshop en Adobe Xd. Ze is graag aan het gamen (wel buiten werktijd natuurlijk) en door haar passie voor muziek is het nooit stil op kantoor.

Daan

Webbouwer

Hij heeft een oog voor detail en geeft niet op totdat de klus is geklaard! Door zijn opleiding tot Developer programmeert hij veel in zijn vrije tijd. Daarnaast geeft hij voetbaltraining en ook Daan luistert vaak naar muziek. Maar hobby’s… Dat zijn het eigenlijk net niet. Heb je toevallig nog suggesties? Want het kweken van Bonsai bomen ligt hem ook niet.

Jouw gezicht binnenkort hier?

Vacatures

Onze partners