Monkey Vision is ontstaan vanuit een passie voor het ontwikkelen van aantrekkelijke, professionele websites. Wij bespeurden dat in de webdesign wereld er veel onduidelijkheden bestonden betreft de kosten en functies van een website. Kortom conflict tussen bureau en klant. Wij zijn daarom met een nieuw en verbeterd concept gekomen. Een concept met als doel: duidelijk communiceren met de klant over de kosten en diensten. Met duidelijkheid en transparantie voorkomen we miscommunicatie en onverwachte kosten voor de klant.

Wij zijn dagelijks bezig met het maken van websites en leren ook dagelijks hoe dit beter kan. Dit verwerken wij in het passende pakket. Dit pakket biedt duidelijkheid en transparantie voor zowel ons als voor jou. Gezamenlijk wordt jouw ideale website gerealiseerd die na oplevering zich verder kan ontwikkelen.

Ons team is razend enthousiast en heeft een echte passie voor digitale ontwikkeling. We helpen je graag met elke vraag, zo lang deze natuurlijk gaat over de digitale wereld.

wiezijnwij

 Joost Wanetie

Webshops

Gepassioneerd en ervaren webdesigner, houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van webshops, maar heeft ook in websites veel ervaring.

wiezijnwij

Olaf Caspers

Websites

Na zijn opleiding tot applicatie ontwikkelaar is Olaf het Monkey Vision team komen versterken. Olaf ontwikkelt professionele WordPress websites

wiezijnwij

Tim Baltissen

Websites & Webshops

Heeft jarenlange ervaring in WordPress en kan hier alles over vertellen. Houdt zich bezig met het ontwikkelen van WordPress websites.

wiezijnwij

Frank Wanetie

Marketing & Websites

Vertaalt de kracht van online marketing naar branding, lead generation en sales. Ontwikkelt gebruiksvriendelijke en resultaat gerichte WordPress websites.

Vragen? Wij staan altijd voor u klaar!

Stuur een mailtje naar info@monkeyvision.nl of bel ons op 024 202 2068

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search