Het monkey team

Apenkoppen

Wie wij zijn

Monkey Vision bestaat uit een klein, gedreven en enthousiast team dat altijd voor je klaar staat. Met veel ervaring en al honderden websites op de teller kunnen we al je wensen waarmaken en al jouw vragen beantwoorden.

Wat wij doen

Eenvoudig, snel en betaalbaar. Dat zijn de drie doelen waar Monkey Vision naar streeft. Met onze lage kosten houden we rekening met ondernemers die net gestart zijn. Ook is het belangrijk dat alles op een eenvoudige en transparante manier gecommuniceerd en gebouwd wordt. Op die manier kun jij als klant alles makkelijk overnemen als onze taak erop zit. Binnen een paar dagen staat jouw nieuwe website online.

Eenvoudig, snel en betaalbaar. Dat zijn de drie doelen waar Monkey Vision naar streeft.

In the jungle, the monkey jungle

Ons team bestaat uit een groep gevarieerde en gemotiveerde aapjes.

Wouter

Wouter

Opper aap

Onze opper aap, de naam zegt het al, hij laat iedereen meerdere keren per dag van zich horen. Hij komt nooit ongezien of ongehoord binnen. Is het niet door zijn opvallende Happy Socks, dan wel door de luidruchtige apengeluiden. Roep 'kip' en hij staat vooraan om alles in snelvaart op te eten. Zijn muziekkeuze gaat alle kanten op. Benieuwd naar zijn all time favorite? Klik op het muzieknootje!
Rits

Rits

Mama aap

Maakt en ontwerpt websites. Probeert zo creatief mogelijk te zijn. Houdt eigenlijk van al het eten zolang het maar veel is, behalve broccoli. Heeft niet echt een specifieke muzieksmaak maar als niemand suggesties durft te doen luisteren we de hele dag naar de Backstreet Boys. Vraag ons niet hoe hij aan de bijnaam "mama aap" komt...
Coming Soon Aap

Luuk

Bokito

Als (online) marketeer van alle markten thuis, onderneemt, is technisch en gooit regelmatig wat creativiteit uit zijn mouw. Hij is onze breedste Gorilla in deze Jungle. Niet gek na al die kilo's biefstuk en kip, naast alle uren in de sportschool. Hij werkt en sport op wat Urban deuntjes. Oh ja en groot fan van flyers.
Mirjam

Mirjam

Opper Weirdo

Opper weirdo, merkmaker, krijgt kriebels van alles wat nét niet uitgelijnd is. Weet het altijd beter dan Wouter. Eet graag zonnige indonesische gerechten en vindt Ludovico een held.
Coming Soon Aap

Tim

Leeraap

Leert over het bouwen van websites en het onderhouden van websites, in andere woorden een echte stagiair! Of zoals wij hem noemen, een 'leeraap'. Hij houdt enorm van biefstuk en kip met een leuk muziekje erbij, zolang het maar geen Nederlandse muziek is.

Jouw gezicht binnenkort hier?

Vacatures