Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO,  is bedoeld om een webpagina zo goed  mogelijk in te richten voor zoekmachines. Daardoor krijgt jouw website een hogere rang in Google. Dit zorgt voor een betere online vindbaarheid. Bedenk maar eens hoe jij zelf Google gebruikt. Er zijn maar weinig mensen die veel verder kijken dan de eerste pagina van Google. Door je website te optimaliseren kan je op de langere termijn meer bezoekers krijgen. Ook zonder maandelijks te adverteren. Zoekmachine optimalisatie is daarom erg duurzaam.

1_ttz1bae8df-rnvbyyxqhga
gevonden worden in Google

Gevonden worden in Google

Om hoger in Google te komen is het belangrijk om goede content op je website te hebben staan. Waar beoordeelt Google deze content dan op? Op relevantie en waardering. Relevantie draait om hoe de content op de website aansluit bij de vraag van de zoeker. Google kijkt dus of de zoekwoorden overeenkomen met wat er op de website te vinden is. Maar met alleen relevantie ben je er nog niet. Google kijkt ook naar de waardering van de pagina. Denk hierbij aan gebruiksvriendelijkheid, snelheid, hoe de website er uit ziet en nog veel meer. Vervolgens geeft Google een kwaliteitsscore. Deze score weegt vervolgens weer mee in de uiteindelijke positie in Google.

Hoe beter je website is ingericht voor zoekmachines hoe hoger je website in Google komt. Naast dat wij bij iedere site gebruik maken van een WordPress plugin die jou adviseert hoe je zelf jouw pagina moet optimaliseren. Bieden wij ook het “SEO Starterspakket” aan. Met onze kennis kan jouw website een flinke blijvende boost krijgen!

SEO Starterspakket

Monkey Vision biedt de mogelijkheid om jouw website online beter vindbaar te maken door middel van zoekmachine optimalisatie(SEO). SEO staat voor Search Engine Optimalisation, ofwel zoekmachine optimalisatie.Hierdoor zullen er meer bezoekers naar je website komen. Wij zorgen er voor dat je website zo vriendelijk mogelijk is ingericht voor de zoekmachines.

Daarvoor biedt Monkey Vision het “SEO Starterspakket” aan.

marketing-tools

Wat doen wij dan bij het SEO Starterspakket?

Analyseren

Vooraf doen wij een nulmeting van jouw website. Wanneer wij het SEO Starterspakket hebben uitgevoerd krijg je alle resultaten hiervan te zien.

Google

Wij melden je website aan bij alle relevante tools van Google. Denk hierbij aan Analytics, Search Console en My Business.

Zoekwoorden

Wij zorgen dat je website vindbaar is op de juiste trefwoorden. Wij optimaliseren jouw website zo dat hij het beste is ingesteld voor Google.

Snellere Website

Wij maken je de laadtijd van je website sneller. Dit doen wij door de bestanden en afbeeldingen zo klein mogelijk te maken en gebruik te maken van caching.

Kosten

Wij bieden SEO Starterspakket aan voor eenmalig €250,-

Naast het SEO Starterspakket kunnen wij jouw website maandelijks bijhouden en verbeteren. De  kosten hiervan hangen samen met jouw wensen. Samen met jou zullen we gaan kijken naar wat er nodig is om jouw website op de gewenste positie te krijgen

Voor wie?

De SEO mogelijkheden van Monkey Vision kunnen gekozen worden in combinatie met een nieuwe website. Wanneer je graag online gevonden wilt worden raden wij deze zoekmachine optimalisatie ten zeerste aan.

Daarnaast is het mogelijk om de zoekmachine optimalisatie te laten uitvoeren op een website die niet door ons gemaakt is. We spreken graag de mogelijkheden met je door. Neem contact met ons op.

website laten maken

Zoekmachine optimalisatie van jouw website door Monkey Vision?

 Monkey Vision heeft de volgende websites gemaakt

Heb je interesse in een website van Monkey Vision?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search