Betrouwbare wordpress hosting

Een goede WordPress hosting partner is super belangrijk; het is de fundering van jouw website of webshop! Daarom staan wij voor je klaar. Altijd veilig, snel, betrouwbaar en nooit meer zorgen of je site offline is: wij regelen alles. Ook in het weekend. Dat betekent:

  • WordPress webhosting op het Google-netwerk: goed voor je vindbaarheid!
  • Je website of -shop en het netwerk zijn extreem goed beveiligd
  • Groei jij? Dan groeien we met je mee
  • We staan letterlijk altijd voor je klaar: 24/7, 365 dagen per jaar
Waarom Monkey VisionDomeinnaam nodig?

800+

websites hosten

4,9/5

200+ Google reviews

Monkey Vision - mockup header werkend leren eerste mnd gratis
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Best beoordeeld
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Volledig ontzorgd
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Vaste prijs

Waarom Monkey Vision voor WordPress hosting?

Een goede WordPress hosting partij is ontzettend belangrijk! Niet alleen voor de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw website of webshop, maar ook voor de snelheid. Is jouw website traag? Dan is de kans groot dat bezoekers jouw website direct verlaten en niet overgaan tot een conversie. Dat wil je natuurlijk niet! Daarnaast heeft een trage laadtijd invloed op de rankings in zoekmachines. Is jouw website gebruiksvriendelijk en snel, dan wordt jij door Google beloont met hogere posities. Wij zorgen met onze WordPress hosting dat jouw website altijd snel laadt. Zo kunnen jij en je bezoekers lekker blijven gaan met die banaan!

webshop laten maken Lopers-Company

Alle voordelen van WordPress hosting bij Monkey Vision op een rijtje!

Monkey Vision - icon move
Stap over naar een veiligere, snellere en stabielere website: laat ons de WordPress hosting voor je verzorgen en jouw website of webshop wordt sneller, veiliger en stabieler.
Monkey Vision - icon move
Wij regelen alles: in onze hostingpakketten krijg je méér dan alleen WordPress hosting. We stellen onder andere jouw e-mail in. Groeit je website of webshop? Dan schalen we de hosting gemakkelijk mee op.
Monkey Vision - icon world
Wij hosten op het Google-netwerk: jouw website staat daarmee direct op een Google-netwerk, dat is goed voor je vindbaarheid! Ook kunnen we zo minimaal 99,99% uptime garanderen.
Monkey Vision - icon world
We werken samen met WP Engine: WP Engine is de grootste WordPress-serverbeheerder van de wereld. Zij optimaliseren en beveiligen de servers voor WordPress.
Monkey Vision - snel green
Wij zijn altijd bereikbaar: Heb je vragen of wil je even overleggen? Onze ervaren webbouwers en ons support-team staan altijd voor je klaar. We helpen graag, in noodgevallen zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
Terugkerende kosten

Hosting
Dwerg

1e maand gratis!

15,-
per maand

5 GB opslag
5 e-mailaccounts
Gratis overstapservice
Gratis prestatie demo
Gratis SSL
Onbeperkt dataverkeer
Dedicated SendGrid mail service
Dagelijkse back-up

Maandelijks opzegbaar

Start project

Hosting
Orang-oetan

1e maand gratis!

25,-
per maand

10 GB opslag
10 e-mailaccounts
Gratis overstapservice
Gratis prestatie demo
Gratis SSL
Onbeperkt dataverkeer
Dedicated SendGrid mail service
Dagelijkse back-up
Onbeperkt MySQL databases

Maandelijks opzegbaar

Start project

Hosting
Gorilla

1e maand gratis!

35,-
per maand

20 GB opslag
10 e-mailaccounts
Gratis overstapservice
Gratis prestatie demo
Gratis SSL
Onbeperkt dataverkeer
Dedicated SendGrid mail service
Dagelijkse back-up
Onbeperkt MySQL databases

Maandelijks opzegbaar

Start project

Wat anderen over ons zeggen

Wij vinden het super belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze WordPress hosting en andere diensten!

Monkey Vision
4.8
Gebaseerd op 208 beoordelingen
Mijn ervaringen met Monkey Vision zijn positief. Vooral Enes Yilmaz heeft mijn website een goede nieuwe boost gegeven, met aandacht en begrip voor mijn persoonlijke wensen. De communicatie in de organisatie laat soms wel te wensen over, maar dat komt m.i. omdat men het dan té druk heeft.
Annemarie B.
Annemarie B.
Ik heb mijn website laten maken door Monkey Vision en krijg er nog altijd veel complimenten over. Snelle communicatie, korte lijnen en fijne uitleg in begrijpelijke taal. Monkey Vision is zeker een aanrader!
Isabel
Isabel
Ik was opzoek naar een webbureau dat mij kon helpen met het ontwikkelen van een website voor mijn bedrijf in Nijmegen. Na even zoeken kwam ik bij Monkey Vision, deze partij ziet mij niet als de zoveelste klant maar helpt mij van begin tot eind om het bedrijf te laten groeien. Ik heb een hele mooie WordPress website gekregen die ik zelf met goede ondersteuning kan beheren.
Lotte V.
Lotte V.
Mijn huidige webshop was aan een upgrade toe en het werd tijd om de website in een nieuw jasje te steken en van een SaaS programma over te stappen naar een professionele Wordpress/Woocommerce website. Via Google ben ik bij Monkey Vision terechtgekomen en werd mijn keuze gauw gemaakt vanwege de goede reviews. Monkey Vision neemt je stap voor stap mee in de fases en in samenwerking met Kenmerk het logo vernieuwd en de kleuren bepaald. De Monkey's doen wat ze beloven en gaan zoals ze zeggen door tot de klant tevreden is zonder bijkomende kosten. Het was een lang traject (sinds juli tot op heden) en naar verwachting kunnen we dan ook in Q1 2023 de nieuwe website opleveren. Ik kijk er naar uit!Tot nu toe, bedankt voor het goede werk. Chapeau!
Youri B.
Youri B.
js_loader
Terugkerende kosten

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over WordPress hosting en website bouwen:

Waarom betaal ik bij jullie tussen de €15 en €35 voor WordPress webhosting? Ik kan ook ergens terecht voor €5 per maand.

Je kent hem vast wel; de bekende uitdrukking ‘goedkoop is duurkoop’. En zo is het ook met WordPress webhosting. Is jouw website vaak offline, traag of niet veilig? Dan is de kans groot dat bezoekers jouw website direct verlaten. En dat wil je natuurlijk niet. Heb je net een mooie website, levert het niet het gewenste resultaat… 

Daarom kan je beter investeren in een goede hostingpartij. Je krijgt er immers héél veel voor terug!

Hoe zit het met mijn domeinnaam?

Wij regelen alles voor je! Van overstap tot het registreren van je domeinnaam. Zo hoef je zelf nergens meer aan te denken!

Wat betekent 99,99% uptime?

Uptime is de periode waarin de server waar jouw website op wordt gehost naar behoren functioneert. In 99,99% van de gevallen kan jouw website met onze hosting dus bezocht worden door het publiek! Zo hoef jij nooit stil te staan en kan je lekker blijven gaan met die banaan.

Kan ik een website of webshop laten maken door Monkey Vision?

Natuurlijk! Als best beoordeelde webbouwer van Nederland maken wij met heel veel liefde en enthousiasme een professionele website of webshop voor jou! Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wat zijn de belangrijkste dingen waar ik op moet letten bij het kiezen van WordPress hosting?

Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten bij het kiezen van WordPress hosting:

  • Snelheid en prestaties: zorg ervoor dat de hostingprovider een snelle en betrouwbare server heeft die geoptimaliseerd is voor WordPress.
  • Uptime: kies voor een hostingprovider die een hoge uptime-garantie heeft, zodat je website altijd beschikbaar is voor bezoekers.
  • Beveiliging: zorg ervoor dat de hostingprovider goede beveiligingsmaatregelen heeft om je website te beschermen tegen hackers en andere online bedreigingen.
  • Support: kies voor Monkey Vision die 24/7 klantenservice biedt, zodat je hulp kunt krijgen wanneer je die nodig hebt.
  • Prijs: vergelijk verschillende hostingproviders en kies de optie die het beste bij je budget past.
Start project

Een domeinnaam
vanaf €10,- per jaar

Vraag offerte aan!

Wij zijn
Monkey Vision

Wij zijn een jong, gedreven en enthousiast team dat altijd voor je klaarstaat. We zijn vakidioten: we houden van wat we doen en weten er alles van. En met de honderden websites die wij al hosten, weten we dus precies wat ervoor nodig is om je site of shop veilig, snel en stabiel te houden.

We zijn een tikkeltje eigenwijs: we doen het graag nét iets anders. En die apenstreken worden gewaardeerd: we zijn al drie jaar op rij de best beoordeelde webbouwer van Nederland! Inmiddels horen we tot de top 3 van grootste WordPress-hosters van Nederland.

Start project
Monkey Vision - mockup laptop tij

Start met het maken van jouw website