WordPress-onderhoud en beheer voor je website of webshop: geen zorgen meer!

Je hoeft nooit meer om te kijken naar het onderhoud en beheer van je WordPress-website of –webshop: wij houden jouw website veilig en up-to-date. Dan kan jij gewoon blijven gaan met die banaan! WordPress-onderhoud wil zeggen:

 • Je site of shop altijd up-to-date
 • Nederlands sprekend support-team staat 24/7 voor je klaar
 • Zekerheid: we spreken een vaste prijs af
 • Geen extra kosten voor het oplossen van technische problemen of hacks
 • Je zit niet vast aan een lang contract
Zo werken wijBekijk pakketten

800+

in onderhoud

4,9/5

200+ Google reviews

Monkey Vision - mockup header tij
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Best beoordeeld
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Volledig ontzorgd
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Vaste prijs

Zo is jouw site
altijd bereikbaar!

Website laten maken - icon - check
Wij ontzorgen je
Wij nemen alles voor jou uit handen! We installeren een basis plugin, optimaliseren de snelheid van jouw website en voeren verschillende aanpassingen door. Natuurlijk kan je ook voor veel meer andere dingen bij ons terecht!
Website laten maken - icon - check
Altijd up-to-date
Geen verouderd thema of haperende plug-ins: je website blijft zo snel en veilig.
Website laten maken - icon - check
Experts staan voor je klaar
Heb je een technisch probleem of kom je er even niet meer uit? WordPress-support is onze specialiteit!
Website laten maken - icon - check
Wekelijkse controle
Want de wereld van het internet verandert snel. Zo heb je nooit problemen met je website!
Webshop laten maken - mock up de sfeerhaard

Waarom is WordPress-onderhoud nodig?

Vooral in de online wereld verandert alles snel. Door je website of webshop te onderhouden, zorg je ervoor dat deze goed blijft werken. Je site blijft snel én veilig: voor jou en je bezoekers. En dat is natuurlijk weer nodig om je doelen te bereiken.

Zie website-onderhoud als een soort verzekering. Het internet verandert snel en dus moet je website meeveren. Doe je niks, dan krijg je vanzelf plug-ins die niet meer werken, een verouderd thema of een veel te lange laadtijd. Houd je het onderhoud bij, dan blijf je altijd goed bereikbaar voor je klanten. Dat onderhoud kunnen wij voor je uit handen nemen. Loop je onverhoopt toch tegen problemen aan? Dan nemen wij het herstel voor onze rekening.

Bekijk pakketten

onderhoud
Maki

1e maand gratis!

20,-
per maand

 • Voor kleine websites
 • Wekelijkse updates van je site
 • Inbraakpreventie
 • Oplossen van bugs
 • Spambeveiliging
 • Monitoren van de website
 • Eigen accountmanager

onderhoud
Orang-oetan

1e maand gratis!

40,-
per maand

 • Alles uit het makipakket én…
 • Voor grote websites en kleine webshops
 • Twee keer per week updates van je site
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Staging en development omgeving
 • 30 minuten aanpassingen per maand
 • Eigen accountmanager

onderhoud
Gorilla

1e maand gratis!

60,-
per maand

 • Alles uit de kleine pakketten én…
 • Voor grote webshops
 • Dagelijkse updates van je site
 • Health checks van je site
 • Uptime monitoring
 • 60 minuten aanpassingen per maand
 • Eigen accountmanager

Wat anderen over ons zeggen

Wij vinden het super belangrijk dat onze klanten tevreden zijn!

Monkey Vision
4.8
Gebaseerd op 212 beoordelingen
Heel eerlijk en een net bedrijf! Ik neem al langer dan een jaar hun diensten aan. Ze zorgen goed voor hun clientele, zijn mega flexibel, menselijk, en het bedrijf bestaat uit een team van ijverige kanjers! Zeker aangeraden! 🙂 Gr. Alexander
Victor R.
Victor R.
Monkey Vision heeft een hele toffe website voor mij ontwikkeld. In het begin hebben ze even een weg moeten zoeken in de juiste richting, maar uiteindelijk complimenten voor het hele team want ze zijn nét een stapje verder gegaan voor mij als klant en hebben een heel mooi eindresultaat geleverd. Heel fijn bedrijf om mee samen te werken met snelle communicatie.
Rob Le B.
Rob Le B.
Ik ben heel tevreden met de website en het logo ontwerp wat Monkey Vision gemaakt heeft. Mark van het support team reageert snel op al onze vragen en voert wijzigingen adequaat door. Top service!
Wijnand Van den B.
Wijnand Van den B.
Top bedrijf om mee samen te werken. Staan altijd voor je klaar en zijn erg flexibel!
info E.
info E.
Fijne club om mee samen te werken. Eerlijk en transparant! Dat is waar wij zelf ook voorstaan vanuit onze IT organisatie Hello Developers World. Goed werk geleverd! =)
Tristan S.
Tristan S.
Erg tevreden over de samenwerking. Ik heb een frisse, moderne en creatieve website opgeleverd gekregen waarbij ik de flexibiliteit heb zelf allerlei zaken aan te passen. Monkey Vision geeft de voorzet, ik kop hem in. En samen winnen we de wedstrijd. Zeg maar. ;-)Bedankt voor jullie inzet en de vloeiende support!
Mark van L.
Mark van L.
Erg behulpzaam en er wordt degelijk werk geleverd!
Zelf B.
Zelf B.
Ik wil Enes Yilmaz heel erg bedanken voor de fijne samenwerking. Werkt nauwkeurig en heeft me van alle zaken netjes op de hoogte gehouden. Ik ben blij en tevreden! Bedankt Enes.
Adam ́s C.
Adam ́s C.
Fijn bedrijf! Leuk team en mooie sites die ze ontwikkelen.
Rogier van O.
Rogier van O.
Mijn ervaringen met Monkey Vision zijn positief. Vooral Enes Yilmaz heeft mijn website een goede nieuwe boost gegeven, met aandacht en begrip voor mijn persoonlijke wensen. De communicatie in de organisatie laat soms wel te wensen over, maar dat komt m.i. omdat men het dan té druk heeft.
Annemarie B.
Annemarie B.
Weer een mooie website gebouwd door Monkey Vision voor de Utrecht Spine Course 2023 georganiseerd door het UMCU.Logo's staan er weer mooi op. Hier zijn onze sponsoren blij mee. Dankjewel! Ella Rozendaal, CongresLink
Ella R.
Ella R.
Ik ben erg blij met de website die ik kreeg van dit bedrijf! Vanaf het begin was het team behulpzaam bij het opstellen van mijn specifieke wensen en eisen. Ze namen de tijd om te begrijpen wat ik wilde en boden suggesties om het nog beter te maken. De website ziet er goed uit en is gemakkelijk te navigeren. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede website.
Cel B.
Cel B.
Een fijn en professioneel team heeft mij geholpen met het bouwen van mijn website. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en het gebruik van mijn site. Daarnaast staat er altijd een vriendelijk supportteam klaar, deze persoonlijke touch vind ik persoonlijk erg waardevol! Aanrader!
Maura
Maura
Super blij met al de monkey's at Monkey vision. Ze hebben alles aan gedaan om te zorgen dat mijn website tof uit ziet. Mijn website heeft veel bananen gekost, maar het is me alles waard. Ik kan Monkey Vision echt aanbevelen, jonge getalenteerd Monkey's met een visie.
Celia M.
Celia M.
Professioneel en creatief! Onze webshop gaat nog gebouwd worden door MonkeyVision maar het contact vooraf heb ik al als super positief ervaren. Bedankt Wouter!
11:11
11:11
Zeer goed geholpen met een aantal aanpassingen op onze website. Snel een reactie op alle vragen en voorstellen waardoor het proces goed verliep.Bedankt Enes:)!Met vriendelijke groet,Tickethome
Tickethome
Tickethome
Ik heb mijn website laten maken door Monkey Vision en krijg er nog altijd veel complimenten over. Snelle communicatie, korte lijnen en fijne uitleg in begrijpelijke taal. Monkey Vision is zeker een aanrader!
Isabel
Isabel
Ik was opzoek naar een webbureau dat mij kon helpen met het ontwikkelen van een website voor mijn bedrijf in Nijmegen. Na even zoeken kwam ik bij Monkey Vision, deze partij ziet mij niet als de zoveelste klant maar helpt mij van begin tot eind om het bedrijf te laten groeien. Ik heb een hele mooie WordPress website gekregen die ik zelf met goede ondersteuning kan beheren.
Lotte V.
Lotte V.
Hier recentelijk een mooie website laten maken. Krantvriendelijk en goede kwaliteit geleverd. Mooi webdesign, duidelijk veel tijd in gestopt.
Niek
Niek
Mijn huidige webshop was aan een upgrade toe en het werd tijd om de website in een nieuw jasje te steken en van een SaaS programma over te stappen naar een professionele Wordpress/Woocommerce website. Via Google ben ik bij Monkey Vision terechtgekomen en werd mijn keuze gauw gemaakt vanwege de goede reviews. Monkey Vision neemt je stap voor stap mee in de fases en in samenwerking met Kenmerk het logo vernieuwd en de kleuren bepaald. De Monkey's doen wat ze beloven en gaan zoals ze zeggen door tot de klant tevreden is zonder bijkomende kosten. Het was een lang traject (sinds juli tot op heden) en naar verwachting kunnen we dan ook in Q1 2023 de nieuwe website opleveren. Ik kijk er naar uit!Tot nu toe, bedankt voor het goede werk. Chapeau!
Youri B.
Youri B.
de echte Rolls-Royce van webbouwers, goede communicatie gehouden en oplevering was fantastisch.
Liam K.
Liam K.
Ik heb een prachtige wordpress website laten maken door Monkey Vision. Resultaat is top en personeel is vriendelijk en reageert snel.
Sil T.
Sil T.
Leuke spontane groep!! Wat ik vooral fijn vond is dat men ook meedenkt ipv "wat wil je laten zien?" Duidelijke communicatie en eerlijk advies.
Rahiel R.
Rahiel R.
Ik ben heel tevreden over Monkey Vision! Ze reageren snel, denken mee en helpen je graag en goed!
Femke van H.
Femke van H.
Ik had problemen met mijn wordpress website, waarbij ik contact had met Enes Yilmaz. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Hij keek mee en had binnen enkele ogenblikken de fout geïdentificeerd en opgelost, terwijl ik er zelf al enkele dagen/uren aan besteed had. Fantastisch!
Mursit Cavus (.
Mursit Cavus (.
fijne gesprekken, wat ik vertelde konden zij goed verwoorden op papier, ik ben echt heel erg blij met mijn website, een aanrader als je een professionele website wil voor je bedrijf
Monica S.
Monica S.
Zeer snelle reactie en hulp! Erg blij mee! Raad het zeker aan!!
Willemijn De B.
Willemijn De B.
Monkey Vision (in het speciaal Wouter) is geweldig om mee samen te werken, hij helpt je graag een stap verder en maakt kwaliteit beschikbaar voor een kleiner budget. Top!
Daan B.
Daan B.
Goede service! Enes reageert altijd snel, meestal dezelfde dag, ookal stel je je vraag pas eind van de middag. Wanneer hij mijn vraag niet begrijpt neemt hij telefonisch contact op. Het is dan makkelijk met elkaar af te stemmen. Ook als ik dan een keer toch nog iets anders wil is dat geen probleem. Heel fijn! Op deze manier heb ik mijn website altijd up to date!
Marjan P.
Marjan P.
Wat een top bedrijf! We zochten een nieuwe website en deze is door Monkey Vision volledig gemaakt naar onze wensen en eigenlijk zelfs nog mooier. Fijne communicatie en een mooie website, wat wil je nog meer? Dank je wel!
Patrick B.
Patrick B.
Ik was opzoek naar een web bureau in Nijmegen en kwam bij Monkeyvision uit. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen Uiteindelijk hebben zij voor mij een blog met een uitgebreid op maat gemaakt filter systeem developed. Ik been zeer tevreden met de kwaliteit!
Mo
Mo
Enorm blij met mijn nieuwe professionele website! Bij Monkey Vision werken stuk voor stuk knappe koppen die een heel mooi webdesign voor mij hebben gemaakt.Mijn hosting loopt ook via hun en je wordt altijd mega snel geholpen als er problemen zijn. Mijn website is SEO proof en werd meteen goed gevonden bij Google.Ik ga hier zeker nog eens terug als ik weer iets nodig heb 🙂
Anniek R.
Anniek R.
Hebben onze prima geholpen met onze nieuwe website voor de Peugeot CC club
Jacques V.
Jacques V.
het betreft Peugeotccclub controle op alle ins en outs, hartelijk dank!
Christiaan Paul van W.
Christiaan Paul van W.
Fijn bedrijf dat al jaren mijn website Host en beheert.Altijd snel support bij problemen.
Luuk van E.
Luuk van E.
Monkey Vision heeft me geweldig geholpen met het geven van advies over onze nieuwe website!
Jelle W.
Jelle W.
Monkeyvision heeft ons vanaf de start ontzettend goed geholpen met het bouwen van de website. Ze stellen de juiste vragen, communiceren snel en zijn erg kundig in hun vak. Binnen no-time hadden ze een perfecte website voor ons klaar staan. Ze hebben een slim systeem waarbij je live op de site heel specifiek feedback kan geven op de delen die je anders wilt hebben, waardoor miscommunicatie en andere onduidelijkheden zo goed als geëlimineerd worden. De aftercare is ook top. Ook na de oplevering van de website blijft Monkeyvision je goed van dienst door snel te reageren en problemen op te lossen. Ik zou iedereen aanraden om hun website bij Monkeyvision te laten bouwen!
Frank
Frank
Voor mijn nieuwe podcast een website laten maken. Het webdesign was fantastisch! Heel professioneel en alles laten customizen. De prijs-kwaliteit verhouden was top! Zou zeker nog een keer mijn website laten designen en bouwen door MonkeyVision!
Demi vd V.
Demi vd V.
Ik heb bij dit webbureau mijn website laten maken. Ik was al verliefd op de website sinds de webdesign fase waar we in zaten. En hierna hebben ze het spot-on pixel perfect nagebouwd! Ook hun hosting en onderhoud is erg netjes, er zit een paar toppers achter de telefoon die alles meteen aanpakken. Erg tevreden!
Joey 4.
Joey 4.
Lang op zoek geweest naar een website buider en uiteindelijk kwam ik terecht bij Monkey Vision Nijmegen. Daar trof ik een jong enthousiast team aan dat met veel passie aan mijn website bouwde.Mijn dank gaat vooral uit naar Anouk,Sha're,Marvin en Kamil.Bedankt voor alles Monkey Vision.Groet Schilderwerk Nick Netten Rosmalen.
Nick N.
Nick N.
Prijs kwaliteit verhouding is top!Een website die nét even iets meer is.Kennis, communicatie en proces allen boven verwachting.Wouter en team bedankt!
Jordy J.
Jordy J.
Na een aanbeveling van een collega ben ik met Monkey vision in zee gegaan. Van begin tot eind hebben ze mij meegenomen in het proces. Ik wist precies wat ik wilde alleen soms nog niet hoe dat eruit moest komen te zien. Elke keer mocht ik even langskomen om alles door te spreken zodat we er beide zeker van waren dat het ging worden zoals ik wilde. Het resultaat mag er wezen en daar ben ik super trots op! dankjewel!
Elsje Stax van H.
Elsje Stax van H.
Super bedrijf! Hele mooie webdesign's en ze maken echt super website's. Dit web-bureau is echt klasse!
Sem Van B.
Sem Van B.
Wat een top bedrijf! Alles wordt super snel geregeld en de service en kwaliteit van de diensten is super. Dankzij Monkey Vision zijn mijn resultaten zelfs beter dan gedacht! Bedankt!
Guus O.
Guus O.
Website laten maken en beheren door dit top bedrijf! Service en communicatie is uitstekend, en webdesign een dikke 10, echt een aanrader!
Michael
Michael
Super bedrijf. In 1 woord, TOP. Maakt mooie websites en streeft ernaar om de beste kwaliteitswebsites te leveren.
StrangePlays
StrangePlays
Super web bureau. Helpt je goed op weg en maakt een website of webshop naar jou smaak. Goede prijs / kwaliteit's verhouding.
Gaming F.
Gaming F.
Wil je een professionele en mooie website of wil je jouw wordpress website een level-up geven, dan is Monkey Vision the perfect match voor jouw bedrijf! Dit webbureau in Nijmegen maakt echt super websites. Ook is de communicatie erg fijn en reageren ze snel terug 🙂
Ahlam el B.
Ahlam el B.
Geweldige webbureau in Nijmegen. Top service en je krijgt een snelle terugkoppeling
Enes Y.
Enes Y.
Toppers!Ik heb een website laten maken bij Monkey Vision en ben zeer tevreden! Monkey Vision is naar mijn mening het beste webbureau in Nijmegen en ongetwijfeld van heel Nederland!Ik ben jullie ontzettend dankbaar!
Levy van der V.
Levy van der V.
Spelen top in op jouw wensen bij het bouwen van de website. Communicatie verloopt soepel en snel.
Carlos Van den S.
Carlos Van den S.
Een super bedrijf, komt heel professioneel over en levert top kwaliteit 🙂
Wessel van W.
Wessel van W.
Onze nieuwe website laten maken via MonkeyVision. Onze samenwerking in 1 woord? Uitstekend!Prachtige website, super service, snelle reactie en fijne communicatie!
NIKKI Nederland (.
NIKKI Nederland (.
Zeer prettig om samen te werken met dit bedrijf. Ze werken vlot en de communicatie verliep uitstekend.
Wineke N.
Wineke N.
Dankzij Monkey Vision hebben we nu een mooie, unieke website, die precies past bij wat wij voor ogen hadden. Qua functionaliteiten en qua uitstraling! Dank, monkeys, voor jullie liefde voor dit project!
Team L.
Team L.
Monkey Vision heeft voor ons een nieuwe webshop gebouwd. De nieuwe site ziet er hartstikke goed uit en we zijn zeer tevreden over het contact dat we hebben gehad met Monkey Vision. Er werd snel op onze vragen en opmerkingen gereageerd en het resultaat mag er wezen. Top team!
My Dear B.
My Dear B.
De toppers van Monkey Vision zijn een creatief en professioneel team. Ik ben al langer klant, maar het maken van de nieuwe website liet mij weer zien waarom. Met geduld en toewijding werd alles tot in de puntjes uitgewerkt tot ik er 100% achter stond. Heel blij met het resultaat! Bedankt weer 🙂
Isabel E.
Isabel E.
Erg blij met de Monkeys, zij zijn goed bereikbaar, professioneel, betrouwbaar en snel. Een aanrader!
S B.
S B.
Als beginnend ondernemer was het een erg prettige samenwerking. Ze dachten goed mee en zelfs ook over dingen na waar jezelf niet bij stilstond. Snelle reacties en prettige mensen. Zeer tevreden en blij dat ik mijn website heb laten maken door hun!
Gabi van B.
Gabi van B.
We zijn erg tevreden met de nieuwe website voor ons gezelschap. We hebben de samenwerking met Monkey Vision als zeer prettig ervaren. De webbouwers hebben erg goed meegedacht met al onze wensen wat betreft het ontwerp en de content-vulling van de site. Goed bereikbare service en support. Fijne overdracht en ondersteuning bij gebruik van Wordpress-systemen en apps.
Muziektheater De P.
Muziektheater De P.
Zeer fijn bedrijf! Erg klantvriendelijk en veel betrokkenheid. Ik heb een website laten maken en hij ziet er fantastisch uit en dat ook nog voor een aantrekkelijk prijskaartje. Ik kom zeker nog een keer langs!
Noemi Monteiro W.
Noemi Monteiro W.
Leuke mensen en fijn om mee samen te werken! echt een aanrader!
Joeri N.
Joeri N.
Monkey Vision heeft voor ons een compleet nieuwe website weten te realiseren volledig naar onze wensen. De samenwerking is door ons als zeer prettig ervaren, aanrader!
Riocare R.
Riocare R.
Laatst een website door jullie laten maken en ik ben er erg tevreden over!
Dries
Dries
Ik heb een erg prettige ervaring gehad met Monkey Vision. Een jong, professioneel en creatief team dat heeft mij geholpen om het beste resultaat tot stand te brengen. Bedankt!
Veenerick D.
Veenerick D.
Ik heb een erg goede website laten maken bij Monkey Vision. Erg vriendelijke en professionele medewerkers!
Tessa G.
Tessa G.
ik heb een website laten maken en werd snel en professioneel geholpen. dankjewel!
Jacqueline S.
Jacqueline S.
Hele goede medewerkers heeeel vriendelijk. Ze helpen je goed en weten waar ze over praten. Ik ben erg te spreken over dit bedrijf!!!
elke B.
elke B.
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Snel en accuraat met een goede kwaliteit.
William S.
William S.
Ik heb bij dit bedrijf een Website laten maken. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben dan ook erg blij met het resultaat.
Bram G.
Bram G.
js_loader
Bekijk pakketten

Hoe weet je welk pakket bij jouw website of webshop past?

We helpen je het pakket kiezen dat bij jou past. Welk pakket je nodig hebt, is bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte van je website of webshop, hoeveel plug-ins of hoeveel pagina’s je hebt. We hebben voor elke website of -shop een passend pakket. Maar altijd een vast bedrag, zodat het lekker overzichtelijk is.

Doen jullie al het website of webshop onderhoud echt voor een vaste prijs?

Ja! Voor een vast bedrag per maand zorgen we ervoor dat je thema, plug-ins en veelvoorkomende onderhoudsklusjes gedaan worden. Het maakt niet uit hoe vaak je ons nodig hebt: bel, mail of kom gerust zo vaak langs als je wilt. Dat zit allemaal in de vaste prijs.

Kan ik een website die door iemand anders gemaakt is, door jullie laten onderhouden?

Ja, dat kan, mits het om een WordPress-website of -shop gaat! Het liefst bouwen wij je website natuurlijk ook. Maar heeft iemand anders dat voor je gedaan, dan checken wij de kwaliteit van je website of webshop. Als het uit onze diagnose nodig blijkt, maken we een offerte om je website weer ‘gezond’ en stabiel te maken. Daarna kun je een standaard onderhoudspakket afnemen. Blijkt uit onze check dat je website of webshop al goed werkt? Dan nemen we het onderhoud direct voor je uit handen.

Kan ik een website of webshop die ergens anders gehost wordt, door jullie laten onderhouden?

Nee, het is voor een optimale kwaliteit nodig om zowel hosting als onderhoud bij één partij neer te leggen. Zo weten we zeker dat we er alles aan kunnen doen om je site of shop altijd optimaal te laten werken. We kunnen in nood altijd bij je website en kunnen zo garanderen dat we altijd aan jouw verwachtingen blijven voldoen.

Op welke termijn fixen jullie iets als het stuk is?

Als wij ‘altijd’ zeggen, bedoelen we ook ‘altijd’: we zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Heb je een vraag of een probleem, dan pakken we dat meteen op. En we geven spoedopdrachten natuurlijk prioriteit: zo hoef je nooit lang te wachten op een oplossing!

Wat valt er allemaal onder ‘website onderhoud’?

Met onderhoud bedoelen we het updaten van je website, de plugins en het thema. Ook zorgen we voor technische ondersteuning als je problemen tegenkomt. En we zorgen ervoor dat je website of webshop achter de schermen goed werkt: zo weet je zeker dat je altijd een optimale, snelle en veilige website of webshop hebt!

Kan ik zelf mijn website aanpassen of er iets aan toevoegen?

Natuurlijk: jouw site is van jou. Dus als je een tekst of foto wilt aanpassen of je nieuwe collectie wilt toevoegen, kun je dat zelf in het dashboard van je site of shop doen. Kom je er niet helemaal uit of wil een nieuwe plugin uploaden? Laat ons het voor je uit handen nemen: wel zo makkelijk!

Wat als ik zelf iets heb gedaan en mijn site of shop daardoor niet goed werkt?

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat. Je wilt je website zelf een klein beetje finetunen of een nieuwe productpagina aanmaken. En ineens staat je hele pagina schots en scheef, werkt iets niet of ligt je site of shop eruit. Ook dan helpen we je meteen. Neem contact op met ons supportteam en wij zorgen ervoor dat jouw website weer heel snel tot in de puntjes klopt!

Zit ik vast aan zo’n onderhoudspakket?

We kiezen samen het pakket dat het beste bij jouw site past. Dat sluit je dan bij ons af. Het pakket is maandelijks opzegbaar, dus je zit niet aan lange contracten of abonnementen vast.

Start project

Wij zijn
Monkey Vision

Wij zijn een jong, gedreven en enthousiast team dat altijd voor je klaar staat. We zijn vakidioten: we houden van wat we doen en weten er alles van. En met letterlijk honderden websites op de teller, weten we precies wat ervoor nodig is om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop altijd werkt.

We zijn een tikkeltje eigenwijs: we doen het graag nét iets anders. En die apenstreken worden gewaardeerd: we zijn al drie jaar op rij de best beoordeelde webbouwer van Nederland!

Start project
webshop laten maken Apptor

Start met het maken van jouw website