WordPress-onderhoud en beheer voor je website of webshop: geen zorgen meer!

Je hoeft nooit meer om te kijken naar het onderhoud en beheer van je WordPress-website of –webshop: wij houden jouw website veilig en up-to-date. Dan kan jij gewoon blijven gaan met die banaan! WordPress-onderhoud wil zeggen:

 • Je site of shop altijd up-to-date
 • Nederlands sprekend support-team staat 24/7 voor je klaar
 • Zekerheid: we spreken een vaste prijs af
 • Geen extra kosten voor het oplossen van technische problemen of hacks
 • Je zit niet vast aan een lang contract
Zo werken wijBekijk pakketten

800+

in onderhoud

4,9/5

200+ Google reviews

Monkey Vision - mockup header tij
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Best beoordeeld
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Volledig ontzorgd
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Vaste prijs

Zo is jouw site
altijd bereikbaar!

Website laten maken - icon - check
Wij ontzorgen je
Wij nemen alles voor jou uit handen! We installeren een basis plugin, optimaliseren de snelheid van jouw website en voeren verschillende aanpassingen door. Natuurlijk kan je ook voor veel meer andere dingen bij ons terecht!
Website laten maken - icon - check
Altijd up-to-date
Geen verouderd thema of haperende plug-ins: je website blijft zo snel en veilig.
Website laten maken - icon - check
Experts staan voor je klaar
Heb je een technisch probleem of kom je er even niet meer uit? WordPress-support is onze specialiteit!
Website laten maken - icon - check
Wekelijkse controle
Want de wereld van het internet verandert snel. Zo heb je nooit problemen met je website!
Webshop laten maken - mock up de sfeerhaard

Waarom is WordPress-onderhoud nodig?

Vooral in de online wereld verandert alles snel. Door je website of webshop te onderhouden, zorg je ervoor dat deze goed blijft werken. Je site blijft snel én veilig: voor jou en je bezoekers. En dat is natuurlijk weer nodig om je doelen te bereiken.

Zie website-onderhoud als een soort verzekering. Het internet verandert snel en dus moet je website meeveren. Doe je niks, dan krijg je vanzelf plug-ins die niet meer werken, een verouderd thema of een veel te lange laadtijd. Houd je het onderhoud bij, dan blijf je altijd goed bereikbaar voor je klanten. Dat onderhoud kunnen wij voor je uit handen nemen. Loop je onverhoopt toch tegen problemen aan? Dan nemen wij het herstel voor onze rekening.

Bekijk pakketten

onderhoud
Dwerg

1e maand gratis!

20,-
per maand

 • Voor kleine websites
 • Wekelijkse updates van je site
 • Inbraakpreventie
 • Oplossen van bugs
 • Spambeveiliging
 • Monitoren van de website

onderhoud
Orang-oetan

1e maand gratis!

40,-
per maand

 • Alles uit het dwergpakket én…
 • Voor grote websites en kleine webshops
 • Twee keer per week updates van je site
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Staging en development omgeving
 • 30 minuten aanpassingen per maand

onderhoud
Gorilla

1e maand gratis!

60,-
per maand

 • Alles uit de kleine pakketten én…
 • Voor grote webshops
 • Dagelijkse updates van je site
 • Health checks van je site
 • Uptime monitoring
 • 60 minuten aanpassingen per maand

Wat anderen over ons zeggen

Wij vinden het super belangrijk dat onze klanten tevreden zijn!

Monkey Vision
4.8
Gebaseerd op 208 beoordelingen
Mijn ervaringen met Monkey Vision zijn positief. Vooral Enes Yilmaz heeft mijn website een goede nieuwe boost gegeven, met aandacht en begrip voor mijn persoonlijke wensen. De communicatie in de organisatie laat soms wel te wensen over, maar dat komt m.i. omdat men het dan té druk heeft.
Annemarie B.
Annemarie B.
Ik heb mijn website laten maken door Monkey Vision en krijg er nog altijd veel complimenten over. Snelle communicatie, korte lijnen en fijne uitleg in begrijpelijke taal. Monkey Vision is zeker een aanrader!
Isabel
Isabel
Ik was opzoek naar een webbureau dat mij kon helpen met het ontwikkelen van een website voor mijn bedrijf in Nijmegen. Na even zoeken kwam ik bij Monkey Vision, deze partij ziet mij niet als de zoveelste klant maar helpt mij van begin tot eind om het bedrijf te laten groeien. Ik heb een hele mooie WordPress website gekregen die ik zelf met goede ondersteuning kan beheren.
Lotte V.
Lotte V.
Mijn huidige webshop was aan een upgrade toe en het werd tijd om de website in een nieuw jasje te steken en van een SaaS programma over te stappen naar een professionele Wordpress/Woocommerce website. Via Google ben ik bij Monkey Vision terechtgekomen en werd mijn keuze gauw gemaakt vanwege de goede reviews. Monkey Vision neemt je stap voor stap mee in de fases en in samenwerking met Kenmerk het logo vernieuwd en de kleuren bepaald. De Monkey's doen wat ze beloven en gaan zoals ze zeggen door tot de klant tevreden is zonder bijkomende kosten. Het was een lang traject (sinds juli tot op heden) en naar verwachting kunnen we dan ook in Q1 2023 de nieuwe website opleveren. Ik kijk er naar uit!Tot nu toe, bedankt voor het goede werk. Chapeau!
Youri B.
Youri B.
js_loader
Bekijk pakketten

Hoe weet je welk pakket bij jouw website of webshop past?

We helpen je het pakket kiezen dat bij jou past. Welk pakket je nodig hebt, is bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte van je website of webshop, hoeveel plug-ins of hoeveel pagina’s je hebt. We hebben voor elke website of -shop een passend pakket. Maar altijd een vast bedrag, zodat het lekker overzichtelijk is.

Doen jullie al het website of webshop onderhoud echt voor een vaste prijs?

Ja! Voor een vast bedrag per maand zorgen we ervoor dat je thema, plug-ins en veelvoorkomende onderhoudsklusjes gedaan worden. Het maakt niet uit hoe vaak je ons nodig hebt: bel, mail of kom gerust zo vaak langs als je wilt. Dat zit allemaal in de vaste prijs.

Kan ik een website die door iemand anders gemaakt is, door jullie laten onderhouden?

Ja, dat kan, mits het om een WordPress-website of -shop gaat! Het liefst bouwen wij je website natuurlijk ook. Maar heeft iemand anders dat voor je gedaan, dan checken wij de kwaliteit van je website of webshop. Als het uit onze diagnose nodig blijkt, maken we een offerte om je website weer ‘gezond’ en stabiel te maken. Daarna kun je een standaard onderhoudspakket afnemen. Blijkt uit onze check dat je website of webshop al goed werkt? Dan nemen we het onderhoud direct voor je uit handen.

Kan ik een website of webshop die ergens anders gehost wordt, door jullie laten onderhouden?

Nee, het is voor een optimale kwaliteit nodig om zowel hosting als onderhoud bij één partij neer te leggen. Zo weten we zeker dat we er alles aan kunnen doen om je site of shop altijd optimaal te laten werken. We kunnen in nood altijd bij je website en kunnen zo garanderen dat we altijd aan jouw verwachtingen blijven voldoen.

Op welke termijn fixen jullie iets als het stuk is?

Als wij ‘altijd’ zeggen, bedoelen we ook ‘altijd’: we zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Heb je een vraag of een probleem, dan pakken we dat meteen op. En we geven spoedopdrachten natuurlijk prioriteit: zo hoef je nooit lang te wachten op een oplossing!

Wat valt er allemaal onder ‘website onderhoud’?

Met onderhoud bedoelen we het updaten van je website, de plugins en het thema. Ook zorgen we voor technische ondersteuning als je problemen tegenkomt. En we zorgen ervoor dat je website of webshop achter de schermen goed werkt: zo weet je zeker dat je altijd een optimale, snelle en veilige website of webshop hebt!

Kan ik zelf mijn website aanpassen of er iets aan toevoegen?

Natuurlijk: jouw site is van jou. Dus als je een tekst of foto wilt aanpassen of je nieuwe collectie wilt toevoegen, kun je dat zelf in het dashboard van je site of shop doen. Kom je er niet helemaal uit of wil een nieuwe plugin uploaden? Laat ons het voor je uit handen nemen: wel zo makkelijk!

Wat als ik zelf iets heb gedaan en mijn site of shop daardoor niet goed werkt?

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat. Je wilt je website zelf een klein beetje finetunen of een nieuwe productpagina aanmaken. En ineens staat je hele pagina schots en scheef, werkt iets niet of ligt je site of shop eruit. Ook dan helpen we je meteen. Neem contact op met ons supportteam en wij zorgen ervoor dat jouw website weer heel snel tot in de puntjes klopt!

Zit ik vast aan zo’n onderhoudspakket?

We kiezen samen het pakket dat het beste bij jouw site past. Dat sluit je dan bij ons af. Het pakket is maandelijks opzegbaar, dus je zit niet aan lange contracten of abonnementen vast.

Start project

Wij zijn
Monkey Vision

Wij zijn een jong, gedreven en enthousiast team dat altijd voor je klaar staat. We zijn vakidioten: we houden van wat we doen en weten er alles van. En met letterlijk honderden websites op de teller, weten we precies wat ervoor nodig is om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop altijd werkt.

We zijn een tikkeltje eigenwijs: we doen het graag nét iets anders. En die apenstreken worden gewaardeerd: we zijn al drie jaar op rij de best beoordeelde webbouwer van Nederland!

Start project
webshop laten maken Apptor

Start met het maken van jouw website