Skip to main content

Het opzetten van een website is vaak een lastig proces. Wat moet er allemaal op de website komen te staan? En waar? Hoeveel pagina’s wil je, wat voor toon moet de tekst hebben? Het zijn allemaal vragen die je van tevoren moet beantwoorden. En wanneer je al deze vragen beantwoord hebt en je website eindelijk in de lucht hebt, ben je nog niet klaar! Websites moeten up-to-date blijven en goed presteren, zodat jij én je websitebezoekers tevreden blijven. Het onderhoud van je WordPress-website kan veel tijd kosten en dat is vervelend. Gelukkig hebben wij de oplossing!

Uitbesteden

Je hebt eindelijk een tekst en wat leuke afbeeldingen op je website. De landingspagina ziet er goed uit en potentiële klanten zien meteen waarom jij het beste bedrijf bent om in te huren voor een mooie klus. En dan krijg je een berichtje dat je website niet goed leesbaar is omdat de plug-ins verouderd zijn. Of je komt erachter dat klanten wegblijven om jouw website een veel te lange laadtijd heeft. Hoe los je dat op?

Natuurlijk kun je hier zelf mee aan de slag. WordPress heeft veel goede handleidingen en tips waarmee jij jouw website kunt onderhouden. Maar dat kost veel tijd, die je dus niet aan je normale werk kunt besteden. Je kunt het onderhoud van jouw WordPress-website ook uitbesteden aan een bedrijf dat er verstand van heeft! Dat scheelt je een hele hoop tijd. De apenkoppen van Monkey Vision kunnen jouw website zelfs wekelijks controleren en updaten, zodat je nooit meer tegen problemen aan loopt.

3 voordelen

  • Wekelijkse controle.
    Elke week controleren we je hele website. Dat klinkt misschien wel als héél veel checks, maar in de wereld van websites kan er in een week veel veranderen. Daarom zorgen wij ervoor dat we week in, week uit, alle controles uitvoeren. Zo hapert jouw website nooit!
  • Up-to-date.
    Vanwege die wekelijkse controle kunnen wij heel snel schakelen. We zorgen ervoor dat alles aan jouw website up-to-date blijft. Geen zorgen meer over plug-ins die stoppen met werken of thema’s die verouderd zijn. Jouw website blijft door onze controles niet alleen snel, maar ook veilig.
  • Maandelijks overzicht.
    Elke maand krijg je van ons een overzicht van onze vier uitgevoerde checks. Zo zie je in één oogopslag wat we hebben gedaan en waarom. Deze rapportages zijn tweeledig. We vertellen je bijvoorbeeld welke plug-ins we hebben geüpdatet en of we virussen of andere vervelende problemen hebben gevonden. Daarnaast laten we ook de resultaten van Google Analytics zien, zodat je ook meteen weet hoe je jouw website nog beter kan maken.

Lekker flexibel

Het internet is bij uitstek een plaats waar je lekker flexibel moet kunnen zijn. Dat vinden we bij Monkey Vision ook heel belangrijk. Daarom zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Mocht er toch nog iets misgaan bij jou op de website, dan staan we voor je klaar en zorgen we ervoor dat het zo snel mogelijk gefikst is. Heb je geen problemen met je website, maar wel technische vragen? Onze slingerapen staan gewoon voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil jij graag een website bouwen met WordPress, maar zie je het niet zitten om altijd maar te controleren of alles nog wel werkt? Kies dan voor gemak en laat ons het onderhoud van je WordPress overnemen. Nooit meer stress over een haperende website en een handig maandelijks overzicht. Moet je nog beginnen? Dan helpen we je graag met het ontwerpen en bouwen van je website. Vertel ons je ideeën over de inhoud van je website, en wij zorgen voor de rest. Neem direct contact op voor de mogelijkheden!