Jouw webdesign bureau

Ben je voor je (nieuwe) bedrijf of voor jezelf van plan een website te ontwerpen, maar heb je daar weinig tot geen verstand van? Of heb je simpelweg geen zin om tijd te besteden aan iets wat anderen veel sneller en beter kunnen? Dan is het verstandig om je webdesign uit te besteden aan een webdesign bureau. Kies je voor Monkey Vision? Dan staat binnen de kortste keren je eigen, gepersonaliseerde website online!

Meer dan alleen webdesign

Wij zorgen er voor dat het design van de website helemaal naar wens is. Ook achter de schermen van je website(the back-end), zorgen wij dat alles tip-top in orde is. Dat wil zeggen dat we nadrukkelijk rekening houden met de optimalisatie voor zoekmachines als Google. Hierdoor wordt jouw nieuwe website goed gevonden. Genereer meer bezoekers en vergroot je dus automatisch je potentiële klantenkring. Met andere woorden: meer conversie = meer inkomsten.

telefoon tablet

Webdesign en nog veel meer…

Ons webdesign bureau helpt je met diverse online diensten. Bij elke dienst streven wij naar de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs, daar kan je van op aan.

Onze diensten

Website

Webshop

SEO

Branding

Linkbuilding

Hosting & Domein

WordPress onderhoud

Cursussen

Wat is webdesign?

In essentie valt webdesign onder “design for screen”. Webdesign is het ontwerpen van een website. We hebben het hierbij over de vormgeving van de voorkant van de website (ook wel “the front-end”). Dit is het deel van de website wat je op je scherm te zien krijgt wanneer je een website opent.

Wat doet een webdesigner?

Bij het laten ontwerpen van een website wil je natuurlijk dat jouw website er uit springt! Je wil daarom een website laten ontwerpen die er aantrekkelijk uit ziet en uniek is.

Hiervoor heb je een webdesigner nodig. Een webdesigner is geroutineerd en ervaren in het vormgeven van websites. Veel webdesigners doen meer dan enkel het “mooi maken” van je website. Vaak kan je bij een designer terecht voor het hele pakket. Zo kan je bij Monkey Vision bijvoorbeeld terecht voor webbouw, conversie optimalisatie, online marketing, hosting en nog veel meer.

“Kan ik zelf mijn website ontwerpen?”

Dus, je wil zelf je website ontwerpen? Dat kan zeker! Je hebt zelf natuurlijk al veel inspiratie en kan niet wachten om stappen te maken met je bedrijf. Bedenk wel, een goed webdesign kan je website maken of breken. Wanneer je geen ervaring hebt met webdesign wil ik je adviseren om het ontwerp in overleg met de webdesigner helemaal naar wens te maken.

Ons advies; begin met de website op papier te tekenen. Zo heeft de webdesigner een goed beeld van hoe je de website voor je ziet. Vervolgens kan de webdesigner je website verder ontwerpen en jou een voorstel doen!

Visitekaartje v.s. marketingmachine

Sommige bedrijven zien hun website enkel als een visitekaartje en hebben geen behoefte aan nieuwe klanten via het internet. In dat geval kan je vaak zelf je website ontwerpen. Echter, voor vele is een website tegenwoordig meer dan alleen een online visitekaartje. Veel bedrijven hebben het grootste deel van hun klantenkring te danken aan het internet. Wanneer we het hebben over écht goed webdesign, hebben we het over meer dan het “mooi maken” van een website. Kies daarom om een website te laten ontwerpen die gefocust is op de gebruiker. Kortom, een website als marketingmachine. Wanneer dat het geval is adviseren wij om het volledige design door een webdesigner + marketing specialist te laten ontwerpen. Dit alles om jouw marketingmachine zo optimaal mogelijk te laten werken.

Website laten ontwerpen door een goede webdesigner

Wanneer je een website wil laten ontwerpen helpen wij je graag! Zeker wanneer je afhankelijk bent van je online succes is het verstandig om een betrouwbare partner te vinden. Een goede webdesigner kan je website maken of breken. Daarom investeren wij bij het ontwerpen van jouw website in een langdurige klantrelatie. Onze webdesigners voelen haarfijn aan wat jouw wensen zijn betreft het ontwerpen van je website. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid portfolio. Hierin vind je websites van kleine en grote bedrijven. Kortom, we hebben de ervaring om jouw nieuwe website te ontwerpen, te maken en te optimaliseren!

Ontwerp mijn website!

Onze klanten aan het woord

Snelle en betaalbare webdesigner

Bij Monkey Vision vinden wij snelheid en betaalbaarheid erg belangrijk. Zo streven wij ernaar om een nieuwe site binnen een paar dagen online te hebben. Als ondernemer wil je snel van start gaan en zit je niet te wachten op een doorlooptijd van enkele weken of maanden. Nadat jij je wensen voor de website kenbaar hebt gemaakt, gaan we meteen aan de slag. Hoe eerder jouw website online, hoe beter.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat ons webdesign bureau in Nijmegen niet te duur is. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om een eigen website te lanceren, ongeacht de omvang en de financiële positie van je bedrijf. Het webdesign laten ontwerpen en het bouwen van de site door ons team in Nijmegen kan al vanaf 495,- euro. Voor dat geld krijg je een complete website, die je eenvoudig zelf kunt onderhouden.

Webdesign in Nijmegen met oog voor Google (SEO)

Als je website eenmaal af is en online staat, is het tijd voor de volgende stap: SEO. Dat staat voor Search Engine Optimization, wat in het Nederlands vaak wordt vertaald als zoekmachine optimalisatie. Anders gezegd: je site wordt zo ingericht, dat Google precies weet wat jouw core business is en wat je aanbiedt. Potentiële klanten kunnen je daardoor sneller online vinden.

Doordat we bij het webdesign rekening houden met de wensen van Google én door goede content te creëren, zal je snel goed gaan scoren in Google. Hierdoor komt je site hoger te staan in de zoekresultaten. Dat leidt tot meer bezoekers en een grotere potentiële afzetmarkt. Niet voor niets is SEO voor ons webdesign team in Nijmegen een van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden bij het bouwen van jouw website.

Website laten maken en zelf onderhouden

Oké, dus je site staat live en is klaar om opgepikt te worden door de grotere zoekmachines. Hoe nu verder? Misschien wil je wel gaan bloggen over je belevenissen als ondernemer, of – bijvoorbeeld als kunstenaar – af en toe een foto van een nieuw werk publiceren. Wij zorgen ervoor dat je het allemaal zelf kunt beheren. Doordat je site wordt gemaakt in WordPress, kun je namelijk alles heel eenvoudig zelf doen.

Dit populaire contentmanagementsysteem (CMS) is simpel en intuïtief in gebruik; je hoeft dus geen technische kennis te hebben. WordPress maakt het mogelijk om snel en eenvoudig nieuwe pagina’s, teksten of afbeeldingen aan je site toe te voegen. Wij zorgen ervoor dat alles voor jou op maat wordt ingericht, waarna je het onderhoud helemaal zelf kunt doen. Dat scheelt natuurlijk ook weer in de kosten.

Responsive webdesign bureau

Last but not least is het tegenwoordig van groot belang dat je nieuwe site responsive is. Anders gezegd: dat je site op ieder apparaat (laptop, smartphone, tablet) juist wordt weergeven. Ons webdesign team in Nijmegen zorgt ervoor dat het allemaal dik in orde is. Interesse of vragen? Neem dan direct contact op!

Designs waar wij trots op zijn

Bekijk hier een aantal website designs waar we apetrots ? op zijn.

Soulmates Images

Soulmates Images

Website

GVB Fotografie

GVB Fotografie

Website

De Heus Recreatiemakelaar

De Heus Recreatiemakelaar

Website

Van Roij Installatieteckniek

Van Roij Installatieteckniek

Website

Rivoir

Rivoir

Website

Riocare

Riocare

Website

Tips van ons webbureau: 3 Criteria voor goed webdesign

Hier onder benoemen we een paar criteria waar een goed website ontwerp aan moet voldoen. Er zijn er uiteraard nog veel meer. Maar voor nu houden we het bij deze deze drie.

1. Duidelijke hiërarchie

Om de bezoeker op je website in de juiste richting te sturen heb je een heldere hiërarchie nodig. Hierarchie is het beter zichtbaar maken van de elementen die het belangrijkst zijn. Een webdesigner kan dit doen door middel van accentkleuren, visual guidelines en het groter maken van elementen.

2. Passend kleurgebruik

Bij het laten ontwerpen van een website is het ook van belang dat de kleuren op een website passend zijn bij jouw merk.
Ter voorbeeld: dure merken gebruiken vaker paars, omdat dit mentaal geassocieerd word met luxe. Deze merken hebben vaker websites die rust en vertrouwen uitstralen. Waar budgetwinkels vaak felle contrasterende kleuren gebruiken op hun website. Deze worden dan ook geassocieerd met goedkoop en snel.

3. Goede website structuur

Een website ontwerp wat werkt volgens de “don’t think theory”. Het maakt niet uit hoe vaak een bezoeker van je website moet klikken om bij zijn eindbestemming te komen. Zolang hij maar zo min mogelijk hoeft na te denken per klik.
Voorbeeld van een slechte structuur: Een menu met 7 items, met elk een submenu met 20 items? Geen bezoeker op je website die zich daar aan waagt. Kortom, een slechte website structuur is echt een no-go.
Een website laten ontwerpen door Monkey Vision is zeker zijn van een goede structuur. Een web structuur waarmee de bezoeker gemakkelijk de informatie kan vinden op jouw website, een structuur die logisch in elkaar zit.

Conclusie: Je website is voor de bezoeker

Voor een bezoeker is niets zo irritant als een website die niet goed bruikbaar is. Let daarom altijd goed op een duidelijke hierarchie, passend kleurgebruik en een goede structuur. Wil je hier liever geen omkijken naar hebben? Kies dan om je website te laten ontwerpen door een webdesigner van Monkey Vision. Heb je toch nog vragen over webdesign? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Webdesign uitbesteden?