Zelf eenvoudig beheren

Voeg zelf eenvoudig nieuwe afbeeldingen, pagina’s, filmpjes of teksten toe. Het beheren van een website was nog nooit zo makkelijk!

Optimaal vindbaar

Tegenwoordig is het belangrijk om hoog te scoren in zoekmachines als Google. Onze websites zijn hier optimaal voor ingericht. Kies er dus voor om gevonden te worden!

Toekomst gericht

Het meest gebruikte systeem voor websites is WordPress. Hierdoor blijft het systeem uitbreiden en verbeteren. Jouw website dus ook!

Responsive

Onze websites zijn responsive. Jouw website wordt dus perfect weergeven op alle apparaten. Van kleine smartphones tot tablets en desktops.

Zelf eenvoudig jouw website beheren

WordPress CMS beheren

Monkey Vision ontwikkelt jouw website zo dat deze zeer eenvoudig te beheren is. Wij gebruiken WordPress als basis voor ons beheersysteem. Voeg zelf eenvoudig nieuwe pagina’s, teksten of afbeeldingen toe. Het beheren van jouw website heb je zo onder de knie! WordPress is het meest gebruikte en aangename systeem die wij vervolgens uniek voor jouw inrichten. Je kunt dus optimaal gebruik maken van jouw persoonlijke en unieke website!

 77 Miljoen websites maken al gebruik van WordPress

Responsive website

Je zult wel denken: Wat is een responsive website? Responsive houdt in dat je website ook goed is te bekijken op tablets en mobiele telefoons. De website veranderd automatisch mee aan de hand van het formaat van het scherm. Dit is super handig! Vooral omdat tegenwoordig veel websites worden bekeken op iPad’s en iPhone’s. Onze WordPress websites zijn allemaal geoptimaliseerd voor elk formaat. Jouw website is dus naast perfect op desktop ook goed zichtbaar op tablets en smartphones

responsive website
klaar voor de toekomst

Solide basis voor de toekomst

Door gebruik te maken van een WordPress website van Monkey Vision heb je een solide basis voor de toekomst. Jouw website kan meegroeien met de ontwikkelingen en eventueel uitbreiden tot webwinkel. Aangezien WordPress al wordt gebruikt door 77 miljoen websites wereldwijd zal WordPress altijd up to date blijven en mee ontwikkelen met het internet. Een WordPress website van Monkey Vision biedt dus een solide basis voor de toekomst.

Gevonden worden in Google

Zoekmachines hebben primair twee functies – het indexeren van miljoenen documenten, pagina’s, bestanden, nieuws, video’s en media bestanden op het internet en relevante resultaten generen op basis van zoekopdrachten van gebruikers. Wij maken gebruik van een WordPress plugin die jouw adviseert hoe je jouw pagina moet optimaliseren. Heb je nog vragen over gevonden worden in Google? Neem dan contact met ons op.

gevonden worden in Google

 Monkey Vision heeft de volgende websites gemaakt

Heb je interesse in een website van Monkey Vision?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search