Een professionele website laten maken?

Een website laten maken bij Monkey Vision betekent samen werken aan de perfecte website voor jouw bedrijf. Tegen een eerlijke prijs ben jij in een korte tijd online vindbaar met jouw eigen professionele website. Met honderden sites op de teller hebben wij de kennis en ervaring om een website volledig naar jouw wens te bouwen. Tijdens het bouwen zorgen wij er direct voor dat deze gemakkelijk te beheren en goed vindbaar is.

Waarom bij Monkey Vision?

Snel

Niet weken lang willen wachten op jouw website? Terwijl onze webdesigners aan de slag gaan, kan jij gewoon lekker doorgaan met je dagelijkse werkzaamheden. Bij Monkey Vision zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe site al binnen enkele dagen online staat.

Toegankelijk

Heb jij tijdens of na het bouwen nog vragen? Of wil je toch nog wat laten wijzigen aan jouw nieuwe website? Bel of mail ons gerust. Wij staan altijd open voor feedback of verbeteringen. Het doel van ons webbureau is om ervoor te zorgen dat jij helemaal tevreden bent met de website voor jouw bedrijf!

Betaalbaar

Wanneer jij als beginnende ondernemer start met je bedrijf wil je natuurlijk je kosten zo laag mogelijk houden. Je wilt namelijk niet dat je budget volledig opgaat aan het laten maken van een website. Bij ons wordt je niet geconfronteerd met torenhoge kosten, wel met eerlijke en betaalbare prijzen. We spreken vooraf een prijs af, dus geen onverwachte rekeningen achteraf.

Van idee tot professionele website

Zelf eenvoudig beheren

Jouw nieuwe website bouwen wij in het CMS-systeem WordPress. Het voordeel van WordPress is dat je eenvoudig nieuwe afbeeldingen, pagina’s, filmpjes en teksten toe kan voegen. Het beheren van jouw eigen website was nog nooit zo makkelijk!

Optimaal vindbaar

Om veel bezoekers naar jouw online adres te trekken, is het belangrijk dat er gebruikt wordt gemaakt van zoekmachine optimalisatie. Jouw nieuwe website richten wij optimaal en startklaar in. Jij hoeft er alleen nog maar voor te zorgen dat je bezoekers klant worden.

Meer nodig? Naast het laten maken van een website kan je bij ons het SEO Starterspakket afnemen. Hiermee kan je nog hoger scoren in de zoekmachines van Google en ben je goed vindbaar voor potentiële klanten.

Responsive

Wij maken jouw site optimaal bruikbaar op elk apparaat. Of jouw bezoeker nou op een kleine smartphone, tablet of laptop zit. De pagina’s worden perfect weergegeven op alle apparaten.

Een website waar jij trots op bent, dat is het doel.

Kosten

Een website laten maken bij Monkey Vision kost eenmalig €450,- exclusief btw.

De website ontwerpen we compleet naar jouw wens. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden zoals het toevoegen van content, een koppeling met Mailchimp of Google Analytics maken of een social wall toevoegen. Bekijk onze prijslijst voor alles dat Monkey Vision kan bieden.

Interesse in de diensten van Monkey Vision?

 Monkey Vision heeft de volgende websites gemaakt

Recensies

Praktijk Cambio

‘Ik heb Monkey Vision gevraagd om mijn website te ontwerpen. Ze sloten goed aan bij mijn wensen en ideeën en er werd snel en laagdrempelig gewerkt, waarbij altijd direct reactie kwam op vragen of opmerkingen. Ik ben tevreden over het resultaat.’

Femke van Huigevoort, Praktijk Cambio

Sociale Uitvaartzorg Nederland

Sociale Uitvaartzorg Nederland had een website nodig dat een frisse en open uitstraling zou hebben. De site moest duidelijke informatie en navigatie bezitten en geen sfeer hebben van een traditionele uitvaartonderneming. Mijn persoonlijke wens was dat het realiseren van zo’n website snel moest. De wensen werden bij Monkey Vision direct begrepen en na het eerste contact werden al ideeën voorgelegd, maar er werd ook meegedacht en binnen een week was de site voor Sociale Uitvaartzorg Nederland online.

In die week was er zeer prettig contact en vragen via de mail werd ook direct beantwoord en zo nodig uitgevoerd, ook in de avond. Ben zeer tevreden over zowel het contact als de uitvoer van de professionele website waar ik naar opzoek was.’

John, Sociale Uitvaartzorg Nederland

Mail ons!

Start typing and press Enter to search