Skip to main content

“Digitaliseren” is een woord dat we in de nieuwe anderhalve meter-economie steeds vaker zullen zien! Het is dan ook van groot belang voor deze tijd: voor jouw onderneming en jouw klanten. “Digitalisering” betekent dat jij zaken die je voorheen misschien nog niet digitaal afhandelde, nu wel digitaal gaat afhandelen met het oog op blijvende goed zaken. Dat wordt een website laten maken en weg met die papieren agenda, want corona of niet: jij wilt door blijven draaien!

Met het oog op digitalisering, kun jij als horeca-onderneming, kapperszaak of schoonheidssalon een website laten maken met boekingssysteem. Dat betekent dat reserveringen of bestellingen voortaan digitaal worden vastgelegd en afspraken met de kapper of schoonheidsspecialist online in de agenda worden ingepland.

Deze vorm van digitalisering is superhandig en efficiënt in coronatijden, maar ook zeker daarna. Daarom is het een waardevolle investering die jouw bedrijf weer een stapje verder kan helpen! Een website laten maken met reserveringssysteem door Monkey Vision is die eerste stap in de goede richting.

Voordelen van website laten maken met boekingssysteem

Corona-tijd of niet, een website laten maken met agenda of reserveringssysteem kent sowieso vele voordelen! Het grootste voordeel? Tijdbesparing. En tijd is geld. Als horeca-ondernemer, kapper of schoonheidsspecialist heb jij vaak niet genoeg tijd om alle telefoontjes, mailtjes en appjes voor afspraken en reserveringen af te handelen. Moet je hier dan extra personeel voor aannemen? Of zelf in je vrije avonduren aan het werk gaan? Zonde, wat ons betreft. Een website laten maken met agenda of reserveringssysteem verhelpt dit voor je.

Tegenwoordig zijn er diverse reserveringssystemen, waardoor jij je tijd beter kunt verdelen, personeel op de juiste plekken kunt inzetten en bovendien extra omzet kunt genereren. Met een reserveringssysteem wordt de boel een stuk overzichtelijker en kun jij alles strak plannen, terwijl je de richtlijnen van het RIVM blijft handhaven.

Wil jij een website laten maken met zo’n boekingssysteem? Daar helpt Monkey Vision je graag bij. Gezien er verschillende reserveringssystemen en plugins op de markt zijn, gaan we eerst met je in gesprek. Wij willen graag weten waar jouw behoeften en knelpunten liggen, zodat wij het perfecte systeem voor je vinden. Wil jij bijvoorbeeld dat jouw systeem aan de kassa wordt gekoppeld? Kunnen gasten zelf een tafel kiezen, of houd jij dit liever zelf in de hand? Wat je ook nodig hebt, wij zoeken voor jou het passende boekingssysteem.

Zijn er nadelen aan een online agenda of reserveringssysteem?

Digitalisering is de toekomst. Maar zitten daar ook nadelen aan? Als horeca-ondernemer, kapper of schoonheidsspecialist is persoonlijk contact met jouw klanten natuurlijk van groot belang. Jouw klanten komen namelijk voor jouw dienst, maar ook voor jou. Je bouwt een loyaliteitsband op, en dat is toch echt heel persoonlijk: niet digitaal.

Hierdoor zijn sommige ondernemers bang dat ze met digitalisering een deel van dit persoonlijke contact wegnemen. Wat Monkey Vision betreft, is dit niet zo. Waarom? Wij zien dat mensen steeds vaker online afspraken maken en ook verwachten dat dit kan. Het persoonlijke contact met jouw klanten is niet sterk vanwege dat ene telefoontje: het gaat om jouw service en het persoonlijke ter plekke, tijdens de afspraak of het avondje uit. Dat is wat mensen waarderen en waardoor ze steeds terug blijven komen.

Functionaliteiten binnen een website met boekingssysteem

Als jij een website laat maken met boekingssysteem, kan deze beschikken over diverse functionaliteiten. Het ligt er maar net aan wat jij zoekt! Dit is per ondernemer een ander verhaal. Daarom gaan wij altijd met jou in gesprek en komen we er gaandeweg achter welke functionaliteiten passen bij jouw onderneming.

Wij kunnen je daarnaast ook helpen bij andere zaken. Zo kunnen wij jouw website laten maken, maar je ook in een advies voorzien voor digitalisering.

Zaken waar wij je bij kunnen helpen met het oog op digitalisering:

  • Advies voor een passende nieuwe digitale strategie
  • Website laten maken die helpt bij een verhoogde omzet
  • Webshop laten maken voor bestellingen en producten
  • Online vindbaarheid te verbeteren
  • Social media campagne opzetten

Klaar voor digitalisering? Website laten maken in Nijmegen

Is jouw onderneming klaar voor digitalisering? Dan zijn wij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen! Bij Monkey Vision kun je jouw nieuwe website laten maken, voorzien we je van een reserveringssysteem, digitale agenda, SEO en nog veel meer.

Wij gaan graag met je in gesprek en komen er zo achter wat er voor jou te halen valt in het digitale landschap. Twee dingen weten we in ieder geval al zeker: door middel van digitaliseren zul jij tijd besparen en meer omzet kunnen genereren. Snel aan de slag? Start direct een project of neem contact op met Monkey Vision in Nijmegen.