Privacy Policy

Privacy Policy

Monkey Vision respecteert de privacy van de bezoekers van haar onderneming en website. In het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Onze privacyverklaring is bedoeld om jou te informeren over welke persoonsgegevens wij gebruiken, waarom en wanneer wij gebruik mogen maken van jouw persoonsgegevens, hoe lang wij jouw persoonsgegevens bewaren en of, en zo ja, met wie wij jouw persoonsgegevens delen. Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de relevante wetgeving).

Wij willen jou er graag op attent maken dat op overeenkomsten die wij met jou sluiten onze algemene voorwaarden van toepassing zijn. Deze zijn te raadplegen via de volgende link:

https://www.monkeyvision.nl/algemene-voorwaarden/.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens, https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.

De huidige op de website beschikbare versie van ons privacyreglement is de enige versie die van toepassing is, zolang je de website bezoekt, totdat een nieuwe versie de huidige vervangt.

Artikel 1 – Begrippen

  1. Met het begrip “persoonsgegevens” wordt de informatie bedoeld waarmee je als persoon kan worden geïdentificeerd. Deze definitie is in overstemming met de relevante wetgeving. In deze privacyverklaring worden alle handelingen met betrekking tot het gebruik van jouw persoonsgegevens verwoord met het begrip “verwerken”.
  2. Website: www.MonkeyVision.nl (hierna ook: ‘de website’);
  3. De onderneming: Monkey Vision;
  4. Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (hierna ook: de beheerder): Wouter Polman, gevestigd te Est aan de Molenstraat 6 (4185 NL), KvK nummer: 71714960.

Artikel 2 – Hoe komen wij aan jouw persoonsgegevens

Wij verkrijgen jouw persoonsgegevens zowel direct, als indirect, van jouzelf dus en van derden. Wij verkrijgen jouw persoonsgegevens ook van jouw opdrachtnemer, die betrokken is bij onze bedrijfsuitvoering.

Artikel 3 – Welke persoonsgegevens verwerken wij van jou

Wij verwerken niet zomaar persoonsgegevens. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die nodig zijn om ons werk voor jou als klant zo goed mogelijk te kunnen doen. Wij verwerken van jou in ieder geval alle persoonsgegevens die nodig zijn om contact met jou op te nemen zoals: volledige naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Ook kan het zijn dat wij contactgegevens verwerken van gezinsleden en/of relaties wanneer dit nodig is.

Verder verwerken wij alle persoonsgegevens die nodig zijn voor het leveren van een optimale dienstverlening en persoonsgegevens die wij wettelijk verplicht zijn om te verwerken, zoals financiële persoonsgegevens, Burgerservicenummer en ID, paspoort of rijbewijs. Onderdeel van persoonsgegevens die relevant zijn voor onze dienstverlening kunnen bijzondere persoonsgegevens zijn, zoals KVK / BTW nummer, klantgegevens, e-mailadressen, NAW gegevens, IP-adressen, telefoonnummer, marketing gegevens, interesses en demografische gegevens.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is een noodzakelijke voorwaarde om onze diensten aan jou te kunnen verlenen.

Artikel 4 – Wij verwerken jouw persoonsgegevens met de volgende doelen

Wij verwerken jouw persoonsgegevens om een optimale dienstverlening te kunnen leveren. Dit houdt onder andere in dat wij die persoonsgegevens verwerken om jou aanbiedingen te kunnen doen, of om jou de nieuwsbrief te kunnen doen toekomen, of om facturen en offertes te kunnen sturen. Wij hebben jouw persoonsgegevens ook nodig om je te kunnen adviseren. Hiernaast hebben wij jouw persoonsgegevens nodig om met jou te communiceren of om contact met jou op te nemen.

Wij zullen jouw persoonsgegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Mocht het zijn dat wij jouw persoonsgegevens voor een ander doel gebruiken, dan informeren wij jou hier vooraf over. Voor meer uitleg over onze doelen kunt je altijd contact met ons opnemen.

Artikel 5 – Waarom mogen wij jouw persoonsgegevens verwerken

Wij mogen jouw persoonsgegevens niet zomaar verwerken. Wij vragen jouw toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Ook zijn wij wettelijk verplicht om deze persoonsgegevens te verwerken en zijn de persoonsgegevens noodzakelijk voor onze dienstverlening aan jou en de overeenkomst die wij met jou sluiten. In sommige gevallen zijn jouw persoonsgegevens noodzakelijk voor het bouwen en onderhouden van jouw website.

Artikel 6 – Statistieken en cookies

Monkey Vision houdt gebruiksgegevens bij van haar website voor statistische doeleinden. De langs deze weg verzamelde persoonsgegevens zijn in beginsel anoniem en worden niet door Monkey Vision verkocht aan derden. Teneinde het gebruiksgemak van de website van Monkey Vision te vergroten en om inzicht te krijgen in het gebruik van deze website, maakt de website van Monkey Vision gebruik van zogenaamde ‘cookies’. Cookies zijn kleine tekstbestanden die tijdens jouw bezoek op de website op bijvoorbeeld jouw computer, tablet of smartphone worden geplaatst. De gegevens, die door op de website van Monkey Vision geplaatste cookies worden opgeslagen, zijn niet te herleiden tot een natuurlijk persoon. Evenmin wordt er bij deze cookies gebruik gemaakt van persoonsgegevens. Je kunt het gebruik van deze cookies op elk gewenst moment stopzetten of weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website kan beperken. Voor het meten van statistieken maakt Monkey Vision op haar website gebruik van Google Analytics. Hiermee kan Monkey Vision, in hoofdlijnen, het gebruikersgedrag en algemene trends volgen en rapportages verkrijgen. Dit helpt om de werking van de website te verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derde partijen de informatie namens Google verwerken. Door gebruik te maken van de website van Monkey Vision geef je toestemming voor het verwerken van informatie op de wijze en voor de doeleinden als hiervoor omschreven. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd, waarbij een IP-adres nadrukkelijk niet wordt meegestuurd. Op de website van de Autoriteit Consument en Markt kun je meer lezen over cookies en hoe je deze kunt blokkeren of verwijderen.

Artikel 7 – Hoe lang bewaren wij jouw persoonsgegevens

Wij bewaren jouw persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk. Wij hebben dan ook de volgende bewaartermijnen vastgesteld welke mede zijn bepaald door wettelijke verplichtingen: financiële persoonsgegevens bewaren wij 7 jaren. De analytische data bewaren wij 2 jaren. Overige persoonsgegevens worden gewist zodra de noodzaak tot bewaren vervalt.

Artikel 8 – Wie ontvangen jouw persoonsgegevens

Dit zijn partijen die betrokken zijn bij mailingen, nieuwsbrieven of voor het verwerken van onze administratie. Ook maken wij gebruik van zoekmachines en onderzoeksites. Voor onze marketing gebruiken wij Mailchimp, Facebook, Google Adwords, Analytics en Drive. Voor onze boekhouding gebruiken wij Moneybird (boekhoudprogramma) en A & A Midden Nederland (accountant). Voor onze hosting gebruiken bij ISDN (domeinregistratie), Vimexx (domeinregistratie & hosting), Trinos (hosting) en TransIP (domeinen). De overheid ontvangt gegevens indien dat wettelijk verplicht is. Wij gebruiken als projecttool voor het registeren en onderhouden van projecten, Asana.

De onderzoeksites meten gebruikersgedrag, verbeteren gebruikerservaringen, versturen onze nieuwsbrieven, verzorgen onze boekhouding en zorgen voor hosting. Jouw persoonsgegevens worden bewaard in een beveiligd systeem en worden niet aan derden verstrekt, behoudens de wettelijke verplichtingen.

Artikel 9 – Beveiliging

Wij dragen zorg voor de beveiliging van jouw persoonsgegevens. Wij hebben de nodige technische en organisatorische maatregen genomen om jouw persoonsgegeven te beveiligen. Met onze verwerkers hebben wij verwerkersovereenkomsten afgesloten waarin afspraken zijn gemaakt over de beveiliging van jouw persoonsgegevens.

Artikel 10 – Wijziging van de privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring aanpassen. Als wij de privacyverklaring in belangrijke mate veranderen dan zullen wij hier melding van maken. Wij zullen gebruikers die met hun e-mailadres bij ons geregistreerd staan op de hoogte brengen van wijzigingen. Als je niet geregistreerd staat als gebruiker raden wij jou aan onze website en deze verklaring regelmatig te raadplegen.

Artikel 11 – Jouw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

De persoonsgegevens die wij van jou verwerken, zijn van jou persoonlijk. Daarom heb jij de volgende rechten:

Het recht om jouw toestemming in te trekken

Je hebt het recht om de toestemming die je hebt gegeven voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, in te trekken. Vanaf dat moment mogen wij, zonder andere rechtsgrond, jouw persoonsgegevens niet meer verwerken.

Recht van Inzage

Op jouw verzoek zullen wij je meedelen of er iets, en zo ja wat, er met jouw persoonsgegevens is gebeurd. Wij zullen je dan informatie geven over de doeleinden waarvoor jouw persoonsgegevens zijn gebruikt, welke persoonsgegevens zijn gebruikt en wie de ontvangers zijn of worden van jouw persoonsgegevens. Ook zullen wij jou zo mogelijk meedelen welke periode jouw persoonsgegevens zullen worden opgeslagen en/of op welke basis waarvan die periode wordt bepaald.

Recht op rectificatie

Mocht het zo zijn dat wij onjuiste persoonsgegevens van jou verwerken, dan heb je het recht om deze door ons te laten aanpassen, te verbeteren of aan te vullen.

Recht op gegevenswissing

In sommige gevallen heb je recht om de persoonsgegevens die wij van jou verwerken te laten wissen. Hieraan zijn wel vereisten verbonden. Ook zijn er sommige uitzonderingen te maken die op onze organisatie van toepassing zijn.

Recht op beperking van de verwerking

Je hebt als betrokkene recht om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken wanneer je bijvoorbeeld vindt dat wij niet de juiste persoonsgegevens van jou verwerken of wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig zouden verwerken.

Doe je een beroep op één van bovenstaande rechten? Dan brengen wij ook de ontvangers van jouw persoonsgegevens op de hoogte hiervan.

Recht op overdraagbaarheid van gegevens

Je hebt het recht om de persoonsgegevens die je aan ons heeft verstrekt terug te krijgen. Wanneer het mogelijk is kunnen wij deze verstrekte persoonsgegevens rechtstreeks doorsturen naar een andere partij wanneer je hier om verzoekt.

Recht van bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. In dit bezwaar moet je onderbouwen waarom je een belang hebt bij het niet langer verwerken jouw persoonsgegevens.

Recht om een klacht in te dienen

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Geautomatiseerde individuele besluitvorming, waaronder profilering

Je hebt het recht om niet te worden onderworpen aan een besluit dat geheel is gebaseerd op automatische besluitvorming of profilering wanneer dit gevolgen voor jou kan hebben.

Mededeling van inbreuk in verband met persoonsgegevens van betrokkene

Op het moment dat er een datalek heeft plaatsgevonden en dit een hoog risico voor jou meebrengt, delen wij je dit zo snel mogelijk mee. Hier zijn uitzonderingen op. Wil je meer weten dan kun je contact met ons opnemen.

Wil je gebruik maken van uw rechten? Neem dan contact met ons op! Wanneer een verzoek bij ons binnenkomt met betrekking tot bovenstaande rechten dan moeten wij nagaan door wie zo’n verzoek wordt gedaan. Dit doen wij door van jou een kopie te vragen van een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs. De pasfoto op het identiteitsbewijs mag worden afgeschermd. Wij behandelen alleen verzoeken op basis van jouw eigen persoonsgegevens.

Heb je nog vragen of zijn zaken onduidelijk? Neem dan via onderstaande gegeven contact met ons op:

Monkey Vision
Wouter Polman
Kerkenbos 1232 A
6546 BE Nijmegen
per email: [email protected] en via telefoonnummer: 024-2022068. 

Wat anderen over ons zeggen

Deskundig, snel en toegewijd. Prettige goed afgestemde samenwerking. Prachtig resultaat.
Marianne van der Burgh
Marianne van der B.
12:39 06 Dec 19
De service van Monkey Vision is top! Het duurde aanvankelijk even voordat we elkaars taal verstonden en juist in die fase hebben we de doortastende aanpak erg gewaardeerd. Monkey Vision bedankt voor jullie inzet. De Vereniging van NEI therapeuten is erg tevreden met haar nieuwe website!
Vicky Lolkema
Vicky L.
12:09 06 Dec 19
They react very quickly, help you with every obstacle and charge a really reasonable price! Very happy with this team! 🙂
Matteo Bal
Matteo B.
10:23 05 Dec 19
Onze website laten maken door Monkey Vision. Een groep enthousiaste creatievelingen die als een team werken, zoals een team bedoeld is. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en zijn niet te beroerd om elkaars werk over te nemen als dat nodig is. Overleggen goed, komen met goede ideeën en zijn zeer flexibel. Wij zijn zeer tevreden. Keep on doing the good work guys!
Mijn Chef
Mijn C.
15:32 27 Nov 19
Website volledig naar wens gebouwd, ook meteen een kickstart gekregen door het SEO starterpakket. Zeker een partij om aan te raden!
Luuk Vonk
Luuk V.
11:02 08 Nov 19
Top service, fijn contact, super resultaat!Mijn WordPress website ziet goed uit, volledig naar mijn wensen. Het logo design is precies wat ik in gedachten had.(Translated by Google)Top service, nice contact, super result!My WordPress website looks great, completely to my wishes. The logo design is exactly what I had in mind.
Kelly Lelie
Kelly L.
11:01 08 Nov 19
Super fijn geholpen!(Translated by Google)Super nice help!
Melanie Polman
Melanie P.
10:43 01 Nov 19
Mijn website ziet er goed uit, werkt super én werd ook nog eens binnen no-time opgeleverd! Bedankt Monkeys.(Translated by Google)My website looks great, works great and was delivered in no time! Thanks Monkeys.
Mark Kersten
Mark K.
19:49 04 Oct 19
Bedankt Monkeyvision voor de prachtige website ! Gezellige mensen en een top website. Monkeyvision heeft de website gemaakt hoe ik het voor ogen had, alles werkt perfect en ziet er ook nog is super gaaf uit. 100% een aanrader om jou website te laten maken !!(Translated by Google)Thank you Monkeyvision for the beautiful website! Nice people and a great website. Monkeyvision made the website how I had it in mind, everything works perfectly and it also looks super cool. 100% recommended to have your website made !!
Djanilla Van den heuvel
Djanilla Van den H.
08:26 04 Oct 19
In het oerwoud van webbouwers springt het topteam van deze monkeys eruit! Helder advies, slimme oplossingen & een vlotte vriendelijke service. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!(Translated by Google)In the jungle of web builders, the top team of these monkeys stand out! Clear advice, smart solutions & a smooth friendly service. I would definitely recommend this company!
Milou Salemans
Milou S.
08:00 04 Oct 19
Monkey Vision is een super club! Website snel geleverd, snelle reactie op vragen en erg klantvriendelijk!(Translated by Google)Monkey Vision is a super club! Website delivered quickly, quick response to questions and very customer friendly!
Tim van Doorn
Tim van D.
17:20 03 Oct 19
Top website laten maken!(Translated by Google)Have a top website made!
Bookings The Cabin Amsterdam
Bookings The Cabin A.
16:07 03 Oct 19
Top website laten maken!(Translated by Google)Have a top website made!
Droomidee - Matrassen
Droomidee - M.
16:03 03 Oct 19
Alles goed zonder problemen.(Translated by Google)Everything good without problems.
Herman Jakobs
Herman J.
11:47 20 Aug 19
Toppers, werken snel, accuraat en denken mee!(Translated by Google)Toppers, work quickly, accurately and think along!
Jeffrey van Eck
Jeffrey van E.
12:49 18 Jul 19
Al ruim een jaar onze betrouwbare partner in alles wat met web te maken heeft. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een snelle, kwalitatieve web agency!(Translated by Google)Our reliable partner in everything that has to do with web for more than a year. Definitely recommended if you are looking for a fast, high-quality web agency!
Mark Norbruis
Mark N.
10:32 17 Jul 19
Enorm fijn partij om mee samen te werken. Als eigenaar van een full service mediabureau werk ik graag samen met Wouter en zijn technische team. Bij problemen schieten ze gelijk te hulp. Ze maken duidelijke afspraken en zijn zeer vertrouwelijk!Monkey Vision heeft ons nooit voor aap laten staan bij onze klanten ;)(Translated by Google)Very nice party to work with. As the owner of a full service media agency, I enjoy working together with Wouter and his technical team. They immediately come to the rescue in case of problems. They make clear agreements and are very confidential!Monkey Vision has never let us stand for our customers;)
Haris Puzic
Haris P.
09:36 17 Jul 19
Monkey Vision is zeker een aanrader! Bij Monkey Vision zijn ze professioneel en gedreven! Altijd behulpzaam en als ik vragen heb, kan ik altijd bij ze terecht! Echte toppers!(Translated by Google)Monkey Vision is definitely recommended! At Monkey Vision they are professional and driven! Always helpful and if I have questions, I can always contact them! Real toppers!
Frederique Stuit
Frederique S.
20:50 16 Jul 19
Het team van Monkey Vision luistert goed naar de wensen die je hebt als ondernemer en vertaalt dit naar een goed werkende website. Zeer blij met het resultaat en ook zeker groot pluspunt dat zij voor volledige ontzorging gaan. Aanrader!(Translated by Google)The Monkey Vision team listens carefully to the wishes you have as an entrepreneur and translates this into a properly functioning website. Very happy with the result and certainly a big plus that they go for complete unburdening. Recommended!
Ilias Sakali
Ilias S.
19:12 15 Jul 19
Het Monkey Vision team is erg meedenkend/adviserend gedurende de ontwikkeling van de website. Buiten de ontwikkeling om, voorzien zij ons ook nog eens van handige tools/tips op het gebied van marketing.(Translated by Google)The Monkey Vision team is very cooperative / advising during the development of the website. Outside of development, they also provide us with useful tools / tips in the field of marketing.
Frank Post
Frank P.
12:37 12 Jul 19
Monkey Vision heb ik mijn nieuwe website laten maken en echt 'wauw' , het resultaat mag er wezen! Echt een top bedrijf! 🙂 Ze denken vanuit de klant en nemen echt de tijd om jouw wensen en eisen te bespreken. Hier kunnen nog veel andere bedrijven van leren..(Translated by Google)I have had Monkey Vision make my new website and really 'wow', the result is amazing! Really a top company! 🙂 They think from the customer's perspective and really take the time to discuss your wishes and requirements. Many other companies can learn from this ..
Marleen Huijbregts
Marleen H.
09:42 12 Jul 19
Super bedrijf, heel klantvriendelijk, denken mee en zijn erg deskundig!(Translated by Google)Super company, very customer friendly, think along and are very knowledgeable!
Dierenspecialist Westrienen
Dierenspecialist W.
13:42 11 Jul 19
Na verschillende webbureaus eindelijk een partij gevonden die doet wat ze beloven, afspraken nakomen en heldere prijzen communiceren. Specialisten zou ik ze zeker willen noemen, ze maken niet alleen prachtige, onderscheidende websites maar zorgen ook dat je uitstekend vindbaar bent. Jullie zijn toppers Monkeys!(Translated by Google)After several web agencies finally found a party that does what they promise, keep their promises and communicate clear prices. I would certainly like to call them specialists, they not only make beautiful, distinctive websites but also ensure that you are excellent to find. You are the best Monkeys!
Mirjam de Heus
Mirjam de H.
13:35 11 Jul 19
Monkey Vision heeft ons zeer goed geholpen met het ontwikkelen van onze site! Medewerkers zijn vriendelijk, professioneel en niets is te veel. Onze verwachtingen zijn overtroffen, zeker gezien de scherpe prijs die standaard gehanteerd wordt.(Translated by Google)Monkey Vision has helped us very well with the development of our site! Employees are friendly, professional and nothing is too much. Our expectations have been exceeded, especially given the competitive price that is used as standard.
Nick Renssen
Nick R.
13:31 11 Jul 19
Snelle service, mooie website!(Translated by Google)Fast service, nice website!
R. Joosten
R. J.
13:20 11 Jul 19
Monkey Vision heeft voor mij niet alleen een hele mooi website gemaakt maar ook meegeholpen aan het ontwerpen/maken van mijn logo. Door het stellen van een paar, simpele, vragen weten zij heel goed hoe ik mijn website graag zou willen hebben. Na de eerste opzet mocht ik er op schieten en hebben zij goed en snel mijn op- aanmerkingen verwerkt. Ze reageren heel snel op vragen en denken echt met je mee. Ik ben heel blij met alles wat ze voor mij hebben gedaan. En ik heb nu een super gave website én logo!! Monkey Vision Team bedankt!(Translated by Google)Monkey Vision has not only made a very nice website for me, but also helped to design / make my logo. By asking a few simple questions, they know very well how I would like my website to be. After the first set-up I was allowed to shoot at it and they processed my comments well and quickly. They respond very quickly to questions and really think along with you. I am very happy with everything they have done for me. And I now have a super cool website and logo !! Monkey Vision Team thanks!
Miranda Stoof
Miranda S.
12:59 11 Jul 19
Great company. Fantastic service and excellent creativity and care. Highly recommended!!!!
Tom Hallowes
Tom H.
09:54 12 Jun 19
Monkey Vision bouwde mijn website (ontwerp Esther van Winkel), die ik vervolgens zelf heb gevuld en van puntjes op de i heb voorzien. Voor dat vullen en doen van kleine aanpassingen in vormgeving heb ik heel veel contact gehad met MV. Vooral met Bodine en Rits. Wat een engelengeduld allebei, bij al mijn mails en telefoontjes. Telkens weer heel duidelijk uitleg en meedenken en altijd opgewekt en vriendelijk. En dan is het ook nog razendsnel gegaan. Op 2 juni dronk ik mijn eerste kopje koffie met ontwerpster Esther en nu, een maand en 3 dagen later, is mijn website live. Nou, dit klinkt bijna ongeloofwaardig waarschijnlijk, maar het is eerlijk zo gegaan. Dus ik kan Monkey Vision wel aanbevelen!(Translated by Google)Monkey Vision built my website (design Esther van Winkel), which I then filled myself and provided with dots on the i. I have had a lot of contact with MV for filling in and making minor design changes. Especially with Bodine and Rits. What an angelic patience both, with all my emails and phone calls. Each time very clear explanation and thinking along and always cheerful and friendly. And then it also went very fast. On June 2 I drank my first cup of coffee with designer Esther and now, a month and 3 days later, my website is live. Well, this sounds almost unbelievably likely, but it went that way. So I can recommend Monkey Vision!
Patricia Rehe
Patricia R.
14:57 05 Jun 19
Gedreven, kundig en heel prettig om mee samen te werken! Wij van Key-Factor bevelen Monkey Vision van harte aan!(Translated by Google)Driven, knowledgeable and very pleasant to work with! We at Key-Factor heartily recommend Monkey Vision!
Josette Poels-Liberg
Josette P.
19:34 15 May 19
We zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat!(Translated by Google)We are very satisfied with the cooperation and the result!
Stefan Ernens
Stefan E.
09:33 08 May 19
Super club, staan altijd voor je klaar! Bij nood altijd bereikbaar én behulpzaam. Niets is te gek. Erg blij dat ik Monkey Vision heb gevonden.(Translated by Google)Super club, are always ready for you! Always available and helpful in an emergency. Nothing is to crazy. Very happy that I found Monkey Vision.
Fotografie Ploeg
Fotografie P.
16:00 09 Apr 19
Wouter is echt een websitewiz. Superfijn hoe hij razendsnel de vinger op de zere plek legt én vooral alle manieren om te verbeteren aandraagt. Hij heeft mijn website in no-time aanzienlijk sneller gemaakt. Als ik een keer een onderzoek nodig heb (SEO/SEA) dan weet ik bij wie ik aanklop.(Translated by Google)Wouter is really a website wiz. Super nice how he quickly puts his finger on the sore spot and above all offers ways to improve. He has made my website considerably faster in no time. If I ever need an investigation (SEO / SEA) then I know who I approach.
Germaine Winckels-Schmeits
Germaine W.
08:52 03 Apr 19
Vriendelijk en snel geholpen(Translated by Google)Friendly and quickly helped
Marielle Hommen
Marielle H.
15:45 18 Mar 19
Klantvriendelijk, snelle reactie op vragen, prettige ondersteuning bij eigen maken Wordpress.(Translated by Google)Customer-friendly, quick response to questions, pleasant home support Wordpress.
harry heijblok
harry H.
12:16 12 Mar 19
Wouter heeft me geholpen met een brainstorm voor het starten van mijn eigen praktijk, samen kwamen we tot nieuwe ideeën en hij heeft me enthousiast gemaakt voor de online website wereld.(Translated by Google)Wouter helped me with a brainstorm for starting my own practice, together we came up with new ideas and he made me enthusiastic about the online website world.
Maaike Marissink
Maaike M.
17:35 11 Mar 19
Ik ben erg tevreden over de diensten van Monkey Vision. Het verraste me zeer hoe snel mijn website naar mijn zin ontworpen is. Het bedrijf is zeer toegankelijk, waardoor veranderingen direct doorgevoerd werden.(Translated by Google)I am very satisfied with the services of Monkey Vision. It surprised me how quickly my website was designed to my liking. The company is very accessible, so changes are implemented immediately.
Wil Greving
Wil G.
16:35 08 Mar 19
Ze weten waar ze mee bezig zijn en waar ze het over hebben. Zeer kundig en professioneel, snel schakelen en goed bereikbaar. We zijn erg blij met deze samenwerking!(Translated by Google)They know what they are doing and what they are talking about. Very skilled and professional, fast switching and easily accessible. We are very happy with this cooperation!
Linda Elbersen
Linda E.
15:22 07 Mar 19
Deze mensen weten wat ze doen. Vanaf het begin was ik onder de indruk van hun presentatie en verhaal. En de brainstormsessie heeft me ook écht verder geholpen.(Translated by Google)These people know what they are doing. From the beginning I was impressed by their presentation and story. And the brainstorming session really helped me further.
Shad Raouf
Shad R.
21:21 28 Feb 19
Vanuit Amersfoort ben ik naar Nijmegen gereisd voor een brainstormsessie bij Monkey Vision. Ik kreeg een hartelijke warme ontvangst met thee en chocolaatjes. Ik heb vrijblijvend goede tips gekregen in een 2-uur durende Brainstormsessie. Hier kan ik goed mee verder. De locatie was ook goed vindbaar op het bedrijventerrein Kerkenbos. Fijn dat ik mocht komen en ik ben blij dat ik jullie ontmoet heb op de Startersdag Nijmegen 2019 Monkey Vision!(Translated by Google)From Amersfoort I traveled to Nijmegen for a brainstorming session at Monkey Vision. I received a warm welcome with tea and chocolates. I received good tips without obligation in a 2-hour Brainstorming session. I can continue well with this. The location was also easy to find on the business park Kerkenbos. Thanks for coming and I am glad that I met you at the Starters Day Nijmegen 2019 Monkey Vision!
jennifer bello
jennifer B.
15:53 28 Feb 19
Snel,Netjes,Correct !!(Translated by Google)Fast, Neat, Correct !!
Raymon Ton
Raymon T.
08:36 20 Feb 19
Ik ben zeer tevreden over het kennismakingsgesprek dat ik heb gehad met Wouter van Monkey Vision. Hij heeft kennis van zaken en een groot inlevingsvermogen. Veel goede en direct bruikbare adviezen gekregen. Een aanrader voor iedere (startende) onderneming.(Translated by Google)I am very satisfied with the introductory meeting I had with Wouter van Monkey Vision. He has knowledge and a great empathy. Many good and immediately useful advice received. A must for every (starting) company.
Chantal Mennes
Chantal M.
11:01 15 Feb 19
Goed bedrijf, snelle reactie en begrijpt direct wat de wensen zijn en vertaald dat snel in een professionele website, maar adviseert ook en dat is voor een ondernemer prettig, zeker als je als ondernemer geen kennis heb. Aanrader!(Translated by Google)Good company, quick response and understand immediately what the wishes are and translated that quickly into a professional website, but also advises and that is nice for an entrepreneur, especially if you as an entrepreneur have no knowledge. Recommended!
John Jansen
John J.
09:23 24 Jan 19
Snel, professioneel en betrouwbaar!(Translated by Google)Fast, professional and reliable!
Tanja Noordink
Tanja N.
15:42 16 Jan 19
Vragen worden snel beantwoord en afgehandeld. Prima bedrijf om mee samen te werken!(Translated by Google)Questions are quickly answered and handled. Great company to work with!
B Bomenoutlet
B B.
15:23 15 Jan 19
Een snelle, jonge en betrouwbare partij voor enorm veel diensten! Zelf heb ik een aantal website's bij Monkey Vision. Aanrader!(Translated by Google)A fast, young and reliable party for a huge amount of services! I myself have a number of websites at Monkey Vision. Recommended!
Tjitte Ijzebrand de Jong
Tjitte Ijzebrand de J.
13:08 15 Jan 19
Erg behulpzaam, helpen je snel en hebben veel kennis van het vak!(Translated by Google)Very helpful, help you quickly and have a lot of knowledge of the profession!
Jordy Segers
Jordy S.
14:07 24 Dec 18
Professionele en persoonlijke behandeling(Translated by Google)Professional and personal treatment
Jan Bulsink
Jan B.
20:00 11 Dec 18
Een jong en gedreven team. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer snel en professioneel. Ik ben erg tevreden en raad Monkey Vision zeker aan.(Translated by Google)A young and driven team. Very good price quality ratio. Very fast and professional. I am very satisfied and definitely recommend Monkey Vision.
Sudha Vermeulen
Sudha V.
19:38 11 Nov 18
prima bedrijf, staat direct klaar als er hulp nodig is.(Translated by Google)great company, is immediately ready when help is needed.
Rikie Alberts
Rikie A.
13:49 09 Nov 18
Onwijs blij met mijn nieuwe website! Geweldige service(Translated by Google)Very happy with my new website! Great service
Roos van der Voort
Roos van der V.
16:21 03 Nov 18
We zijn zo blij met onze mooie nieuwe website! Zo'n behulpzaam team en een snelle levering. Al je vragen en wensen worden gehoord!(Translated by Google)We are so happy with our beautiful new website! Such a helpful team and a fast delivery. All your questions and wishes are heard!
Marilyn Ruwaard
Marilyn R.
16:19 03 Nov 18
Mooie professionele websites(Translated by Google)Beautiful professional websites
stefan
stefan
14:45 02 Nov 18
Wouter is een fijne kerel die met je meedenkt als het gaat om het bouwen van mijn webshop. Leuk hoe die nieuwe features weet om te zetten in de praktijk.(Translated by Google)Wouter is a nice guy who thinks along with you when it comes to building my webshop. Fun how to translate these new features into practice.
Jermaya Leijen
Jermaya L.
09:56 01 Nov 18
Zeer professioneel bedrijf. Denkt ontzettend goed mee, over het maken van de website. Zijn snel met reageren, wat ik erg prettig vind. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Al met al is Monkey Fusion zeker een aanrader!(Translated by Google)Very professional company. Think very well, about making the website. Are quick to respond, which I find very pleasant. All this for a very attractive price. All in all Monkey Fusion is definitely recommended!
Marjolein Lof
Marjolein L.
17:30 23 Oct 18
Bij Monkey Vision hebben ze veel verstand van het maken van goede en effectieve Wordpress websites. Vanaf het begin tot aan het eind wordt er mee gedacht. Het is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken!(Translated by Google)At Monkey Vision they know a lot about creating good and effective Wordpress websites. From the beginning to the end it is thought of. It is a very nice company to work with!
Melanie van Dijk
Melanie van D.
20:27 16 Oct 18
Ik heb mijn webshop Bonsaishopfagus.nl door Monkey Vision laten bouwen. Ook nu de site al een paar maanden online is wordt ik nog regelmatig geholpen als ik hierover vragen heb. Goed bedrijf die genoeg tijd voor je over heeft.(Translated by Google)I had my webshop Bonsaishopfagus.nl built by Monkey Vision. Even now that the site has been online for a couple of months, I am still regularly assisted when I have questions about this. Good company that has enough time for you.
Bonsaishop Fagus
Bonsaishop F.
20:06 16 Oct 18
Snelle service, vlotte communicatie en betrouwbare partner. Wij zijn ontzettend blij met team monkeyvision!(Translated by Google)Fast service, smooth communication and reliable partner. We are very happy with team monkeyvision!
Martien Iris
Martien I.
14:50 16 Oct 18
Goede, snelle en betrouwbare website nodig? Dan moet je bij monkeyvision zijn!(Translated by Google)Need a good, fast and reliable website? Then you have to be at monkeyvision!
Martien de Jong
Martien de J.
14:49 16 Oct 18
Super service! Fijn bedrijf.(Translated by Google)Super service! Fine company.
Renée Heuveling
Renée H.
14:45 16 Oct 18
Zeker een aanrader! Monkey Vision is een zeer behulpzaam bedrijf, ook na de levering van het product of de dienst. Monkey Vision communiceert goed; snel maar duidelijk, dit zorgt er voor dat je niet achteraf voor verassingen komt te staan.(Translated by Google)Highly recommended! Monkey Vision is a very helpful company, even after the delivery of the product or service. Monkey Vision communicates well; quickly but clearly, this ensures that you will not be faced with surprises afterwards.
Bas Vennix
Bas V.
14:09 16 Oct 18
Goede service, erg flexibel en prijs/kwaliteit verhouding is perfect(Translated by Google)Good service, very flexible and price / quality ratio is perfect
Nick Smits van Oyen
Nick Smits van O.
07:51 26 Jun 18
Fijne samenwerking. Hebben tijd en aandacht voor de klant. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.(Translated by Google)Fine cooperation. Have time and attention for the customer. Good value for money.
Colette van Nunen
Colette van N.
20:08 12 Dec 17
Goede websitebouwer die snel reageert op wensen van de klant(Translated by Google)Good website builder that responds quickly to customer needs
Daniël Timmermans
Daniël T.
12:35 04 Jul 17
Tim is a professional webmaster and he always have been helpful when my site had some cosmetic problem. Definetly recommending Monkey vision. Sharp price for top result! Thierry ( crepes nomades)
Thierry G
Thierry G
15:26 28 Jun 17
Sinds een half jaar een nieuwe website laten maken voor de praktijk waar ik werk. Ondanks dat dit voor Monkey Vision de eerste keer was dat ze een huisartsenpraktijk als klant kregen hebben ze het heel goed begrepen. Contact onderling is goed en makkelijk. Je wordt erg snel geholpen en niets is teveel. Kortom een bedrijf om aan te raden bij het bouwen van een nieuwe website.(Translated by Google)Have had a new website made for the practice where I work for half a year. Although this was the first time for Monkey Vision that they had a doctor's practice as a customer, they understood it very well. Contact with each other is good and easy. You will be helped very quickly and nothing is too much. In short, a company to recommend when building a new website.
Ans Claassens
Ans C.
07:53 09 Jan 17
Deze organisatie combineert haar kennis van de business- en technische kant met een ongekend niveau van klantvriendelijkheid en service. Top!(Translated by Google)This organization combines its knowledge of the business and technical side with an unprecedented level of customer friendliness and service. Top!
Paul VdV
Paul V.
12:42 08 Dec 14