Webshop laten maken? Snel en Voordelig

Webshops zijn booming!

Je loopt als verkoper achter wanneer je niet online verkoopt.
Maar hoe start je? Een webshop laten maken doe je bij Monkey Vision!

Wij hebben veel ervaring met het opzetten en maken van effectieve webshops.
Daardoor weten wij precies wat hier allemaal voor nodig is.
Wij passen de juiste technieken toe en zorgen voor een professionele webwinkel.

Een webshop laten maken om jouw producten online te verkopen?
Of een winkel beginnen zonder te investeren in een pand?
Start dan met het verkopen via een webshop!

Een webwinkel laten maken, waar jij trots op bent.

Verkoop een uitgebreid assortiment

In jouw eigen webshop kan jij jouw gehele assortiment kwijt. Door gebruik te maken van een webshop, heb je altijd de mogelijkheid om je assortiment uit te breiden. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de lasten van een fysieke winkel. De groeipotentie heb je volledig in eigen hand!

Altijd open met een webwinkel

Ultieme klantenservice bieden? Jouw klanten kunnen op elk gewenst moment een product kopen. Niemand die zich druk hoeft te maken om de openingstijden. Bovendien kunnen jouw klanten bestellingen plaatsen terwijl zij op de bank zitten in hun onesie.

Bespaar pand kosten door online verkoop

Als ondernemer wil je natuurlijk zo min mogelijk kosten voor je bedrijf. Wanneer je internetondernemer bent hoef je jezelf geen zorgen te maken om kosten voor een bedrijfspand. Een webwinkel laten maken kan al vanaf jouw eigen woonkamer!

Waarom een webshop laten maken door Monkey Vision?

Online Betaalmethoden zoals iDeal

Bij Monkey Vision een webshop laat maken betekent toegang tot alle benodigde betaalmethoden. Dit is dus meer dan alleen iDeal, bijvoorbeeld ook het betalen via PayPal en Credit Card. De ontvangen betalingen krijg je te zien in één overzicht. Wij helpen je bij de inrichting van de betaalmogelijkheden.

Optimaal vindbaar

Meer website bezoekers naar je webshop trekken? Een webshop die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Hiermee zorg je ervoor dat de kans groter is dat mensen je webshop via Google vinden. Bij Monkey Vision richten wij jouw webshop optimaal in met het SEO starterspakket.

Responsive design

Jouw webshop wordt perfect weergeven op alle apparaten. Of de website bezoekers nou via hun mobiele telefoon, PC of tablet op het internet surfen. Zodra jouw potentiële klant op jouw site komt, zal deze ieder geval niet wegklikken door een slecht werkende mobiele site.

Alles is mogelijk bij een webwinkel

Wij kunnen echt al jouw online wensen realiseren, ook als die niet op deze pagina vermeld staan. Niets is te gek wanneer je een webwinkel laat maken door  Monkey Vision. Neem hier contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Verkopen vanaf de bank doe je met een webshop

Kosten

Een webshop laten maken kost bij Monkey Vision eenmalig  €995,- exclusief btw.

Voordat wij beginnen aan jouw nieuwe webshop voeren wij een vrijblijvend gesprek waarin wij de mogelijkheden van de webwinkel met jou bespreken. Op basis van jouw wensen doen wij een passend voorstel. Voor de eenmalige investering van €995,- zorgen wij ervoor dat jij een professionele en effectieve webshop krijgt. Wat je van ons kan verwachten lees je hier: Een webshop door Monkey Vision.

Naast het laten maken van een nieuwe webshop, bieden wij ook andere diensten om je webshop optimaal te laten presteren. Denk hierbij aan Zoekmachine Optimalisatie of Advertenties. Bij Monkey Vision kan je terecht voor transparante en vaste prijzen. Zo weet je precies wat jouw webshop gaat kosten.

Interesse in de diensten van Monkey Vision?

 Monkey Vision heeft de volgende websites gemaakt

Recensies

Fittchoice

‘Begin mei heb ik het eerste gesprek gevoerd met Monkey Vision en zo’n 1,5 week later waren ze al aan de website begonnen te bouwen. In het hele proces van begin mei tot aan nu, ben ik ook erg te spreken over de service van Monkey Vision!

Als er iets is kan ik altijd contact opnemen en wordt er ook snel gereageerd. Als er iets aangepast moet worden wat ik zelf niet kan, dan wordt dat vaak dezelfde dag nog door Monkey Vision gedaan.

Fittchoice is erg blij met Monkey Vision en wij kunnen iedereen die een website wilt laten bouwen, aanraden gebruik te maken van de diensten van Monkey Vision. Je wordt altijd goed geholpen en je website zal er zeer professioneel uit zien.’, 

Vincent Saenen, Fittchoice

Wonderewoonwereld

Begin 2018 zijn wij gestart met wonderewoonwereld.nl, ons online wooninspiratie platform. Na een aantal maanden bouwen en wat nieuwe ideeën verder, zijn wij op zoek gegaan naar een echte WordPress expert. We vonden het namelijk tijd om ons wooninspiratie platform uit te breiden met een unieke online woonwinkel en als je aan een nieuw avontuur begint, heb je af en toe een helpende hand nodig. Tenminste, als je het meteen goed wil aanpakken. Zo kwamen we na een korte zoektocht op Google al snel bij Monkeyvision.nl uit. (…Lees verder)

Conclusie
Al met al zijn we dik tevreden met het eindresultaat, maar vooral ook met het proces. Door de vlotte communicatie, eerste hulp bij ongelukken (website en server uitdagingen) en zijn flexibele houding hebben wij altijd het gevoel gehad dat het goed komt. Dat is ook de reden dat we voor een service abonnement bij Monkey Vision hebben gekozen. Zodat we ook in de toekomst een betrouwbare partner hebben.

#Blijmee!

Iris & Martien, Wonderewoonwereld

Mail ons!

Start typing and press Enter to search