Een professionele webshop laten maken?

Een webshop beginnen om jouw producten online te verkopen? Of een winkel beginnen zonder te investeren in een pand?
Start dan met het verkopen via een webshop!


Webshops zijn booming! Je loopt als verkoper achter wanneer je dit niet online doet. Maar hoe start ik? Een webshop laten maken doe je bij Monkey Vision! Wij hebben veel ervaring met het opzetten van effectieve webshops en weten wat hier allemaal voor nodig is. Wij passen de juiste technieken toe en zorgen voor een professionele webshop.

Verkopen vanaf de bank doe je met een webshop

Uitgebreid assortiment

In jouw eigen webshop kan jij jouw gehele assortiment kwijt. Door gebruik te maken van een webshop, heb je altijd de mogelijkheid om je assortiment uit te breiden. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de lasten van een fysieke winkel. De groeipotentie heb je volledig in eigen hand!

Altijd open

Ultieme klantenservice bieden? Jouw klanten kunnen op elk gewenst moment een product kopen. Niemand die zich druk hoeft te maken om de openingstijden. Bovendien kunnen jouw klanten bestellingen plaatsen terwijl zij op de bank zitten in hun onesie.

Bespaar pand kosten

Als ondernemer wil je natuurlijk zo min mogelijk kosten voor je bedrijf. Wanneer je internetondernemer bent hoef je jezelf geen zorgen te maken om kosten voor een bedrijfspand. Een webwinkel laten maken kan al vanaf jouw eigen woonkamer!

Waarom bij Monkey Vision?

Betaalmethoden zoals iDeal

Monkey Vision voorziet de webshop van alle benodigde betaalmethoden. Dit is dus meer dan alleen iDeal, bijvoorbeeld ook het betalen via PayPal en Credit Card. De ontvangen betalingen krijg je te zien in één overzicht. Wij helpen je bij de inrichting van de betaalmogelijkheden.

Optimaal vindbaar

Meer website bezoekers naar je webshop trekken? Een webshop die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Hiermee zorg je ervoor dat de kans groter is dat mensen je webshop via Google vinden. Bij Monkey Vision richten wij jouw webshop optimaal in met het SEO starterspakket.

Responsive

Jouw webshop wordt perfect weergeven op alle apparaten. Of de website bezoekers nou via hun mobiele telefoon, PC of tablet op het internet surfen. Zodra jouw potentiële klant op jouw site komt, zal deze ieder geval niet wegklikken door een slecht werkende mobiele site.

Alles is mogelijk

Wij kunnen echt al jouw online wensen realiseren, ook als die niet op deze pagina vermeld staan. Niets is te gek bij een webshop van Monkey Vision. Neem hier contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Een webshop waar jij trots op bent, dat is het doel.

Kosten

Een webshop kun je bij Monkey Vision laten maken voor €995,- exclusief btw.

Voordat wij beginnen aan jouw nieuwe webshop voeren wij een vrijblijvend gesprek waarin de mogelijkheden worden besproken. Op basis van jouw wensen en behoeften doen wij een passend voorstel. Voor de eenmalige investering van €995,- zorgen wij ervoor dat jij een professionele en effectieve webshop krijgt opgeleverd. Wat je van ons kan verwachten lees je hier: Een webshop door Monkey Vision.

Behalve het ontwikkelen van een nieuwe webshop, bieden wij ook andere mogelijkheden om je webshop optimaal te laten presteren. Bij Monkey Vision kan je terecht voor transparante en vaste prijzen. Zo weet je precies wat jouw webshop gaat kosten.

Interesse in de diensten van Monkey Vision?

 Monkey Vision heeft de volgende websites gemaakt

Recensies

Fittchoice

‘Begin mei heb ik het eerste gesprek gevoerd met Monkey Vision en zo’n 1,5 week later waren ze al aan de website begonnen te bouwen. In het hele proces van begin mei tot aan nu, ben ik ook erg te spreken over de service van Monkey Vision!

Als er iets is kan ik altijd contact opnemen en wordt er ook snel gereageerd. Als er iets aangepast moet worden wat ik zelf niet kan, dan wordt dat vaak dezelfde dag nog door Monkey Vision gedaan.

Fittchoice is erg blij met Monkey Vision en wij kunnen iedereen die een website wilt laten bouwen, aanraden gebruik te maken van de diensten van Monkey Vision. Je wordt altijd goed geholpen en je website zal er zeer professioneel uit zien.’, 

Vincent Saenen, Fittchoice

Wonderewoonwereld

Begin 2018 zijn wij gestart met wonderewoonwereld.nl, ons online wooninspiratie platform. Na een aantal maanden bouwen en wat nieuwe ideeën verder, zijn wij op zoek gegaan naar een echte WordPress expert. We vonden het namelijk tijd om ons wooninspiratie platform uit te breiden met een unieke online woonwinkel en als je aan een nieuw avontuur begint, heb je af en toe een helpende hand nodig. Tenminste, als je het meteen goed wil aanpakken. Zo kwamen we na een korte zoektocht op Google al snel bij Monkeyvision.nl uit. (…Lees verder)

Conclusie
Al met al zijn we dik tevreden met het eindresultaat, maar vooral ook met het proces. Door de vlotte communicatie, eerste hulp bij ongelukken (website en server uitdagingen) en zijn flexibele houding hebben wij altijd het gevoel gehad dat het goed komt. Dat is ook de reden dat we voor een service abonnement bij Monkey Vision hebben gekozen. Zodat we ook in de toekomst een betrouwbare partner hebben.

#Blijmee!

Iris & Martien, Wonderewoonwereld

Service Type
Webshop laten maken
Description
Wil je een Webshop laten maken? Dan zit je bij Monkey Vision goed | ✅Professionele uitstraling ✅Zelf aanpassen ✅Betaalbaar ✅Snel online
Mail ons!

Start typing and press Enter to search