Skip to main content

Jij weet het, wij weten het: webshops zijn booming! Dat waren ze al, maar in coronatijden hebben webshops een nieuwe betekenis gekregen. Misschien ken jij al een aantal horecaondernemingen, winkels en salons die een webshop laten maken als aanvulling op hun offline business. Dus, waar wacht je zelf nog op nog op?

Ook al zijn de lockdown-regels versoepeld, als winkel, horeca-onderneming of schoonheidszaak merk je misschien nu pas het echte negatieve effect. Klantenaantallen zijn soms al gehalveerd, waardoor je creatief om moet gaan met nieuwe oplossingen. Een webshop laten maken kan zo’n oplossing zijn!

De meeste winkels kunnen in een webshop hun gebruikelijk producten kwijt, maar ook als restaurant, kapper of schoonheidssalon kun je hier producten gaan verkopen aan klanten. Denk aan een shirtje met jouw logo onder het mom van “support your locals”, of aan nagellakjes of haarproducten.

Klinkt een webshop laten maken als iets waar jouw zaak extra inkomsten mee kan genereren? Maar weet je niet precies waar te beginnen, of hoe dit aan te pakken? Monkey Vision helpt je! Wij kunnen jouw nieuwe webshop laten maken, maar voorzien je ook van een advies en kunnen bijvoorbeeld helpen bij het opzetten van een nieuw marketingplan! Webshop laten maken? Neem contact met ons op!

De voordelen van een webshop laten maken

Aan een webshop laten maken zitten vele voordelen, al helemaal als je dit nog naast je fysieke zaak laat lopen. Wanneer wegens de corona-maatregelen jouw klantverloop is gehalveerd, kun je een webshop gebruiken om extra inkomen te genereren en klanten een optimale service te blijven bieden.

Maar er zitten nog veel meer voordelen aan een webshop laten maken! Wat dan? We zetten het voor je op een rijtje:

  • Uitgebreid assortiment in de verkoop

In een webshop zit je natuurlijk niet met ruimtegebrek: je kunt jouw gehele assortiment aanbieden en dit zelfs uitbreiden! Hiermee creëer je voor jezelf dus groeipotentie en kun je jouw klanten nog meer bieden dan dat je in een offline zaak kwijt kan. Al helemaal als je een kleine winkel of salon hebt, is dit heel handig: zo wordt het niet te vol en kunnen klanten rustig en met voldoende overzicht shoppen.

Tip! Is een klant bij jou langs geweest voor een dienst of behandeling? Geef hem of haar een tijdelijke kortingscode om in jouw online shop te winkelen. Zo maak je de drempel om jouw webshop voor het eerst te bezoeken wat lager en koppel je de shop gemakkelijk aan jouw diensten. Heeft een klant bijvoorbeeld haar nagels laten doen? Zorg dat die fijne verzorgende nagelolie in jouw webshop te koop is en verwijs de klant ernaar!

  • 24/7 geopend

Heb jij een webshop laten maken? Dan ben jij voortaan 24/7 geopend! Hiermee kun je de ultieme klantenservice bieden en ga je de strijd aan met de corona-maatregelen. Nu er minder klanten in jouw zaak kunnen komen, kun je nu zorgen dat zij buiten de openingstijden van een fysieke winkel bij jou kunnen winkelen. Veel klanten zullen in deze tijd steeds meer vanaf de sofa winkelen en zoeken liever niet de drukte op, dus je bewijst ze hiermee tegelijkertijd een dienst. Ideaal!

  • Geen extra huurkosten

Een webshop laten maken is natuurlijk even een investering en bovendien best spannend: je weet van tevoren niet 100% zeker hoe het je gaat bevallen en hoe klanten gaan reageren. Echter vallen de kosten in vergelijking met een fysieke zaak erg mee: je zit namelijk niet met die hoge huurkosten! En dat voor een locatie die iedereen met een internetverbinding kan bereiken en waar je jouw complete assortiment kunt plaatsen. Uiteindelijk kan het dus ook een hoop kosten schelen en is het de eenmalige investering zeker waard!

Wil je dat jouw webshop ook wordt onderhouden? Dan kun je bij ons een onderhoudspakket afnemen!

Webshop laten maken door Monkey Vision

Bij Monkey Vision hebben we erg veel ervaring met het bouwen van webshops. Voordat we het hebben over pakketten en kosten, horen we graag om welke reden jij een webshop wil beginnen en kijken we wat het beste bij jouw merk en doelen past. Ons team van web- en merkbouwers kijkt hoe jij het meeste uit jouw webshop kan halen, waarna wij je een voorstel kunnen doen met een van onze pakketten of een plan op maat.

Webshoppakketten en kosten

Wil jij een webshop laten maken en hiervoor een pakket afnemen? Door middel van een webshoppakket is het heel overzichtelijk wat je hebt afgenomen, wat hier precies onder valt en wat de kosten hiervan zijn. Wil jij een webshoppakket, maar wil je hier nog iets extra’s bij? Dat kan natuurlijk ook! Alles is bespreekbaar.

Wij bieden 3 vaste webshoppakketten aan: Maki, Orang-Oetan en Gorilla. Deze pakketten variëren in grootte en prijzen van 995,- tot 2.995,- en 4.995,-. Het ligt er maar net aan wat je zoekt! Vind je het lastig een keuze te maken? Wij gaan uiteraard graag met je in gesprek en komen er zo samen achter wat het beste bij jouw doelen past.

Webshop laten maken? Neem contact op!

Zie jij jouw klantenverloop door de corona-maatregelen krimpen? Wil jij een webshop laten maken bij ons? Neem dan snel contact op met Monkey Vision! Start direct een project, bel ons op 024 – 202 20 68 of stuur een mailtje naar info@monkeyvision.nl.