Beschrijving

Partzorg is de ideale partner voor jouw zorginstelling. Ze zorgen ervoor dat organisaties binnen de Nederlandse zorg beter werk kunnen leveren. Zowel bij organisaties die directe zorg leveren als bij overkoepelende instanties.

Onze uitdaging was om een website te bouwen met een warme creatieve uitstraling, maar tegelijkertijd ook zakelijk en professioneel. We wilden ervoor zorgen dat de website van Partzorg niet alleen aantrekkelijk is voor potentiële klanten, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een carrière in de zorg.

We hebben gebruik gemaakt van een warm kleurenpalet en vriendelijke afbeeldingen om een uitnodigende sfeer te creëren. Tegelijkertijd hebben we ervoor gezorgd dat de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is, zodat bezoekers snel en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Bij Monkey Vision zijn we gepassioneerd over ons werk en we vinden het fantastisch om samen te werken met organisaties zoals Partzorg die een verschil willen maken in de wereld. Jij ook? Neem dan snel contact op. Wij denken graag met je mee staan klaar om een unieke website te maken voor jouw organisatie.

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project