Beschrijving

Aquabest is een gastvrij zwem- en strandparadijs voor jong en oud. Luieren op een prachtig zandstrand of samen met de kinderen een sprookjesachtig zandkasteel bouwen en daarna lekker pootje baden. Of een frisse duik nemen in het heldere schone water? Zonaanbidders kunnen kiezen uit zandstrandjes of het zachte gras van de ligweiden. Het kan allemaal op het strandpark van Recreatiepark Aquabest.

Voor Aquabest hebben wij de nieuwe website ontworpen en gebouwd! De website is lekker licht en zonnig waardoor je jezelf al eventjes op het Aquabest strand waant. De bewegende gele golfjes maken het een speelse website. Op de site vind je informatie over alles wat er te doen en te beleven is bij Aquabest en koop je gemakkelijk tickets. Wij zijn trots op het eindresultaat!

Aquabest heeft ervoor gekozen om verschillende systemen in hun website te laten integreren zoals het vacaturesysteem. Zo wordt het de bezoekers van de website extra gemakkelijk gemaakt. Wil jij ook een website maken met ingebouwde systemen? Wij helpen je graag!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project