Beschrijving

Sinds 2009 organiseert Stichting Kunstvat multidisciplinaire kunstprojecten waarbij ontmoetingen tussen kunstenaars en publiek tot stand gebracht worden. Centraal hierbij staat het ontwikkelen en uitvoeren van projecten die het cultuurbereik stimuleren, toegankelijk zijn en waarbij krachten gebundeld worden door samenwerkingen tussen culturele instellingen. Beeldende kunst speelt een rode draad in de projecten. 

Wij mochten de website van Kunstvat ontwerpen en bouwen. De website is vrolijk én overzichtelijk. Door het gebruik van de foto’s en collages kun je de sfeer goed proeven. De evenementen en projecten staan centraal op de website. En als je nóg meer wilt zien kun je makkelijk doorklikken naar de social media accounts van Kunstvat. 

Kunstvat heeft ook gekozen voor een SEO-starterspakket. We hebben onder andere verschillende Google Tools gekoppeld en Google Analytics aangemaakt. Zo is Kunstvat goed vindbaar! 

Wil jij ook een opvallende website of webshop laten maken door Monkey Vision voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op. We gaan graag voor je aan de slag!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project