Hoger in Google met linkbuilding?

Droom jij ook van een hogere positie in Google? Ben jij als ondernemer al druk bezig geweest met zoekmachine optimalisatie? Plaats je regelmatig een nieuwe blog en deel je jouw content via social media, maar lukt het niet om een toppositie te bemachtigen in Google? Dan is linkbuilding waarschijnlijk de oplossing voor jou!

Gebruik linkbuilding voor betere posities.

Meer website bezoekers = meer potentiele klanten

Scoren in Google kan veel betekenen voor je bedrijf. Meer website bezoekers, betekent namelijk simpelweg meer (potentiële) klanten en vaak meer omzet. Daarom is het inspelen op het algoritme van zoekmachines steeds belangrijker geworden. Naast zoekmachine optimalisatie, het regelmatig plaatsen van nieuwe blogs en het delen van jouw content op social media, kun je door het actief plaatsen van relevante links naar jouw website veel bereiken. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd.

Linkbuilding voor een hogere autoriteit

Één van de belangrijkste doelen van linkbuilding, ofwel het plaatsen van backlinks, is het verhogen van de autoriteit van jouw website. Zoekmachines bekijken namelijk niet alleen jouw content, maar vergelijken deze ook met die van andere websites. En een pagina met een hoge autoriteit krijgt vaak voorrang op een pagina met een lagere autoriteit. Dus hoe hoger jouw website autoriteit, hoe groter de kans dat je een toppositie kunt bemachtigen. Maar hoe vergroot je nu eigenlijk jouw autoriteit door middel van linkbuilding?

Waarom bij Monkey Vision?

Linkbuilding uitbesteden of zelf doen?

Het vergroten van jouw website autoriteit kun je doen door het actief plaatsen van links naar jouw website. Uiteraard kun je zelf linkjes plaatsen of backlinks kopen, maar het is wel belangrijk dat je een goede balans tussen kwantitatieve en kwalitatieve links gebruikt. Zo spelen de domein en pagina autoriteit van websites, de trustflow en citationflow een belangrijke rol en kost backlinking vaak veel tijd. Voor het beste resultaat en om penalty’s van Google te voorkomen, kun je het beste een linkbuilding specialist zoals Monkey Vision inschakelen.

Van analyse naar resultaat!

Wij worden blij van tevreden klanten en houden van resultaat! Om er zeker van te zijn dat we de juiste dingen doen, starten we altijd met een backlink analyse. Hierbij nemen we het linkprofiel van jouw website uitgebreid onder de loep. Daarna maken we samen met jou een plan om de online zichtbaarheid van jouw website te vergroten. Wij maken hiervoor gebruik van ons grote netwerk, zodat we de juiste mix krijgen in de geplaatste links.

Belangrijke domeinen die naar jouw website linken.

Linkbuilding mogelijkheden voor jou!

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar om het overzichtelijk te houden hebben wij drie verschillende pakketten voor je samengesteld. We hebben een instappakket gemaakt, zodat je eerst op een laagdrempelige manier kennis kunt maken. Een mediumpakket om direct goed van start te gaan en een uitgebreid pakket om meteen te knallen! Bij elk pakket houden wij je op de hoogte van de vooruitgang en de geplaatste links. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent, wel zo fijn!

Gratis backlink scan aanvragen

Twijfel je nog of wil je nog wat extra informatie om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via 024 202 2068 of [email protected] of hieronder een gratis backlink scan aanvragen! Het enige wat jij hoeft te doen is jouw gegevens hieronder achter te laten en wij gaan voor je aan de slag!

Interesse in de diensten van Monkey Vision?

 Monkey Vision heeft de volgende websites gemaakt

Mail ons!

Start typing and press Enter to search