Beschrijving

Van Roij Installatietechniek is de partij in Nijmegen voor werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk, ventilatie en cv-ketels. Met veel ervaring en al flink wat tevreden klanten, kon een mooie website niet meer ontbreken.

Wij hebben voor van Roij Installatietechniek een website mogen bouwen waarop gemakkelijk meer informatie te vinden is over de diensten van het bedrijf. Daarnaast is er aandacht besteed aan een goede plek voor de ontvangen reviews van blije klanten. Wil een potentiële klant graag wat meer weten over de projecten die al afgesloten zijn, kunnen zij terecht op de portfolio pagina.

Naast het laten maken van de website is er ook gekozen voor het laten schrijven van de teksten voor de website en het uitvoeren van een SEO-starterspakket. Beiden dragen bij aan een betere vindbaarheid in Google en een groter bereik. 

Wil jij ook een website laten maken of de mogelijkheden rondom SEO bespreken? Neem dan zeker contact met ons op. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project