Wat doet een Zoekmachine optimalisatie specialist?

Beter en sneller vindbaar worden in de Google zoekmachine? Een Zoekmachine Optimalisatie Specialist kan je helpen door jouw website te optimaliseren. Het optimaliseren van je website kan ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten komt. Dit wordt SEO (Search Engine Optimization) genoemd.

Zonder advertentiekosten kan je met zoekmachine optimalisatie toch vele bezoekers op je website te krijgen. Door een zo hoog mogelijke positie te behalen in de organische (niet betaalde) resultaten van Google zorg je dat toekomstige bezoekers jouw website makkelijk kunnen vinden. Op deze manier krijg je bezoekers op je website, zonder dat je daar veel geld voor hoeft te betalen. 

Gaan voor de hoogste positie

Bedenk voor jezelf maar eens hoe jij Google gebruikt. Er zijn weinig mensen die veel verder zoeken dan de eerste pagina van Google. Volgens het onderzoek van Slingshot SEO klikt 18,2 procent van de mensen op het eerste (organische) resultaat in Google. 10,05 procent klikt op het tweede resultaat. Tot slot klikt 7,22 procent op het derde resultaat in Google.

Positie  GoogleKlik Percentage
#118,2 %
#210,05 %
#37,22 %

Zoekmachine Optimalisatie van Monkey Vision voor de beste resultaten!

Waarom een zoekmachine optimalisatie specialist?

Daar is een simpel antwoord op: een zoekmachine optimalisatie specialist heeft kennis en ervaring. Hij kent de fijne kneepjes van het vak en weet waar hij mee bezig is, een specialist kan efficiënt werken en heeft alle tools die nodig zijn ter beschikking.

Het is natuurlijk mogelijk dat je zelf de website wil verbeteren, maar je zult er achter komen dat je voor het optimaliseren tijd en kennis nodig hebt. Tijd die je natuurlijk veel liever wil besteden aan jouw onderneming. Ben je benieuwd naar hoe een Zoekmachine Optimalisatie Specialist te werk gaat? Lees dan hier onder verder over de werkwijze.

1_ttz1bae8df-rnvbyyxqhga

Werkwijze zoekmachine optimalisatie

Zoekwoorden

Een Zoekmachine Optimalisatie Specialist gaat eerst op zoek naar de meest relevante trefwoorden (zoekwoorden) voor jouw website. Vervolgens zal hij jouw website zo optimaal mogelijk inrichten voor deze trefwoorden. Dit zorgt er voor dat de website hoger in Google komt te staan wanneer iemand via Google zoekt op deze zoektermen. Kortom, door je website te optimaliseren op de meest relevante trefwoorden zal de vindbaarheid van jouw website verbeteren.

zoekwoorden zoekmachine optimalisatie
website snelheid google

Website snelheid

Om de website hoger te laten scoren in Google is het van belang dat de website zo snel mogelijk is. Dit heeft te maken met gebruiksvriendelijkheid; niemand heeft zin om te wachten tot een website geladen is. De snelheid van een website is een van de basiselementen waar de Zoekmachine Optimalisatie Specialist zich op richt. In het SEO Starterspakket zorgen wij ervoor dat de snelheid van je website optimaal is.

Content Optimalisatie

Om je website hoog in Google te laten ranken is er ook content optimalisatie nodig. De content op je website moet goed geschreven zijn en vooral relevant zijn voor de bezoekers. Er zijn veel richtlijnen voor het optimaliseren van je website content. Monkey Vision bezit de kennis en ervaring op het gebied van het optimaliseren van website content!

content optimalisatie specialist SEO
analyseren

Analyseren

Het optimaliseren van je website is een lopend proces wat zich over tijd ontwikkeld. Zo is het praktisch onmogelijk om binnen een maand bovenaan in Google te staan op een trefwoord waar vaak op wordt gezocht. Daarom is het erg belangrijk om de posities van de website te analyseren. Wanneer je website helemaal geoptimaliseerd is zal deze voor langere termijn goed in Google vindbaar zijn. Ondanks dat zoekmachine optimalisatie een proces is wat lang duurt, kan het op de lange termijn zorgen voor een aanzienlijke groei van je website bezoekers. Meer website bezoekers kan resulteren in meer omzet voor je bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie van Monkey Vision

Voor starters die graag een goede basis willen leggen om online te presteren, bieden wij het SEO Starterspakket aan voor slechts €250,- eenmalig.

Wil je meer uit je website halen? Kies dan voor een Maandelijks SEO Pakket. Elke maand werken wij een aantal uur aan jouw website om deze beter vindbaar te maken in de zoekresultaten van Google. Dit pakket wordt helemaal op jouw wensen afgestemd. Het aantal uur dat wij aan jouw website werken is vrij te bepalen. Online beter presteren? Wij denken graag mee! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zoekmachine optimalisatie door Monkey Vision?

 Monkey Vision heeft de volgende websites gemaakt

Heb je interesse in een website van Monkey Vision?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search