Skip to main content

Het is ontzettend belangrijk om online vindbaar te zijn. Dat gaat vaak het makkelijkste en het goedkoopste met een website. Iedereen gebruikt internet, dus dat betekent dat ook iedereen je kan vinden. Maar zo simpel is het in de praktijk helaas niet. Want iedereen kan tegenwoordig een website maken, waardoor er vooral héél véél bestaan. En dan is het aan jou om tussen al die anderen op te vallen. Dat is nog best een klus!

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Wij kunnen het hele proces van je over nemen. Daardoor kun je niet alleen je werkzaamheden blijven doen, je hoeft je ook geen zorgen te maken! Je kunt bij elke stap vragen stellen en zelfs nadat we ons werk hebben opgeleverd, mag je best terugkomen met nieuwe ideeën. Wij willen er vooral voor zorgen dat jij uiteindelijk tevreden bent met de website die je krijgt!

Bij Monkey Vision werken we met WordPress. Dat heeft een aantal voordelen, zowel voor ons als voor jou. WordPress is namelijk een heel eenvoudig CMS om mee te werken. Voor ons is dat prettig omdat we daardoor kunnen beloven dat we jouw website heel snel kunnen opleveren. Je wilt natuurlijk niet al te lang moeten wachten, want je wilt er gebruik van kunnen maken! Onze webdesigners hebben tegenwoordig zoveel ervaring opgedaan met het bouwen van websites dat we vaak al binnen een week online kunnen. En tijdens ons werk kun jij gewoon rustig doorwerken.

Maar WordPress is ook voor jou heel prettig. Want wij kunnen natuurlijk wel jouw website bouwen, maar je wilt hem natuurlijk wel up-to-date houden met nieuwe artikelen, video’s of producten. Nu is dat gelukkig heel eenvoudig met WordPress. Sterker nog, je kunt ook gewoon zelf nieuwe pagina’s toevoegen, want wij zorgen ervoor dat de basis gewoon in orde is. Zo kun je er helemaal zelf voor zorgen dat jouw website flitsend en actueel blijft.

Handige voordelen van een website

Omdat we nu toch al best lang bezig zijn met het bouwen van websites kunnen we je een aantal handige voordelen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website responsive is. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar het betekent niets minder dat elk apparaat jouw website op de juiste manier laat zien. Misschien ken je het wel: een website die het op je laptop altijd prima doet, werkt voor geen meter op je smartphone. wij zorgen ervoor dat dat niet zal gebeuren!

Het hebben van een prachtige website is niet altijd voldoende om ook meteen gevonden te worden. Gelukkig hebben wij een hele enthousiaste groep SEO-specialisten. Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig het favoriete woord in de online wereld. Laat ons je website maken en wij zorgen dat jouw website helemaal klaar is om gevonden te worden!

Maak het jezelf nog makkelijker!

Zoekmachine optimalisatie, nieuwe artikelen, je website up-to-date houden. Het is allemaal nogal wat. Het internet is altijd in beweging en jouw website moet dat ook zijn. Maar ook hier kunnen we je mee helpen! Monkey Vision biedt bijvoorbeeld een SEO Starters Pakket. Met dit pakket gaan we nog verder en maken we jouw website helemaal perfect in de ogen van de Google-lijstjes. Dit kunnen we trouwens ook doen voor websites die we niet zelfgebouwd hebben. Is SEO voor jou geen probleem, maar ben je geen held op het gebied van de onderhoud? Kijk dan eens naar ons WordPress Onderhoud. We houden je website up-to-date en veilig en voeren een wekelijkse controle uit om te kijken hoe het staat met de gezondheid van je website.

Interessant? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden. Of je nu een beginnend ondernemer bent, of een groot bedrijf, we hebben wel een passende oplossing. Ieder bedrijf verdient namelijk een professionele website!