Skip to main content

And hit Publish! Monkey Vision heeft zojuist jouw professionele en aantrekkelijke website opgeleverd. Wat nu? Gaan (potentiële) klanten mijn bedrijfswebsite wel vinden? Kan ik vol trots iedereen mijn hobby wel laten zien? Kortom, je website is live maar tot nu toe zijn maar weinig mensen je website aan het bewonderen, zonde natuurlijk. Om je verder te helpen heeft het team van Monkey Vision 2 belangrijke tips.
eenvoudig

Get Social!

Begin met het aanmaken van social media accounts en stop dan niet na het aanmaken van een Facebook account. Voor bedrijven is het bijvoorbeeld zeer aantrekkelijk om verder te kijken. Bovendien zorgt dit ervoor dat jouw onderneming eerder gevonden wordt via Google. Dit geldt zeker met een Google plus account. Beknopt, zorg ervoor dat je als onderneming een volledig ingericht account hebt op Facebook, Google plus en LinkedIn overweegt. Eventueel ook nog Twitter, Youtube, Pinterest, Instagram en Foursquare.
Voor meer informatie over social media & ondernemers kijk hier.

& Start Online Marketing!

Er is niet één techniek of methode waarmee u uw website promoot. Het internet biedt talloze mogelijkheden. Het is belangrijk om een overzicht te hebben van deze technieken en methoden en vervolgens de juiste te kiezen om uw website te promoten.  Een aantal verschillende strategieën die u in kan zetten zijn: email marketing, online advertenties, affiliate marketing, SEO, zoekmachine marketing en social media marketing. Aan de hand van uw doelen kunt u de juiste strategie bepalen, zo hechten sommige ondernemingen meer waarde aan organische resultaten in Google. Echter wanneer de concurrentie in uw markt op Google hoog is, oftewel een top positie veroveren is lastig en uw budget is laag, dan is het waard om naar andere strategieën toe te passen. Wanneer u bijvoorbeeld schikt over een klantenbestand met email adressen kunt u uw huidige klanten notificeren.
Als u hulp nodig heeft met het bepalen van de juiste strategie en hoe u het aan deze strategie moet toepassen kunt u contact met ons opnemen.

Vind je dit bericht leuk? Deel hem!