Skip to main content

We gaan er even vanuit dat jouw header ingesteld staat via WPBakery Page Builder. Is dat niet zo, ga dan naar de how-to voor header instellen via ‘Page Header Settings’ binnen je pagina. Vervolgens helpen we je met 3 simpele stappen naar het gewenste resultaat: het aanpassen van de header met WPBakery Page Builder!

Stap 1. Om je header te veranderen moet je eerst naar de voorkant van je pagina. Klik hiervoor op ‘Frontend Editor’ bovenaan je venster in ‘Pagina bewerken’. De afbeelding hieronder helpt je bij het visueel maken van deze uitleg.

WPBakery Page Builder header toevoegen

 

Stap 2. Nadat de pagina geladen is, zie je aan de voorkant van je pagina, middenin de header een wit kruisje staan. Wanneer je met de cursor over de header heen gaat, verschijnt er een oranje omlijnde rechthoek. Links bovenin zie je een blauw vlakje (rij) en een oranje vlakje (kolom). Klik in het blauwe vlakje op het potloodje om de ‘Rij settings’ te openen. Ook bij deze stap hebben we een voorbeeldafbeelding, om alles een stukje helderder te maken.

WPBakery Page Builder header toevoegen

Stap 3. Wanneer je op het potloodje (“Bewerk Rij”) hebt geklikt, opent er vanzelf een nieuw venster. Dit zijn de instellingen van de betreffende rij. Binnen de “Rij Settings” klik je op ‘voeg afbeelding toe’ om je header-afbeelding te veranderen. Je kiest dan de gewenste afbeelding en klaar is Kees.

WPBakery Page Builder header toevoegen

Let wel op: Je nieuwe afbeelding moet minstens 1600 pixels (px) breed zijn, en minstens 475 pixels (px) hoog. Heb je de afbeelding extern aangeleverd gekregen, vraag je vormgever er naar om dit voor elkaar te krijgen.
Monkey Vision - how to header front 3