WordPress Nijmegen

Een professionele website doet veel voor de uitstraling van je bedrijf. Wanneer de site eenmaal gereed is, begint echter het volgende hoofdstuk: het onderhoud. Dat kan lastig zijn, zeker wanneer je weinig kennis van zaken hebt met betrekking tot alles wat met online te maken heeft. Zelf nieuwe berichten plaatsen, foto’s uploaden en/of bloggen – het idee alleen al zorgt ervoor dat veel ondernemers in de vlekken schieten.

Een website gemaakt in WordPress biedt dan uitkomst. Met dit zogeheten contentmanagementsysteem (CMS) is het bijhouden en onderhouden van je eigen website eenvoudig en door iedereen te doen. Daarom bouwen we bij Monkey Vision in Nijmegen onze websites in WordPress. Zelf voor wie weinig tot geen kennis heeft van websites, is het onderhoud met dit CMS namelijk een fluitje van een cent!

website laten maken

Bel mij terug

Wilt u meer informatie? Laat uw nummer hier achter en wij bellen u direct terug.

WordPress Nijmegen: binnen twee dagen je eigen website online

Iedere zelfstandig ondernemer of bedrijfseigenaar zal het beamen: tijd is geld, zeker wanneer je op ieder vlak je eigen boontjes moet doppen. Wanneer jij besluit dat je wilt werken aan je online zichtbaarheid – een eigen website dus – heb je er baat bij dat dit snel gebeurt. Ons WordPress bureau in Nijmegen zorgt er daarom voor dat je snel razendsnel online staat. Als het even kan, al binnen een paar werkdagen.

Omdat we je website in WordPress bouwen, weet je echter zeker dat overal aan is gedacht. Het systeem wordt namelijk voortdurend doorontwikkeld door miljoenen enthousiastelingen en kundige bedrijven, overal ter wereld. Je site is op technisch vlak dus altijd up-to-date en voldoet gegarandeerd aan de laatste eisen en standaarden. Ook op het gebied van beveiliging en eventuele betaalmogelijkheden (bij een webshop).

Goedkope bouwer van WordPress sites in Nijmegen

Een website in WordPress laten bouwen door onze experts in Nijmegen is daarnaast niet duur. Bij Monkey Vision vinden we namelijk dat iedereen een professionele site moet kunnen lanceren tegen lage kosten. Onze standaardprijs voor een gepersonaliseerde website die voldoet aan jouw wensen is daarom slechts 450 euro. Voor dat bedrag heb je binnen 2 tot 3 dagen je eigen site online staan.

Ben je van plan om zelf online producten te gaan verkopen? Ook dan zit je bij ons WordPress bureau in Nijmegen goed. Met WordPress is het namelijk ook mogelijk om zelf een webshop te lanceren. Wij zorgen ervoor dat je online winkel volledig naar jouw wensen wordt ingericht. We voegen betaalopties toe, zodat klanten eenvoudig, veilig en snel kunnen afrekenen. Voor je het weet, mag je jezelf online verkoper noemen!

website laten maken
wordpress website laten maken

SEO en responsive WordPress site in Nijmegen

Om bezoekers op je site te krijgen, is het belangrijk dat je wordt gevonden. Dat gebeurt voornamelijk via zoekmachines als Google en Bing. Het is echter niet gezegd dat je met een eigen website ook meteen honderden nieuwe klanten genereert. Om zoveel mogelijk te voldoen aan de eisen van Google en consorten, is het daarom van groot belang dat je site voldoet aan de richtlijnen voor SEO (zoekmachinevriendelijkheid).

Dat is dan ook meteen een ander groot voordeel van een website in WordPress. Het systeem houdt zelf nadrukkelijk rekening met de eisen van de grote zoekmachines, waardoor je zeker weet dat je goed zult scoren. En, ook erg belangrijk: met WordPress is alles responsive. Dat wil zeggen dat de site zich automatisch aanpast aan het beeldscherm. Je boodschap wordt dus altijd op de juiste wijze gepresenteerd, ongeacht of iemand de site opent op mobiel, laptop of tablet.

Website laten maken door professionals in Nijmegen

Heb je interesse in een WordPress site die is gemaakt door onze vakkundige bouwers in Nijmegen? Neem dan contact met ons op via 024 202 2068, of stuur een mailtje naar [email protected]. Aan de hand van een informeel gesprek gaan we dan bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen

Voor deze ondernemers in Nijmegen hebben wij al een professionele WordPress website gemaakt.

Jouw website laten maken door Monkey Vision?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search