Jouw website bouwer in Nijmegen

Een webbureau wat écht met je meedenkt.

Wil je een website laten maken in Nijmegen? Dat kan al voor €450,-! Een website met een professioneel uiterlijk, een website die goed vindbaar is en ook nog goed leesbaar is op zowel desktop, tablets en smartphones? Maar ook een website die je zelf kan aanpassen wanneer deze af is? Door middel van WordPress realiseren wij deze mogelijkheden. Kortom, een optimale website waar je zelf je eigen teksten, pagina’s of afbeeldingen toe kan voegen.

De websites die wij maken richten wij optimaal in om hoog te scoren in Google, daardoor kan je goed gevonden worden. Ten slotte begint 93% van de online ervaringen met een zoekmachine!

Je hebt bij ons al een website voor €450,-! Neem een kijkje in onze portfolio of neem contact met ons op. Dit kan via [email protected] of bel ons op 024 202 2068.

Bel mij terug

Wil je toch meer informatie? Laat dan hier je nummer achter en wij bellen je z.s.m. terug.

Voor deze ondernemers in Nijmegen hebben wij al een professionele WordPress website gemaakt.

website laten maken

Hulp nodig na realisatie? Geen probleem.

Wij stoppen niet na het bouwen van jouw website. Heb je toch nog vragen? Dan staat ons team in Nijmegen altijd voor je klaar! In de buurt? Kom dan langs op ons kantoor in Nijmegen. Je kan ons natuurlijk ook telefonisch of via mail bereiken. Ten slotte zijn wij ons ervan bewust dat het optimaliseren van een website soms wat lastig kan zijn. Al je vragen beantwoorden wij snel en duidelijk. Daarmee onderscheiden we ons van andere internet bureaus.

Doordat wij dagelijks bezig met het bouwen van websites, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook is het voor ons belangrijk dat het voor klanten toegankelijk is om hun website te optimaliseren. Zodat ze altijd tevreden blijven, ook na het leveren van een website.

Kan ik mijn website onderhouden?

Uiteraard. Het is juist belangrijk dat je jouw website blijft onderhouden. Daarom werken we bij Monkey Vision met WordPress. WordPress wordt al gebruikt door 77 miljoen websites. Vanwege de enorme populariteit zal WordPress continue mee ontwikkelen. Daardoor blijft jouw website altijd up to date!

WordPress website laten maken

Profiteer ook van het meest gebruiksvriendelijke CMS: Creëer in een paar eenvoudige stappen nieuwe pagina’s of berichten. Ben je echter een leek op het gebied van computers? Geen zorgen, ook na realisatie van je website helpen wij je graag verder. Daarom bieden wij je gedetailleerd videomateriaal. Stap voor stap leggen we hier alle mogelijkheden van WordPress uit. Zodat je direct aan de slag kan! Mocht er toch iets niet lukken, neem dan contact met ons op.

website laten maken

Jouw website laten maken door Monkey Vision?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search