Skip to main content

website uitbesteden aan een websitebouwer? Dit zijn de voordelen!Bij het maken van een website komt best veel kijken. Je moet van alles denken wanneer je vanaf 0 een website in elkaar wel zitten. Zeker wanneer je ook nog eens wilt dat de website er professioneel uit ziet en goed werkt.

Een goede website is namelijk een visitekaartje naar nieuwe klanten toe!

Je kan het natuurlijk ook uitbesteden, dan is al die stress nergens voor nodig. In deze blog vertellen we je wat de voordelen zijn!

Wil je een simpele of uitgebreide website?

Zelf je eigen website bouwen is natuurlijk niet onmogelijk, maar het is wel lastig. Voordat je begint met het ontwerpen moet je al goed bedenken wat de functie van de website moet zijn.

Ben je op zoek naar een site die in het verlengde ligt van je LinkedIn-pagina en eigenlijk gewoon een online visitekaartje is? Dan kun je dat natuurlijk best zelf. Maar wanneer je een uitgebreide website wilt, dan moet je jezelf een aantal vragen stellen. Wat zijn je verwachtingen en zijn die haalbaar wanneer je het zelf doet? Het is altijd vervelend als je uiteindelijk moet terugschakelen.

Dat risico loop je niet wanneer je een web developer inschakelt. Wij zijn namelijk vanaf het begin van het proces bezig met je allerlei vragen te stellen, zodat we precies weten wat jij wilt. We hebben specialisten in huis die niet alleen een mooie website voor je in elkaar zetten, maar er ook voor zorgen dat bezoekers terug blijven komen.

Je hebt een website? Het feest is nog niet afgelopen

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar wanneer je eenmaal een website hebt, is het feest nog niet afgelopen. Of je de site nu zelf hebt gemaakt, of hebt laten bouwen, de site zal onderhouden moeten worden. Dat geldt zowel voor de content op de site, als de technische kant van de site. Gelukkig draaien wij daar onze hand niet voor om.

Zo hebben we bijvoorbeeld een onderhoudspakket. Wanneer je bij ons voor dat pakket kiest, controleren wij elke week jouw site. We regelen dat de site niet alleen veilig blijft, maar ook lekker snel. Je krijgt van ons ook een maandelijks rapport over het functioneren van je site. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er speelt!

Met de content zelf kunnen we je niet helpen, maar we kunnen je wél helpen om gevonden te worden. We bieden namelijk ook een SEO-starterspakket aan. Search Engine Optimalisation houdt in dat een website optimaal wordt ingericht voor zoekmachines. Het is heel simpel: hoe beter de SEO op je site, hoe hoger je in de Google-lijsten terecht komt. En dat is natuurlijk handig wanneer mensen zoeken naar je!

Wat zijn de voordelen?

Waarom zou je ons inschakelen? Daar hebben we een paar goede redenen voor. Laten we ze even op een rijtje zetten:

  • We hebben veel kunnen oefenen. Met honderden sites verspreid door heel Nederland hebben we de kennis en ervaring om voor jouw bedrijf een passende website te maken.
  • Lekker snel. Wachten op je nieuwe site is irritant. Gelukkig zijn onze designers razendsnel. We kunnen ervoor zorgen dat jouw site binnen enkele dagen al online staat, zodat jij gewoon verder kunt met je werk.
  • Je kunt altijd bellen. Wanneer je er geen verstand van hebt, kan een website aanvoelen als een goocheltruc. Snap je iets niet of wil je toch nog iets laten veranderen? Stuur ons een mailtje of bel ons op! Wij willen graag dat jij tevreden bent met je website, dus alle feedback is welkom.
  • Betaalbaar. Een website is leuk, maar je moet er niet failliet door gaan. Zeker als beginnend ondernemer is het belangrijk om de kosten laag te houden. Bij Monkey Vision spreek je daarom van tevoren een prijs af, zodat er geen verrassingen zijn.
  • Flexibel. We hebben drie verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Voor kleine sites, maar ook voor grote sites. We hebben een pakket voor iedere ondernemer!

Lijkt het je wel wat om met ons te samenwerken? We helpen je graag! Neem een kijkje bij ons aanbod en kies het pakket dat het beste bij je past. Of je nu voor het goedkoopste of duurste pakket gaat, wij staan voor je klaar!