Jouw webbureau in Nijmegen

Op zoek naar een webbureau in Nijmegen dat tegen een scherp tarief een fraai ogende, snelle en eenvoudig te onderhouden website bouwt? Dan ben je bij Monkey Vision waar je zijn moet! Wij bouwen website voor iedere type bedrijf, van groot tot klein. Heb je plannen om een webshop te openen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze websites worden gebouwd in WordPress, het meest gebruikte en populairste contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Dat houdt in dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat al onze websites voldoen aan de laatste standaarden en richtlijnen. Daardoor ben je zeker van een state-of-the-art online visitekaartje, dat ook nog eens goed scoort in zoekmachines als Google en Bing.

website laten maken

Bel mij terug

Wilt u meer informatie? Laat uw nummer hier achter en wij bellen u direct terug.

Snel online bij hét webbureau van Nijmegen

Als bedrijf of zelfstandig ondernemer is tijd kostbaar. Daarom doen we er alles aan om jouw nieuwe website zo snel mogelijk te lanceren. Binnen een paar dagen nadat je ons hebt laten weten wat je plannen zijn, staat je site live. Het genereren van online bezoek en dus het werven van potentiële klanten kan dan meteen beginnen. Voor je het weet, is je klantenkring een stuk groter dan voorheen.

Om een snelle lancering te garanderen, werken we bij webbureau Monkey Vision in Nijmegen met een handig document. Hierin staat precies wat wij van jou nodig hebben. Hebben we die gegevens binnen, dan kunnen onze bouwers meteen voor je aan de slag. En heb je graag dat een van onze professionals meedenkt over je project? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Goedkope website bouwer in Nijmegen

Veel startende ondernemers zijn vaak huiverig voor het inhuren van een extern webbureau. “Is dat dan niet duur?”, en: “betaal ik straks écht niet veel meer dan jullie nu beweren?” zijn veelgehoorde vragen bij onze helpdesk. Daarover kunnen we kort en krachtig zijn: nee. Bij ons webbureau in Nijmegen heb je al een eigen, gepersonaliseerde website voor 450 euro. We werken niet met verborgen kosten.

Wij willen er namelijk voor zorgen dat iedereen een professionele website kan laten bouwen tegen lage kosten. Uiteraard is het mogelijk om je site verder uit te breiden, bijvoorbeeld met een webshop. De betalingen kunnen online worden geregeld via iDEAL, zonder dat je daar omkijken naar hebt. Een volledige webshop heb je bij webbureau Monkey Vision in Nijmegen al voor 995 euro.

website laten maken
wordpress website laten maken

Webbureau in Nijmegen met oog voor SEO

Een gelikte website is één ding, scoren in Google en consorten een (zeer belangrijke) tweede. Wat heb je immers aan een prachtige site die door niemand kan worden gevonden? Daarom zorgen wij ervoor dat de SEO (Search Engine Optimization – zoekmachinevriendelijkheid) speciale aandacht krijgt. Beter gezegd: je website wordt zo gebouwd, dat hij goed scoort in Google.

Door nadrukkelijk rekening te houden met SEO, zal je site na verloop van tijd hoger ‘ranken’ in de belangrijkste zoekmachines. Potentiële klanten kunnen je daardoor sneller vinden en komen eerder op jouw website terecht. Het belang van SEO op je website is dan ook enorm en de professionals van ons webbureau in Nijmegen snappen dat als geen ander.

Bestel een WordPress website bij webbureau in Nijmegen

Op zoek naar een responsive website die voldoet aan de laatste eisen, die goed scoort in Google en die je zelf heel eenvoudig kunt beheren? Neem dan snel contact op met een van onze vakkundige websitebouwers. We beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek, zodat je ons precies kunt laten weten wat je plannen zijn. Bel voor een afspraak naar 024 202 2068, of mail: [email protected]

Voor deze ondernemers in Nijmegen hebben wij al een professionele WordPress website gemaakt.

Jouw website laten maken door Monkey Vision?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search