WordPress hosting

Je nieuwe website onderbrengen bij een betrouwbare hostingpartij?
Bij Monkey Vision bieden wij een WordPress hostingpakket aan, waarbij je wordt voorzien van een snelle laadtijd en voordelige prijzen.

Om een website online te krijgen is het nodig om je website te laten hosten. Monkey Vision heeft hiervoor een compleet ingerichte WordPress hosting omgeving. Deze omgeving zorgt ervoor dat jouw WordPress website optimaal te bereiken is. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om je website te laten onderhouden of een domeinnaam af te nemen bij Monkey Vision. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, wij regelen alles voor je.

Cloud hosting

Monkey Vision gebruikt een Cloud omgeving om jouw WordPress website te kunnen hosten. De omgeving staat op drie verschillende locaties, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat je website optimaal bereikbaar is.

Altijd online

Doordat de hosting omgeving op drie verschillende locaties te plaatsen, zorgen wij ervoor dat als er is een keer iets misgaat, jij hier als klant of als websitebezoeker niks van merkt. Een ander voordeel van onze Cloud omgeving, is dat wij een uptime garantie van 99,99% geven. In het geval van een storing krijg je het maandgeld terug.

We verhuizen de domeinnaam en de website ook gratis vanaf de oude hostinglocatie. Hierbij ontzorgen we de klant ook volledig.

Bij Monkey Vision vinden wij het belangrijk dat jij als klant volledig ontzorgd wordt, wanneer het aankomt op Jouw online activiteiten. Jij hoeft als klant niet zelf een back-up van je site te maken, dit doen wij voor jou. Van alle websites die door ons gehost worden maken wij een dagelijkse back-up. De back-up bewaren we tot 30 dagen, hierdoor kunnen wij bij problemen eenvoudig een eerdere versie van je website terugzetten.

De hosting omgeving is volledig in eigen beheer van Monkey Vision, wij kunnen hierdoor garanderen dat websites altijd snel zullen werken. Het is een groot nadeel wanneer websites niet goed werken. Dit heeft negatieve gevolgen voor het gebruikersgemak van je website. Bovendien zal je hierdoor minder goed scoren in de Google zoekmachines. Om je online prestaties te verbeteren is het dus belangrijk dat de pagina’s van je website snel laden. Is dit een keer niet het geval? Het is onderdeel van onze service om te kijken naar een passende oplossing.

 • WordPress hosting
  10 per maand
  • 10GB Opslag
  • 10 GB Dataverkeer
  • 5 E-mailadressen
  • Dagelijkse backup
  • Gratis SSL

Hosting + onderhoud voor €25,- per maand.

Professionele hosting en onderhoud

Voor €10,- per maand kun jij jouw website laten hosten bij Monkey Vision. Wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal bereikbaar. Bovendien kan je altijd bij ons terecht voor hulp en support.

Naast enkel hosting van Monkey Vision bieden we ook voor €15,- per maand WordPress onderhoud aan. Bekijk hier de mogelijkheden.

Heb je wereldwijd bezoekers op je website? Neem dan ook een CDN(Content Delivery Network) voor € 3,75 en Varnish voor € 3,75 p/m erbij. Hierdoor wordt de website snel in alle landen.

Een domeinnaam vanaf €10,- per jaar

Elke website heeft een unieke domeinnaam nodig. Dit is het adres waarop website bezoekers jouw website kunnen bereiken. Bij Monkey Vision kun je deze domeinnaam registeren. Bekijk hier of jouw domeinnaam nog beschikbaar is.

[ajaxdomainchecker]

Hosting en domeinnaam door Monkey Vision laten regelen?

Wat doen wij om jouw site te onderhouden?

Wekelijks updaten van jouw WordPress website
Elke week controleren wij of de website up-to-date is en zorgen wij ervoor dat jouw website optimaal presteert. Hierbij kan je denken aan het updaten van alle plugins en het optimaliseren van de laadtijd van de website.

Controle

Wekelijks wordt er een controle uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen problemen met de website zullen ontstaan. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat jouw website veilig is en blijft. Bovendien controleren wij ook of alle functionaliteiten nog goed werken.

Beveiliging

Wij zorgen ervoor dat jouw website goed beveiligd is. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om aanvallen van hackers. In WordPress kunnen er lekken ontstaan door plugins die niet up-to-date zijn. Wij voeren wekelijks updates uit om zeker te zijn van een veilige website. Mocht de website toch gehackt zijn, dan zorgen wij ervoor dat de website weer volledig wordt hersteld.

Maandelijkse rapportage

Om je op de hoogte te houden van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden, versturen wij elke maand een rapportage. In deze rapportage komt terug welke updates wij hebben uitgevoerd, de gevonden en opgeruimde kwetsbaarheden van de website, wanneer de website eventueel offline is geweest en de paginasnelheid.
Wel zo fijn, als je weet wat er is gebeurd.

Altijd bereikbaar bij problemen

Ervaar je onverhoopt toch problemen met de website? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen en problemen. Bel ons of stuur gewoon een mailtje en wij zullen zo snel mogelijk het probleem oplossen.

Mail ons!

Start typing and press Enter to search