Skip to main content

Deze week is de blog iets anders dan anders. Normaal gesproken wordt er elke week een blog geschreven over de nieuwste ontwikkelingen binnen online marketing en webdesign. Ook houden wij ervan om tips te geven om op die manier ondernemers en bedrijven verder op weg te helpen in de digitale wereld. In deze blog hebben wij vooral goed en groot nieuws. Wouter Polman, de oprichter en eigenaar van Monkey Vision, is namelijk genomineerd voor de T500! Wat dit inhoudt en wat het voor ons betekent, lees je in deze blog.

Wat is de T500?

De T500 is in het leven geroepen door The Next Web in samenwerking met Accenture. The Next Web is een grote naam in de digitale wereld en is vrijwel bekend bij alle online marketeers. Het is een platform waarbij alles over digital marketing en technologie bij elkaar komt. Zo worden er events georganiseerd, de laatste ontwikkelingen gedeeld en is het een platform waarbij investeerders eenvoudig kunnen investeren in startups. Accenture kennen we als een internationaal organisatieadviesbureau, met een focus op tech en digitalisering.

De T500 is door deze twee organisaties in het leven geroepen om talentvolle personen die in de technologie werken te stimuleren bij hun ontwikkeling. Uiteindelijk is de nominatie voor de T500 een eervolle erkenning voor alles wat Monkey Vision doet en waar het voor staat.

De voordelen van een nominatie voor T500

Op 9 en 10 mei vindt het grote evenement ‘TNW Conference’ plaats in Amsterdam. Wanneer je genomineerd bent, wordt je uitgenodigd voor dit event en heb je de kans om te netwerken met 17.000 andere geïnteresseerden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan zogenoemde ‘talent sessions’. Bij deze sessie krijg je de mogelijkheid om rondom de tafel te zitten met de grootste bedrijven om ideeën en inzichten uit te wisselen. Vorig jaar hebben hier bijvoorbeeld bedrijven als Booking.com en Nike aan meegedaan.

Wat betekent het voor Monkey Vision?

Ondanks dat de nominatie vooral persoonlijk gericht is aan Wouter, heeft het ook een positief effect voor Monkey Vision als bedrijf. Het laat zien dat wij op de goede weg zijn en dat er ook vanaf buitenaf gekeken wordt naar wat het bedrijf allemaal voor ondernemers doet. De afgelopen jaren hebben wij talloze gave projecten mogen uitvoeren en even zo gave ondernemersverhalen mogen aanhoren. Voor ons is het ieder geval een teken dat onze werkzaamheden worden gewaardeerd door onze klanten.