Een nieuwe huisstijl laten maken?

Het is belangrijk om met jouw bedrijf een duidelijke identiteit uit te stralen. Met een eigen huisstijl wordt je meer herkenbaar voor jouw klanten en potentiële klanten. Ook is het een belangrijke manier om jezelf goed in de markt te positioneren. Monkey Vision helpt je graag met het ontwerpen van een huisstijl die bij jouw bedrijf past.

Waarom bij Monkey Vision?

Richting

Een duidelijke huisstijl maakt je herkenbaar voor klanten. Het geeft een stukje inzicht in hoe jouw bedrijf is en waar jouw bedrijf voor staat. Daarnaast geeft het voor jouw collega’s richting in hoe zij zich moeten uiten naar de buitenwereld.

Herkenbaar

Wanneer je huisstijl goed aansluit op datgene wat jouw bedrijf doet, dan zal je sneller herkend worden. Hierdoor wordt je sneller zichtbaar voor jouw ideale doelgroep.

Vertrouwen

Het is belangrijk dat de visie en het beeld van jouw bedrijf terug te vinden is in de huisstijl. Dit zorgt voor een hogere mate van gevoel van betrouwbaarheid bij jouw potentiële klanten. Klanten kijken vaak naar de betrouwbaarheid van een bedrijf. Wanneer jouw bedrijf betrouwbaar overkomt, zijn mensen sneller geneigd zaken met je te doen.

Van logo tot complete huisstijl.

Logo

Begin je net met jouw nieuwe bedrijf en ben je op zoek naar een professioneel logo? Of ben je niet meer tevreden over je huidige logo en wil je graag vernieuwen? Onze designer helpt graag bij het ontwikkelen van een ontwerp dat bij jouw bedrijf past. Het logo wordt in verschillende formaten opgeleverd, zodat de logo voor verschillende zaken te gebruiken is.
Het ontwerpen van een logo kost € 250,-

Flyers

Voor startende bedrijven of voor het aankondigen van een evenement zijn flyers een goede manier om te promoten. Het is belangrijk om goed na te denken over de inhoud en de vormgeving van de flyer. Onze designer helpt je hier graag mee.
Het ontwerpen van een flyer kost €150,-

Visitekaartje

Lekker makkelijk je gegevens delen met potentiële klanten of potentiële partners? Een visitekaartje is nog steeds een van de meest effectieve middelen om je gegevens te delen met een ander. Hierop kun je al je gegevens kwijt die je aan een potentiële klant wil meegeven. Wij helpen je met de vormgeving van jouw persoonlijke visitekaartje, zodat jij altijd en overal je contactgegevens kunt delen. Jouw persoonlijke visitekaartje zal volledig in jouw huisstijl zijn.
Het ontwerpen van een visitekaartje kost €100,-

Posters

Binnenkort een open dag, evenement of een andere speciale activiteit? Laat een poster ontwerpen! Een poster kan nét dat beetje extra betekenen voor je publiciteitscampagne. Door krachtige teksten en een bijpassend beeld op een poster te vormgeven kun je een duidelijke boodschap overbrengen. Wij denken en ontwikkelen graag met je mee.
Het ontwerpen van een poster kost €150,-

De juiste uitstraling laten ontwerpen voor jouw bedrijf.

Grafisch-starterspakket

Voor de startende ondernemers onder ons hebben we een speciale prijs gemaakt. Laat nu jouw logo en visitekaartje ontwerpen voor €250,-

Voorbeelden

Een duidelijke huisstijl laten ontwikkelen die bij jouw bedrijf past?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search