Skip to main content

De overheid stimuleert geregeld de digitaliseringsslag in Nederland. Ook op dit moment worden er weer digitaliseringsvouchers tot €2500 uitgedeeld waarmee jij jouw bedrijf helemaal klaar kunt stomen voor de toekomst. De vouchers worden op basis van aanvraag verwerkt dus hoe eerder jij erbij bent, hoe beter! Om in aanmerking te komen moet jouw organisatie wel aan verschillende eisen voldoen. Meer weten over deze voucher, of hoe jij deze kunt gebruiken voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder!

Hoe werkt de digitaliseringsvoucher van de RVO?

 

Met de voucher kan je als ondernemer met korting een webshop laten maken, jouw huidige WordPress website uitbreiden met een shoppagina of marketingwerkzaamheden laten uitvoeren. Op deze manier kan jij als ondernemer toch jouw producten of diensten aanbieden aan jouw doelgroep, maar dan op een andere manier dan anders. De regeling werkt met een subsidieplafond, wat betekent op = op! Wees er dus snel bij en meld je aan op de website van de RVO.

 

Wanneer je bij ons gebruik maakt van jouw digitaliseringsvoucher, hoef je slechts 50% zelf te betalen. Bij de facturatie betaal jij als ondernemer 50% van de kosten aan ons, plus de voucher.

Waar je rekening mee moet houden: 

  • Je kunt advies inwinnen en/of digitale technologie aanschaffen en implementeren. De subsidie hiervoor is 50% van de subsidiabele kosten, met een maximum van € 2.500.
  • Hiervan is €500 maximaal weggelegd voor advies over digitalisering.

Bekijk alle voorwaarden op de website van de RVO.

 

Heb ik recht op de digitaliseringsvoucher?

Er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen als ondernemer, om aanspraak te kunnen maken op de voucher.

 

  • Jouw bedrijf had in het laatste afgesloten boekjaar tussen de 2 en 50 werknemers in dienst.
  • Jouw bedrijf heeft een maximum jaaromzet van 10 miljoen euro.
  • Je overschrijft met deze aanvraag niet het de-minimisplafond. Het algemene maximumbedrag is € 200.000 per zelfstandige onderneming over een periode van 3 opeenvolgende belastingjaren.

 

Wat kunnen wij van Monkey Vision voor jou betekenen?

Bij Monkey Vision hebben we verschillende specialisten in huis! We kunnen jou bijvoorbeeld helpen met het bouwen van een complete webshop of nieuwe website. Daarin is van alles mogelijk. De webshop of website wordt helemaal aangepast op jouw huisstijl, zodat jouw klanten het direct herkennen. Heb je nog geen sterke digitale huisstijl? Monkey Vision heeft een partnerschap met Kenmerk die jou hier volledig van kunnen voorzien.

Heb je al een WordPress website, maar geen mogelijkheid voor de klanten om een bestelling te plaatsen? Dan maken wij losse bestelpagina op deze website. Jouw website blijft dan gewoon zoals deze is, maar biedt dan de mogelijkheid om ook online producten te verkopen.

En als jouw website al helemaal ready to go is, maar de klanten achterblijven, kunnen wij ook helpen. Met verschillende marketingwerkzaamheden kunnen wij ervoor zorgen dat jouw webshop beter vindbaar is op het internet. Daarnaast kunnen we helpen bij het opzetten van verschillende social media-kanalen, zodat jij actief aan de slag kunt op bijvoorbeeld Facebook of Instagram en interacties aan kunt gaan met de doelgroep.

 

RVNHub digitaliseringsvoucher
Monkey Vision - Tot €2500 korting op jouw webdevelopment of andere digitaliseringen met de RVO digitaliseringsvoucher

 

Meld je vandaag nog aan voor de digitaliseringsvoucher!

Zoals eerder aangegeven werkt deze actie met een subsidieplafond. Dit betekent dat er een beperkt bedrag beschikbaar is. Wees er dus snel bij, want op is ook echt op!

Wil je graag met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn? Of meer advies inwinnen over de mogelijkheden rondom deze voucher? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag wat wij voor jou kunnen betekenen om jou online op weg te helpen!