Skip to main content

RvNHub heeft weer een digitaliseringsvoucher uitgebracht voor ondernemers in de gemeente Nijmegen. De voucher kan 50% van jouw gemaakte kosten dekken met een maximum €2500,- (exclusief btw). Lees mee voor meer informatie over de voucher!

Hoe werkt de digitaliseringsvoucher van het RvNHub?

Met de voucher kan je als ondernemer met korting een webshop laten maken, jouw huidige WordPress website uitbreiden met een shoppagina, jouw huisstijl en webdesign vernieuwen of marketingwerkzaamheden laten uitvoeren. Op deze manier kan jij als ondernemer toch jouw producten of diensten aanbieden aan jouw doelgroep, maar dan op een andere manier dan anders.

Wij van Monkey Vision zijn partner van het RvNHub, dus ook bij ons kan je gebruik maken van deze voucher. Wanneer je bij ons gebruik maakt van de voucher, hoef je dus slechts 50% zelf te betalen. Bij de facturatie betaal jij als ondernemer 50% van de kosten (100% btw) aan ons, plus de voucher.

Waar je rekening mee moet houden:

  • De voucher geldt voor maximaal 50% van de kosten die je maakt, exclusief btw. Hierbij is een maximumbedrag van €2.500,-

RvNHub digitaliseringsvoucher

Heb ik recht op de digitaliseringsvoucher?

Er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen als ondernemer, om aanspraak te kunnen maken op de voucher. We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

  • Je hebt een mkb-onderneming en bent gevestigd in de gemeente Nijmegen.
  • Jouw onderneming werkt vanuit een bedrijfspand, kantoor of winkel, dus niet vanuit een woning.
  • De onderneming is uiterlijk 1 september 2020 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, op een fysieke locatie.
  • Je moet als mkb’er de aanvraag zelf doen.
  • Je kunt maximaal 1 voucher aanvragen als mkb-onderneming.

Meer informatie over de voorwaarden vind je op de website van het RvNhub.

Wat kunnen wij van Monkey Vision voor jou betekenen?

Bij Monkey Vision hebben we verschillende specialisten in huis! We kunnen jou bijvoorbeeld helpen met het bouwen van een gehele webshop of website. Daarin in van alles mogelijk. De webshop of website wordt helemaal aangepast op jouw huisstijl, zodat jouw klanten het direct herkennen.

Heb je al een WordPress website, maar geen mogelijkheid voor de klanten om een bestelling te plaatsen? Dan maken losse bestelpagina op deze website. Jouw website blijft dan gewoon zoals deze is, maar biedt dan de mogelijkheid om producten te verkopen.

Ben je toe aan een nieuw webdesign of wil je jouw huisstijl vernieuwen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Onze creatievelingen staan te springen om voor jou aan de slag te gaan!

En als jouw website al helemaal ready to go is, maar de klanten achterblijven, kunnen wij ook helpen. Met verschillende marketingwerkzaamheden kunnen wij ervoor zorgen dat jouw webshop beter vindbaar is op het internet. Daarnaast kunnen we helpen bij het opzetten van verschillende social media-kanalen, zodat jij actief aan de slag kunt op bijvoorbeeld Facebook of Instagram en interacties aan kunt gaan met de doelgroep.

Meld je vandaag nog aan voor de digitaliseringsvoucher!

Wil je graag met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag wat wij voor jou kunnen betekenen om jou online op weg te helpen!