Beschrijving

Bij Yoga Kula kun je terecht voor verschillende yogalessen. Bij Yoga Kula heerst er een open sfeer, waar humor en gezelligheid als belangrijk wordt ervaren. Bij Yoga Kula kun je bijvoorbeeld terecht voor lessen als Hatha Yoga, beginners Yoga of Critical Alignment Yoga. Ontdek de nieuwe website en laat je inspireren door deze yogaschool in Nijmegen.

Monkey Vision heeft in WordPress een gebruiksvriendelijke website voor Yoga Kula mogen realiseren. We hebben hierbij de website zoekmachine vriendelijk gemaakt, zodat Yoga Kula goed vindbaar is in Google. Dit hebben we gedaan door verschillende aanpassingen te maken op de website en Google Analytics en Google My Business op de juiste manier in te stellen. Daarnaast is de website responsive gemaakt, waardoor de website zowel op een desktop, tablet als mobiel goed te bezoeken is.

Ook heeft de website van Yoga Kula een fris design gekregen. De stijl van de website past nu goed bij hetgeen dat Yoga Kula wilt uitstralen. Door het nieuwe design en de zoekmachine optimalisaties is de website zeer gebruiksvriendelijk geworden.

Wil jij dit ook voor jouw bedrijf? Laat dan een website maken door Monkey Vision. Bekijk ook een van de andere diensten zoals onze hosting opties.

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project