Beschrijving

Bij Plek NMGN is het alleen al een genot om naar het spraakmakende interieur te kijken. De letter P van Plek staat centraal in het interieur. Er is bijvoorbeeld een muur vol afbeeldingen die beginnen met de letter P. Nog niet begonnen over het heerlijke ambachtelijke eten. De gerechten worden bereid met verse en vaak regionale ingrediënten. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van het 100% biologische meel van de buurman “Het bakkerscafe”.

De huisstijl met de letter P hebben we volledig terug laten komen op de website. Door afbeeldingen van het restaurant proeft de bezoeker direct de creatieve en gezellige sfeer. Een moderne website met een artistieke twist. Het is een one-page website waarop alle benodigde informatie te zien is. Het doel is om mensen naar het restaurant te lokken. Wie kan dit nu weerstaan?

Wil jij ook een website die voor de bezoekers niet te weerstaan is? Wil jij zo veel mogelijk conversie uit jouw websitebezoekers halen. Heb je hulp nodig bij het optimaliseren van jouw website en de zoekmachine optimalisatie? Het apenteam helpt je hier graag bij! We geven je tips zodat je jouw website ook zelf kunt onderhouden. Neem snel contact met ons op!