Skip to main content

Je wilt een webwinkel beginnen en gaat je hierin verdiepen. Je komt op een punt Shopify en WooCommerce tegen, maar wat zijn dat precies en wat zijn de verschillen? Bij Monkey Vision kun je een webshop laten maken, dus wij kunnen jou ook precies uitleggen wat de verschillen tussen die twee zijn!

De verschillen tussen Shopify en WooCommerce

Wanneer je jezelf meer verdiept in beide partijen, zal blijken dat de voorkeur voor één van de twee neerkomt op een aantal kernverschillen.

Het grootste verschil zit ‘m in het feit dat Shopify ontworpen is om jou alles te geven wat je nodig hebt om een webwinkel te beginnen. Het vereenvoudigt alle complexe en technische aspecten van het bouwen van een webshop, door middel van gemakkelijke hulpmiddelen. Wat natuurlijk gezien kan worden als een voordeel, vooral als je van plan bent om zelf aan de slag te gaan, in plaats van een webshop te laten maken.

Als je wat meer aanpassingsvrijheid wilt, is WooCommerce een betere optie. Het geeft toegang tot meer verschillende delen van jouw webshop. Daarbij geeft WooCommerce veel vrijheid om jouw webshop helemaal te (laten) maken hoe jij het wilt. Daarbij kun je vanuit WooCommerce samenwerken met een WordPress-website.

Dus, Shopify of WooCommerce?

Wanneer je een webwinkel wilt beginnen, ligt het heel erg aan of je zelf aan de slag wilt gaan of deze wilt laten maken. Ben je van plan om zelf aan de slag te gaan, dan is Shopify een goede optie. Wil je een webshop laten maken? Dan is een webbureau die WooCommerce gebruikt zeker aan te raden. Je kunt zo wel gebruik maken van de voordelen van WooCommerce, maar komt zelf niet met de lastige aspecten in aanraking, win-win dus!

Een webwinkel beginnen met Monkey Vision

Bij Monkey Vision bouwen wij websites in WordPress, wat dus automatisch betekent dat je bij ons een WooCommerce webshop kan laten maken. Het voordeel aan een webshop laten maken, in plaats van zelf bouwen, is dat wij juist de moeilijkere aspecten van WooCommerce voor jou regelen. Daar tegenover houd je wel de aanpassingsvrijheid, wat natuurlijk top is om een webshop helemaal naar jouw wensen te maken. Bij Monkey Vision kun je een webwinkel beginnen waar jij trots op bent!

Wij hebben veel ervaring op mogen doen met het opzetten en maken van effectieve webshops. Hierdoor weten wij precies hoe wij er met de juiste technieken voor kunnen zorgen dat jij straks een professionele webshop hebt.

Waarom een WooCommerce webshop laten maken door Monkey Vision?

Wanneer je een webwinkel laat maken door ons webbureau, zorgen wij ervoor dat de volgende dingen voor jou geregeld worden:

  • Online betaalmethode

Je hebt altijd toegang tot alle benodigde betaalmethode. Een voorbeeld hiervan is iDeal, maar ook PayPal en Credit Card. De ontvangen betalingen krijg je te zien in één overzicht. Daarbij helpen wij je bij de inrichting van de betaalmogelijkheden.

  • Optimaal vindbaar

Je wilt natuurlijk veel bezoekers naar jouw webwinkel trekken, daarom is het belangrijk om gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie. Monkey Vision richt jouw nieuwe webwinkel optimaal en startklaar in. Het enige waar jij je dan nog zorgen over hoeft te maken, is dat je bezoekers klant worden.

Heb je toch iets meer nodig? Naast het laten maken van een webshop kan je bij ons het SEO-starters pakket afnemen. Daarmee kun je nog hoger scoren in Google en kunnen de potentiële klanten je nog beter vinden.

  • Responsive

Wij zorgen ervoor dat jouw webwinkel op elk apparaat optimaal werkt. Of de potentiële klant nou gebruik maakt van een kleine smartphone, tablet of laptop.

Een webwinkel beginnen?

Bekijk onze pagina ‘webshop laten maken’ voor meer informatie over de mogelijkheden en de pakketten die wij aanbieden. Heb je vragen, opmerkingen of interesse? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.