Beschrijving

Wil je er even tussenuit en genieten van de natuur? Bij B&B Reveille kun je geheel tot rust komen. Na het opdoen van inspiratie bij vele verschillende B&B’s door heel Europa, begonnen Renate en Jos zelf een prachtige B&B. De B&B is gelegen in de bosrijke omgeving van Kleve, op een halfuurtje rijden van Nijmegen.

Met een mooie omgeving en de steden Kleve en Nijmegen in de buurt, is er genoeg te doen rondom de B&B. De B&B heeft fietsen beschikbaar en parkeerplekken voor de deur, ideaal om gemakkelijk door de omgeving te trekken en te genieten.

Voor Reveille hebben wij een meertalige website gemaakt. Zo is de website ook aantrekkelijk voor Engels- en Duitstalige bezoekers. Daarnaast heeft Reveille gebruik gemaakt van het SEO starterpakket. Een hulpmiddel om de website zo optimaal mogelijk in te richten voor zoekmachines. Wat uiteindelijk resulteert in een betere vindbaarheid en meer websitebezoekers.

Ook geïnteresseerd in een meertalige website of webshop? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project