Beschrijving

Irene heeft een passie voor het vastleggen van de liefde. Ze waant zich een weg tussen de mensen door, zodat ze de pure, frisse, spontane en romantische momenten kan vastleggen. De momenten waar je later graag nog naar terug kijkt of de momenten die je wellicht gemist hebt, maar zeker een foto waard zijn.

Bij het maken van deze website is er gebruik gemaakt van zachte pastel kleuren. De romantische uitstraling is wat ze wil uitstralen, het gaat tenslotte om de liefde. Hoewel tekst essentieel is voor je website is er veel gebruik gemaakt van afbeeldingen. Dat is namelijk wat ze doet, beeld creëren. Het is een overzichtelijke website die perfect weergeeft wat Irene met haar website wil vertellen. Geheel ingedeeld met de nodige call-to-action buttons waarmee je conversie wilt behalen. Door correcte SEO teksten met de juiste zoekwoorden kun je je website hoog laten ranken in Google.

Iedere website, goed of slecht, is SEO technisch te optimaliseren. Is het niet om content te optimaliseren voor betere rankings, dan wel het toevoegen van content om ook op andere termen hoog te ranken in Google. De specialisten van Monkey Vision helpen je bij deze zoekmachine optimalisatie.