Beschrijving

Een op maat gemaakte website laten maken die er echt uitspringt? Dan ben je bij Monkey Vision aan het juiste adres! Ook GLOBE Nederland heeft voor deze optie gekozen! 

GLOBE is een netwerk van 37.000 scholen in 127 landen die onderzoek doet naar natuur en milieu in samenwerking met wetenschappers. Leerlingen hebben bij GLOBE de mogelijkheid om deel te nemen aan onderzoeken van instituten als NASA, KNMI, RIVM en WUR. Alle middelbare scholieren in Nederland kunnen helpen met dit wereldwijde GLOBE onderzoek!

Wist je dat GLOBE eigenlijk 2 websites in 1 heeft? Met de navigatie knop onderin kan je switchen tussen de docenten omgeving en de leerling omgeving! Bomvol informatie voor beide doelgroepen, met aparte headers en content gericht op de juiste doelgroep! De blauwe en oranje elementen passen goed bij het logo. De website is daarnaast snel en heeft een sterke navigatie. 

Naast de prachtige website die wij voor GLOBE hebben ontworpen én gebouwd, hebben wij ook een SEO-starterspakket uitgevoerd. Met het SEO-starterspakket heeft GLOBE een eerste stap gezet richting een goed vindbare website!

Wil jij ook een website laten maken die er echt uitspringt? Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project