Beschrijving

Adapt is een ergotherapiepraktijk. De therapeuten houden zich bezig met het behandelen van mensen die gehandicapt zijn geraakt en beperkingen ondervinden in het dagelijks functioneren. Het doel van de ergotherapeut is om de cliënt zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren: thuis, op het werk of in de directe leefomgeving. “Samen aan de slag, op weg naar volledige zelfstandigheid.” 

Voor Adapt-ergotherapie mochten wij een huisstijl én een website ontwerpen en bouwen! De site heeft een mooi licht, clean design waarop de cliënt centraal staat. De bewegende bollen maken het een dynamische en inspirerende website. De indeling van de pagina’s is overzichtelijk en logisch waardoor je gemakkelijk vindt wat je zoekt. 

Adapt-ergotherapie heeft ook gekozen voor een SEO-starterspakket. We hebben onder andere verschillende Google Tools gekoppeld en de laadtijd geoptimaliseerd. Hiermee is de basis voor een goede vindbaarheid gelegd! 

Wil jij ook een professionele website laten maken met bewegende elementen? Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project