Skip to main content

Is jouw bedrijf toe aan een eigen webshop? Maar zie je door de bomen de jungle niet meer? Geen enkel probleem, want je kunt ons inschakelen! Onze Monkeys in Nijmegen werken elke dag hard en zetten zonder problemen een mooie webshop in elkaar. In deze blog vertellen we je alles over het proces en wat de voordelen zijn. En geloof ons, dat zijn er een heleboel.

Heel populair

De laatste maanden zijn webshops ontzettend populair geworden. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, met de coronacrisis. Ook wanneer de winkels dicht zijn, wil je gewoon lekker kunnen shoppen! Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je klanten. Daarom is dit een uitstekend moment om eens goed na te denken over een webshop. Waar je in 2019 misschien nog wel dacht dat een webshop voor jouw branche geen zin had, is dat in 2020 helemaal anders. Zie het positief, want dit gekke jaar heeft voor jouw bedrijf misschien wel prachtige mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen?

Laten we bij het meest logische voordeel van allemaal beginnen: extra inkomsten! Zeker nu je winkel misschien wel gesloten is vanwege de huidige maatregelen. Maar ook wanneer we corona even wegdenken, is dit nog steeds een enorm voordeel. Want wanneer jij zowel een fysieke als een online winkel hebt, kun je veel meer mensen helpen! Als jij nu een webshop laat maken, heb je daar ook na deze crisis nog steeds profijt van.

Een ander voordeel is de ruimte. In een winkel ben je altijd afhankelijk van het aantal vierkante meters, maar in een webshop is dat natuurlijk geen enkel probleem. Al je assortiment past op de site, want wij kunnen gewoon extra pagina’s voor je aanmaken. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om exclusieve online aanbiedingen te gebruiken, waardoor je klanten stimuleert om ook eens online naar je winkel te kijken. Deze aanbiedingen kun je dan in je fysieke winkel laten zien. Heb je bijvoorbeeld een kapperszaak? Dan kun je een klant die zich net heeft laten knippen een kortingscode voor haarverzorging mee geven. Die haarverzorging kunnen ze dan natuurlijk alleen maar in jouw webshop vinden. Handig!

Wanneer jij een webshop laat maken, zijn openingstijden verleden tijd. In een fysieke winkel moet jij of je personeel de hele tijd aanwezig zijn, maar online is dat natuurlijk niet nodig. Misschien willen jouw klanten wel na het avondeten nog even lekker shoppen. De winkels zijn dan dicht, maar jouw webshop niet! Dat is niet alleen handig voor jouw omzet, maar ook nog eens prettig voor je klanten.

Wat kan Monkey Vision voor je doen?

Ons team in Nijmegen is al jaren bezig met het bouwen van webshops voor ondernemers in heel Nederland. We hebben dus lekker veel ervaring, waar jij gebruik van kunt maken. We kunnen het meteen over de kosten gaan hebben, maar we willen eigenlijk wat meer van je weten. Wat wil je er precies mee bereiken en wat zijn je verwachtingen? Zo kunnen wij bedenken wat het beste bij jou én bij je merk past. We bieden maatwerk en staan open voor jouw ideeën.

Wanneer je wil dat we het hele proces voor je overnemen, kan dat natuurlijk ook. We bieden drie webshoppakketten aan waarbij het meteen duidelijk is wat je krijgt en hoeveel je overal voor betaald. Zo heb je een handig overzicht en weet je precies wat je van ons kunt verwachten. Of je nou een kleine webshop wilt of hele grote plannen hebt, wij hebben een passende oplossing!

Je kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Woon je toevallig in de buurt van Nijmegen? Dan kun je ook altijd even (op anderhalve meter afstand natuurlijk) langskomen voor een goed gesprek. Samen maken we een plan voor een webshop die perfect past bij jouw doelen!