Beschrijving

Pro Justitia Rapporteurs bundelt de krachten van Pro Justitia rapporteurs en behartigt de belangen van leden. Zij vormen een platform voor het wisselen van gedachten en knelpunten in het uitvoeren van het werk.

Voor Pro Justitia Rapporteurs hebben wij een website gemaakt, een SEO-starterspakket uitgevoerd en het logo, de merkkleuren en het lettertype ontworpen. De elementen van het logo zijn terug te vinden op de website en sluiten daardoor naadloos op elkaar aan. Door het gebruik van frisse kleuren, rustige achtergronden en prachtige afbeeldingen is de website overzichtelijk en fijn om te gebruiken. 

Voor Pro Justitia Rapporteurs hebben wij daarnaast nog een aantal op maat gemaakte elementen geïmplementeerd. Zo hebben we een apart inlog gedeelte voor leden gebouwd waar onder andere een forum is toegevoegd. De website van Pro Justitia Rapporteurs sluit naadloos aan op het doel van de organisatie; krachten bundelen en mensen activeren om zich aan te sluiten zodat de belangen van cliënten kunnen worden verdedigd! 

Wil jij ook een website laten maken? Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project