Beschrijving

Droomidee maakt jouw dromen waar. Deze webshop in matrassen en boxsprings heeft ruim 20 jaar ervaring en weet precies waar een fijn bed aan moet voldoen. Ze gebruiken premium materialen, hebben aandacht voor het milieu en staan voor goede service. Door de automatisering van verschillende processen houden ze hun kosten laag. Zo is een goed matras of boxspring voor een eerlijke prijs voor iedereen binnen handbereik.  Slaap lekker! 

Voor Droomidee hebben wij de volledige branding gedaan. Hierbij hebben we de identiteit van Droomidee helder en visueel gemaakt. We hebben onder andere het logo, de kleuren en het lettertype bepaald. Dit vormt de basis voor het webdesign van Droomidee. 

Het design is lekker clean gehouden en er is gebruik gemaakt van rustige kleuren en afbeeldingen. Dit zorgt ervoor dat je, alleen al door de webshop te bekijken, een beetje wegdroomt. Daarnaast hebben we, tijdens het ontwerpen van de webshop, sterk gefocust op conversie optimalisatie. Dit betekent dat alles optimaal staat ingesteld zodat bezoekers overgaan tot het kopen van een matras of boxspring.

Wil jij ook een conversiegerichte webshop laten maken? Onze specialisten staan voor je klaar!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project