Beschrijving

Westrienen is een dierenspeciaalzaak waar jij alles kan kopen wanneer je van het buitenleven en dieren houdt. Het is een familiebedrijf dat al sinds 1962 een succes is. Westrienen verkoopt producten als diervoeder, tuin artikelen en alles voor een professionele BBQ. Benieuwd naar Westrienen? Ga eens langs bij de winkel in Est, de koffie met koek staat altijd klaar!

Monkey Vision heeft de oude website van Westrienen onder handen mogen nemen en deze van een modern jasje mogen voorzien. Het design van de website is daarnaast aangepast, waardoor de website nu nog klantvriendelijker is. De website is beter vindbaar geworden door zoekmachine optimalisatie toe te passen.

Wat Westrienen uniek maakt is dat zij veel evenementen organiseren. Voor sommige van deze evenementen moet men zich aanmelden of een kaartje kopen. Om dit te realiseren is de website voorzien van een tool waar eenvoudig tickets gekocht kunnen worden. Bij ieder evenement kan Westrienen nu de mogelijkheid bieden om de klant op een eenvoudige manier een kaartje te laten kopen. Wel zo handig en veilig!

Ben jij benieuwd geworden naar Westrienen en hun evenementen? Neem dan snel een kijkje op de website of ga langs in Est. Wil jij ook zo’n website laten maken of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project