Beschrijving

De Sfeerhaard is een organisatie die prachtige sfeerhaarden voor in huis verkoopt. Een sfeerhaard kan een mooie toevoeging zijn aan jouw huis. Bij De Sfeerhaard bieden ze sfeerhaarden in verschillende modellen en verschillende formaten. Daarnaast zijn ze allemaal elektrisch! Wij van Monkey Vision hebben De Sfeerhaard geholpen met onder andere een professionele uitstraling en een webshop die goed gevonden wordt door de klant!

Om De Sfeerhaard en haar doelen goed in kaart te brengen is er veel onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld de doelgroep en het merk zelf. Daarnaast is er gezorgd voor een bijpassende huisstijl die de uitstraling van het merk perfect weergeeft. De Sfeerhaard heeft een strakke en moderne vormgeving. Het logo is simpel en herkenbaar tegelijk.

Monkey Vision heeft de website voorzien van passende content. Hierdoor zal de klant eerder vinden waar hij of zijn naar opzoek is. Daarnaast heeft goede content een positief effect op de SEO prestaties. De Sfeerhaard is voorzien van een betrouwbare en goedwerkende webshop. Op deze manier kunnen de elektrische sfeerhaarden eenvoudig besteld worden.

Wil jij ook zo’n website als De Sfeerhaard? Wij maken graag een gebruiksvriendelijke website voor je. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project