Skip to main content

Bij Monkey Vision verzorgen wij jouw WordPress onderhoud. Maar wat komt hier precies bij kijken, en waarom heb je dit überhaupt nodig? Met een goed onderhouden WordPress-website heb je garantie op veiligheid en wekelijkse updates: zo blijft jouw website altijd optimaal werken en zorgen we voor een snelle laadtijd! Tenminste, als je een website hebt laten maken in Nijmegen door Monkey Vision.

Wij vertellen je meer over onze controles, onderhoud en de kosten hiervan in deze blog. Wil je liever meteen de service WordPress onderhoud van Monkey Vision aanvragen? Of wil jij een website laten maken in Nijmegen? Dat kan! Neem contact op met webdesignbureau Monkey Vision en wij helpen je zo snel mogelijk aan een snelle, veilige WordPress-website.

WordPress onderhoud: waarom dan?

WordPress onderhoud, waarom is het zo belangrijk? Wanneer je een website hebt laten maken in WordPress (zoals we bij Monkey Vision doen) is het belangrijk dat dit blijvend wordt onderhouden door jouw webdesignbureau. Door middel van dit onderhoud blijft jouw website namelijk veilig draaien en up-to-date. Zo heb je een aanzienlijk minder grote kans om slachtoffer te worden van een hacker-aanval en zorg je dat de laadtijd van jouw website optimaal blijft.

Dit is goed voor jouw bedrijf, en jouw klanten. Door jouw website onderhoud maandelijks te laten verzorgen, neem je dus de verantwoordelijkheid voor jouw eigen business en zorg je dat jouw klanten blijvend en veilig van jouw diensten en/of gebruik kunnen maken. Als je een website hebt laten maken in Nijmegen door Monkey Vision heb je dus niet alleen het mooiste en gebruiksvriendelijke design, maar ook een garantie op veiligheid.

WordPress onderhoud: hoe doet Monkey Vision dat?

De service WordPress onderhoud, hoe ziet dat er dan precies uit? Wij geven hier vorm aan door wekelijks updates op jouw website uit te voeren. Elke week controleren wij of jouw website optimaal presteert en zorgen we dat, indien nodig, plugins worden geüpdatet. Zo blijft jouw website veilig en zorgen we voor een goede laadtijd. Elke maand zorgen we dat je een rapportage ontvangt met betrekking tot dit onderhoud en de prestaties: zo krijg je ook zelf inzicht.

Zie hieronder in een overzicht alle diensten binnen het WordPress onderhoud, met toelichting. Al deze werkzaamheden worden al voor 15 euro per maand voor je uitgevoerd!

  • Controle
  • Beveiliging
  • Rapport
  • Bereikbaarheid

Controle

Heb je jouw website laten maken in Nijmegen door Monkey Vision? Dan voeren we een wekelijkse controle uit op jouw website. Zo zorgen we dat er in de toekomst geen problemen ontstaan en jouw website veilig is. We controleren plugins en functionaliteiten en testen de snelheid.

Beveiliging

Maak je bij ons maar geen zorgen over hackers. Wij voeren wekelijkse updates uit die zorgen dat er geen lekken ontstaan in jouw WordPress-plugins. Heeft zich een onvoorzien probleem voorgedaan en is de website toch gehackt? Dan nemen wij uiteraard de taak op ons om de website zo snel mogelijk te herstellen.

Rapport

In een maandelijks rapport dat wij toesturen, zie je welke werkzaamheden wij binnen het WordPress onderhoud hebben verricht. Je hebt zo een overzicht van de updates die door ons zijn uitgevoerd en welke eventuele kwetsbare plekken we hebben opgelapt. Ook zie je hier bijvoorbeeld terug wat jouw paginasnelheid is en hoe jouw Google Analytics-cijfers ervoor staan.

Bereikbaarheid

Is er toch een probleem met jouw website? Zie je toch dat een functionaliteit niet goed werkt, of dat je laadtijd is veranderd? Dan zijn wij altijd bereikbaar en lossen wij dit zo snel mogelijk op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, via telefoon (024 2022 068) of e-mail (info@monkeyvision.nl).

WordPress onderhoud en hosting door Monkey Vision

Wil je niet alleen jouw WordPress onderhoud door ons laten verzorgen, maar ook jouw hosting? Dat kan! Als voor 25 euro per maand verzorgen wij beiden voor je! Meer weten over het belang van goede hosting? Lees onze blog: Veilig online met betrouwbare hosting

Bij Monkey Vision heb je geen last van strikte voorwaarden of eindeloze contracten. Wij zijn flexibel: je kunt onze pakketten afnemen en stopzetten wanneer je maar wil. Daarbij zorgen wij dat je te allen tijde wordt ondersteund bij technische vragen.

Is jouw website op het moment ondergebracht bij een andere hosting, maar wil je wel gebruikmaken van onze service WordPress onderhoud? Dat kan gewoon, ook daar zijn wij flexibel in. Voor 15 euro per maand verzorgen wij jouw onderhoud.

Zorgeloos online met een website van Monkey Vision

Wil jij zorgeloos online met jouw website? Dan laat je een website maken in Nijmegen door Monkey Vision! Wij zorgen dat je veilig, probleemloos en helemaal up-to-date online bent met jouw website.

Wil je meer lezen over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van WordPress onderhoud? Lees hier meer over deze dienst.