Wil jij een website laten maken in Nijmegen? Doen we voor je! Maar ook wij snappen dat jij na het zoeken naar ¨Website laten maken Nijmegen¨ in Google niet zomaar iene-miene-mutte doet tussen de eerste drie topresultaten.

Nee, jij wil natuurlijk weten welke mogelijkheden een designbureau aanbiedt, wat voor prijzen er worden gehanteerd en wat jouw voordelen zijn. Wil jij weten wat er allemaal bij komt kijken als je een website laat maken door Monkey Vision? Wij vertellen je er het fijne over, in deze blog!

Liever meteen met iemand praten en de mogelijkheden bespreken? Dan heb jij er blijkbaar haast bij! No worries, neem gewoon direct contact met ons op en we kijken wat we in korte tijd voor jou kunnen betekenen.

Website laten maken: de mogelijkheden

Er zijn allerlei mogelijkheden. Je kunt ervoor zorgen dat voordat jij een aanvraag doet bij een webdesignbureau, je alvast zelf uitzoekt wat er mogelijk is en waar jouw behoeften liggen. Maar, je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden: je kunt er ook voor kiezen meteen in gesprek te gaan. Wij horen graag jouw verhaal en ambities en leggen je meteen een opzet voor een eerste plan voor. Zo bouwen we gaandeweg aan jouw weg naar online succes.

Wil je toch liever een beetje voorbereid zijn. Dan kun je je alvast inlezen over de diverse mogelijkheden, zoals:

 • Website laten maken

Laat jouw nieuwe website maken door de webdesigners van Monkey Vision.

Online verkopen in een webshop? Wij maken deze voor je!

Optimaal scoren in Google en goed gevonden worden door nieuwe klanten? Maak gebruik van ons SEO-pakket.

Door middel van WordPress onderhoud onderhouden wij je website dagelijks.

Linkbuilding maakt je zichtbaar bij een groter publiek op het internet. Dit is SEO, maar dan net even een stapje verder.

Wij maken niet alleen jouw website, wij hosten hem ook!

Je ziet het: bij een website laten maken komen vele mogelijkheden kijken! Om het je net wat makkelijker te maken, hebben we bij Monkey Vision drie pakketten ontwikkeld, waar je uit kunt kiezen. Zo zie je in 1 overzicht wat er binnen het pakket valt en kun je zien of jij het klein, middel of groot gaat aanpakken.

Onze webpakketten zijn:

 • Dwerg (vanaf 495 euro)
 • Orang-Oetan (vanaf 995 euro)
 • Gorilla (vanaf 2495 euro)

Ben je benieuwd naar voorbeelden van anderen die een website hebben laten maken door Monkey Vision? Bekijk dan ons werk. We zijn er apetrots op!

De voordelen van Monkey Vision

Wil jij een website laten maken in Nijmegen? Dan geniet je met Monkey Vision als partner van vele voordelen! Wat dan? We zetten het voor je op een rijtje:

 • Snel: binnen enkele dagen online!
  Als wij jouw website bouwen, hoef je niet wekenlang te wachten. Al binnen enkele dagen kunnen wij jouw nieuwe website online zetten!

 

 • Toegankelijk: transparant en goed bereikbaar
  Zit jij nog met vragen? Wil jij een aantal wijzigingen laten doorvoeren op jouw website? Neem dan gemakkelijk contact op met Monkey Vision. Wij zijn altijd goed bereikbaar en staan open voor feedback van onze klanten.

 

 • Betaalbaar: website met budget
  Ben jij een beginnende ondernemer en wil je jouw te maken kosten zo laag mogelijk houden? Dat begrijpen wij helemaal! Daarom geven wij altijd eerlijke en betaalbare prijzen. We spreken de totaalprijs van te voren goed af, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

 • Eigen beheer: zelf eenvoudig je website bewerken
  Bij Monkey Vision maken we al onze websites op in het CMS-systeem WordPress. Het voordeel van dit systeem is dat je nieuwe afbeeldingen, video´s, pagina’s en teksten gemakkelijk zelf toe kan voegen. Je kunt jouw nieuwe website dus zelf beheren en zult niet altijd de hulp nodig hebben van onze webafdeling.

 

 • Optimaal vindbaar: zoekmachine optimalisatie
  Wij maken jouw website zo op, dat het vindbaar is in Google. Heb jij meer nodig en wil jij hoger ranken? Dan kun je bij ons het SEO Starterspakket afnemen. Hiermee laten we jouw website nog hoger scoren en ben je nog beter vindbaar voor potentiële klanten.

 

 • Responsive design: voor alle schermen
  Wij zorgen dat jouw website op elk soort scherm perfect wordt weergegeven. Of jouw bezoeker nu kijkt op een desktop, laptop, tablet of smartphone: het ziet er altijd picobello uit.

Website laten maken in Nijmegen? Neem contact op!

Wil jij een website laten maken in Nijmegen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en ambities! Kom gauw langs bij het gloednieuwe kantoor van Monkey Vision in Kerkenbos, Nijmegen. Bel direct naar 024 202 2068 voor een afspraak of start nu een project. Wij zien je graag snel!