Jouw website bouwer in Nijmegen

Wil je een website laten maken in Nijmegen? Dat kan al voor €450,-! Een website met een professionele uiterlijk, een website die goed gevonden kan worden en goed leesbaar is op zowel desktop, tablets en smartphones? Maar ook een website die je zelf kan aanpassen wanneer deze af is? Doormiddel van WordPress realiseren wij deze mogelijkheden, een optimale website waar je zelf je eigen teksten, pagina’s of afbeeldingen kan toevoegen.

De websites die wij laten maken zijn optimaal ingericht om hoog te scoren in Google, hierdoor kan je goed gevonden worden. Tenslotte begint 93% van de online ervaringen met een zoekmachine!

Je hebt al een website voor €450,-! Neem een kijkje in onze portfolio of neem contact met ons op via info@monkeyvision.nl of tel: 024 202 2068

Bel mij terug

Wilt u meer informatie? Laat uw nummer hier achter en wij bellen u direct terug.

Voor deze ondernemers in Nijmegen hebben wij al een professionele WordPress website gemaakt.

website laten maken

Hulp nodig na realisatie? Geen probleem.

Wij stoppen niet na het bouwen van jouw website. Heb je vragen? Ons team in Nijmegen staat altijd voor je klaar! In de buurt? Kom langs op ons kantoor in Nijmegen, je kan ons ook natuurlijk telefonisch of via mail bereiken. Wij zijn ervan bewust dat het optimaliseren van een website soms wat lastig kan zijn. Door uw vragen duidelijk en snel te beantwoorden onderscheiden we ons van andere internet bureaus.

Doordat we dagelijks bezig zijn met websites bouwen zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kortom, het is voor ons belangrijk dat het voor klanten toegankelijk is om hun website te optimaliseren, zodat ze altijd tevreden blijven, ook na het leveren van een website.

Kan ik mijn website onderhouden?

Uiteraard. Het is juist belangrijk dat je jouw website kan blijven onderhouden. Bij Monkey Vision werken we met WordPress. WordPress wordt al gebruikt door 77 miljoen websites. Vanwege de enorme populariteit zal WordPress continu mee ontwikkelen waardoor jouw website altijd up to date blijft. Profiteer van het meest gebruiksvriendelijke CMS; creëer in een paar eenvoudige stappen nieuwe pagina’s of berichten. Leek op het gebied van computers? Geen zorgen, wij bieden na realisatie van je website gedetailleerd videomateriaal. Stap voor stap leggen we de diverse mogelijkheden van WordPress uit zodat je direct aan de slag kan. Mocht er iets niet lukken dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

website laten maken

Jouw website laten maken door Monkey Vision?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search