Een professionele
website laten maken?

Jouw website laten maken door Monkey Vision? Als best beoordeelde webbouwer van Nederland weten wij als geen ander hoe dat werkt!
Laat onze ervaren monkeys je website maken en je krijgt:

  • Een unieke, professionele website die precies bij jouw bedrijf past
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Een supportteam dat 24/7 bereikbaar is
  • Geen verrassingen achteraf met vaste prijzen en duidelijke afspraken!
Zo maken we jouw websiteOnze pakketten

1000+

websites gebouwd

4,9/5

200+ Google reviews

Monkey Vision - Werken bij laptop mockup website
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Best beoordeeld
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Volledig ontzorgd
Icoon vinkje groen-wit Monkey Vision
Vaste prijs

Werkwijze

Wil jij een professionele website laten maken? Zo loodsen wij jou door het jungle van het internet:

Icoon gesprek Monkey Vision

1. Gesprek

Jij vertelt, wij denken mee

Icoon voorstellen Monkey Vision

2. Voorstel

Een duidelijke offerte zodat je weet waar je aan toe bent

Icoon opstarten Monkey Vision

3. Opstart

We verzamelen teksten, beelden en andere content

Icoon feedback Monkey Vision

4. Design

We ontwerpen een unieke website op basis van jouw wensen en onze expertise

Website laten maken - Icon - Feedback

5. Feedback

We zorgen ervoor dat je website helemaal aansluit bij jouw wensen

Website laten maken - Icon - bouwen

6. Bouwen

Onze monkeys bouwen op basis van het ontwerp een werkende website

Website laten maken - Icon - live gaan!

7. Live gaan

Klaar om je website online te slingeren!

Functionaliteiten

Al onze websites
zijn altijd:

Website laten maken - icon - check
Makkelijk zelf te beheren
We gebruiken namelijk het CMS-systeem WordPress. Zo is jouw website professioneel, strak en zakelijk. En niet te vergeten: toekomstbestendig. Je kunt jouw website namelijk altijd zelf verder uitbreiden of het door ons laten doen.
Website laten maken - icon - check
Volgens de richtlijnen van Google
Zo zorgen we ervoor dat jouw website voldoet aan de kwaliteitseisen van Google. Als je jouw website bij ons laat maken, is deze snel en technisch in orde. Dit is een belangrijke basis voor je online vindbaarheid.
Website laten maken - icon - check
Responsive
Onze websites zijn mooi en fijn te gebruiken op alle apparaten. Dat spreekt voor ons voor zich. Of je nu op een smartphone, tablet of laptop zit. Met een responsive website bied je jouw bezoekers de allerbeste beleving!
Website laten maken - icon - check
Professioneel design
Met een professionele website straal je uit dat je een betrouwbare partner bent. Wij zorgen voor een uniek en professionele uitstraling voor jouw merk. Dat zorgt voor herkenbaarheid en je onderscheidt je van concurrenten.

Waarom zou je jouw WordPress website laten maken door ons?

Website laten maken - icon - laptop
Altijd een unieke website: Wij werken niet met templates: we maken een uniek design. De professionele website die we voor jou maken, heeft niemand anders. Zo val je een stuk beter op tussen de websites van al je concurrenten. Of het nu gaat om een kleine website, een webshop of complex platform: jouw website wordt one-of-a-kind!
Website laten maken - icon - betaalbaar groen
Geen onverwachte kosten achteraf: Wij snappen dat je als ondernemer graag weet waar je aan toe bent. Daarom spreken we precies af wat we gaan doen en wat dat gaat kosten. Geen verrassingen, gewoon duidelijk.
Website laten maken - icon - mail
Wij doen net even wat meer: We stoppen niet wanneer de uren zijn gemaakt, maar pas wanneer iets echt klaar is en goed werkt. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit!
Kennismaken?Onze pakketten
website laten maken JP translations voorbeeld

Dwerg

945

100% tevredenheidsgarantie
Tot 5 pagina’s gevuld
Vast aanspreekpunt
Vaste prijs
Gebruikersuitleg
Mobile friendly
Professioneel uniek ontwerp
Gemakkelijk uit te breiden
Snelle laadtijd <1s

Orang-oetan

2.495

Dwerg pakket
+
Tot 10 pagina’s gevuld
Persoonlijke gebruikersuitleg
Offerte aanvraag formulieren
Conversiegericht
User Experience optimalisatie
Sliders & Pop-ups

Gorilla

3.995

Orang-oetan pakket
+
Tot 2 uur durende gebruikerstraining
Bewegende elementen
Wireframe sessie
Extra gaaf ontwerp
Op maat ontworpen

King Kong

Een offerte op maat

Vallen jouw wensen niet binnen de bovenstaande pakketten en wil je iets totaal out-of-the-box?
Kies dan voor dit volledig gepersonaliseerde pakket!

website laten maken - rivoir

Een professionele website laten maken die bij jou past

Bij Monkey Vision maken wij niet zomaar mooie websites, wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw website professioneel is en goed in elkaar zit. Zo blijven bezoekers langer op jouw website en dat is natuurlijk wat je wilt! Daarnaast moet jouw website precies bij jou, je doelgroep en doelstelling passen. We delen onze expertise met jou en zorgen samen voor het beste resultaat: een sterke website met een eigen identiteit. Op deze manier kan jij jouw doelgroep ook écht aanspreken.

Wil jij een zakelijke website laten maken of kies je voor een speels ontwerp? Wij zorgen dat jouw professionele website altijd bij je past. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Professionele website laten maken

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over een website laten maken

Hoe snel kan mijn website klaar zijn?

We leveren maatwerk, waardoor het erg lastig is om van tevoren aan te geven. Na een kennismakingsgesprek kunnen we echter wel een goede inschatting geven.

Wat kost een website laten maken?

De kosten voor het laten maken van een website zijn afhankelijk van het type pakket:

Dwerg: vanaf €945,-
Orang-oetan: vanaf €2.495,-
Gorilla: vanaf €3.995,-

Meer informatie over de verschillende type pakketten vind je hier.

Is de prijs echt vast?

Ja. Afspraak is afspraak! We bespreken vooraf wat jij wilt en wat wij voor je gaan doen en daarvoor rekenen we één vast bedrag. Geen verrassingen achteraf. Kom je er gaandeweg achter dat je tóch iets extra’s wilt? Dan vertellen we je meteen wat dat betekent voor de totaalprijs, voordat we ermee aan de slag gaan. 

Heb ik naast een website nog iets anders nodig?

Naast een professionele website heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud voor je website nodig. Dan zorg je ervoor dat de site online kan, zichtbaar wordt én lekker blijft werken. Als je een website bij ons laat maken, kunnen we je hier ook mee helpen.

Ben ik verplicht hosting en onderhoud bij jullie af te nemen?

Net zoals jij houden wij ook niet van verplichtingen. Hoeft dus niet, mag dus wel. We raden het wel sterk aan om hosting en onderhoud bij ons af te nemen omdat we daar erg vakkundig in zijn en jouw website al als geen ander kennen.

We bieden maandelijks opzegbare pakketten om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen.

Kunnen jullie mijn website vindbaar maken?

Ja, we kunnen je website zichtbaar maken. Wij bieden daarvoor een SEO-starterspakket. Hiermee zorgen we dat Google je website kan vinden. Zo regelen we ook dat je website SEO-technisch goed staat om aan je zichtbaarheid te kunnen werken. Als je daarvoor kiest, kunnen we nog een stapje verder gaan: we kunnen bijvoorbeeld maandelijks aan de slag om jouw website beter gevonden te laten worden.

In welk systeem wordt mijn website ontworpen?

Wij maken websites in WordPress. Van alle websites wereldwijd is 40% gemaakt met WordPress. En dat is niet zomaar. Een WordPress-website is heel gebruiksvriendelijk: je kunt dus zelf makkelijk nieuwtjes toevoegen of kleine aanpassingen doen. 

Start project

Wij zijn Monkey Vision

Samenwerken met Monkey Vision betekent aan de slag gaan met een team dat niet alleen gedreven, ervaren en enthousiast is, maar ook altijd voor je klaar staat. We leveren professionele websites met veel passie en enthousiasme. Met honderden afgeronde projecten hebben we de kennis en ervaring om voor jou de mooiste, professionele en goed functionerende website te bouwen!

Met een gezonde dosis eigenwijsheid krijg je bij Monkey Vision nét even iets anders dan je gewend bent. En dat wordt gewaardeerd: al drie jaar zijn we de best beoordeelde webbouwer van Nederland! Wist je dat we jouw website laten ontwerpen door award-winnende designers? Kies voor Monkey Vision en krijg een website die bij je past!

Kennismaken
adobe naar website laptop

Laten we kennismaken!

Wat anderen over ons zeggen

Wij vinden het super belangrijk dat onze klanten tevreden zijn!

Monkey Vision
4.8
Gebaseerd op 208 beoordelingen
Mijn ervaringen met Monkey Vision zijn positief. Vooral Enes Yilmaz heeft mijn website een goede nieuwe boost gegeven, met aandacht en begrip voor mijn persoonlijke wensen. De communicatie in de organisatie laat soms wel te wensen over, maar dat komt m.i. omdat men het dan té druk heeft.
Annemarie B.
Annemarie B.
Ik heb mijn website laten maken door Monkey Vision en krijg er nog altijd veel complimenten over. Snelle communicatie, korte lijnen en fijne uitleg in begrijpelijke taal. Monkey Vision is zeker een aanrader!
Isabel
Isabel
Ik was opzoek naar een webbureau dat mij kon helpen met het ontwikkelen van een website voor mijn bedrijf in Nijmegen. Na even zoeken kwam ik bij Monkey Vision, deze partij ziet mij niet als de zoveelste klant maar helpt mij van begin tot eind om het bedrijf te laten groeien. Ik heb een hele mooie WordPress website gekregen die ik zelf met goede ondersteuning kan beheren.
Lotte V.
Lotte V.
Mijn huidige webshop was aan een upgrade toe en het werd tijd om de website in een nieuw jasje te steken en van een SaaS programma over te stappen naar een professionele Wordpress/Woocommerce website. Via Google ben ik bij Monkey Vision terechtgekomen en werd mijn keuze gauw gemaakt vanwege de goede reviews. Monkey Vision neemt je stap voor stap mee in de fases en in samenwerking met Kenmerk het logo vernieuwd en de kleuren bepaald. De Monkey's doen wat ze beloven en gaan zoals ze zeggen door tot de klant tevreden is zonder bijkomende kosten. Het was een lang traject (sinds juli tot op heden) en naar verwachting kunnen we dan ook in Q1 2023 de nieuwe website opleveren. Ik kijk er naar uit!Tot nu toe, bedankt voor het goede werk. Chapeau!
Youri B.
Youri B.
js_loader
Website laten maken