Website bouwer

PrijzenStart een project

Website laten bouwen door een website bouwer?

Op zoek naar een professionele website bouwer? Wij van Monkey Vision ontwerpen, ontwikkelen en realiseren professionele en aantrekkelijke WordPress websites. Als webbureau maken wij gebruik van premium WordPress thema’s. Vervolgens stemmen wij het webdesign af op het uiterlijk en de wensen van jouw onderneming. Daarna zal de website bouwer aan de slag gaan met het bouwen van de website.

Dus, heb jij een eigen bedrijf of ben je bijvoorbeeld net gestart als ZZP-er? Dan kan je door ons jouw ideale website bouwen. In ons portfolio vind je diverse voorbeelden. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Website bouwer | Voordelen van WordPress

Monkey Vision bouwt jouw website met WordPress. Dit populaire, gebruiksvriendelijke en moderne CMS is ideaal voor startende ondernemers, op zoek naar een professionele uitstraling. 28% van alle websites zijn tegenwoordig gebouwd op WordPress. Mede hierdoor blijft WordPress altijd up to date met de laatste ontwikkelingen. Doordat WordPress zo gebruiksvriendelijk is de website gemakkelijk te onderhouden. Wil je graag meer informatie over WordPress dan kun je op deze website eens een kijkje nemen. Bij ons webbureau zijn onze website bouwers helemaal weg van WordPress.

WordPress WebbouwerErvaren & behulpzaam

65

per uur
  • Bouwen van sites
  • Ervaren & betrouwbaar
  • Specialist in WordPress
Contact opnemen

Hallo, ik ben Wouter Polman, Eigenaar en WordPress expert bij Monkey Vision. Ik ontwikkel en realiseer graag jouw website. Wil je graag een website laten maken of ben je benieuwd wat ik nog meer voor je kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op!

Kom in contact

Kosten WordPress website

Bij Monkey Vision hanteren we duidelijke prijzen voor elk van onze diensten, zonder verassingen. Zo betaal je bij Monkey Vision eenmalig 495,-  om een basis website te laten maken door onze website bouwer. Daarnaast kunnen wij ook de hosting en het onderhoud van de website uitvoeren. Neem daarom snel contact op om jouw wensen te bespreken!

Zorgeloos online

Voorkom problemen met jouw website en kies voor het onderhoudspakket van Monkey Vision! Een veilige en probleemloze website? Kies voor WordPress onderhoud van Monkey Vision!

Kom in contact

Waarom een website bouwen door bij Monkey Vision?

Snel online

Ook wij snappen dat jij geen weken wil wachten op het laten bouwen van jouw website. Bij Monkey Vision zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website zo snel mogelijk online staat: Terwijl onze website bouwers aan de slag gaan, kan jij gewoon lekker doorgaan met je dagelijkse werkzaamheden.

Toegankelijk

Heb jij tijdens of na het bouwen toch nog vragen? Of wil je toch nog wat laten wijzigen aan jouw nieuwe site? Bel of mail ons dan gerust, wij staan altijd open voor feedback. Als we jouw website nog verder kunnen verbeteren dan doen wij dat graag! Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij helemaal tevreden bent met jouw nieuwe website!

Een eerlijke prijs

Als beginnende ondernemer wil je natuurlijk je lasten zo laag mogelijk houden. Je wilt natuurlijk niet je hele budget zien verdwijnen in je nieuwe website. Daarom wordt je bij ons nooit verrast met torenhoge kosten, ook niet achteraf. Wel verrassen wij je met eerlijke en betaalbare prijzen. Zo spreken we vooraf een prijs af, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Deze websites hebben wij gebouwd!

Bekijk hier een aantal websites waar we apetrots ? op zijn.

Rivoir

Rivoir

Website

Ayuna

Ayuna

Website

Riocare

Riocare

Website

Heroes & Weirdos

Heroes & Weirdos

Website

Hänsömn

Hänsömn

Website

Irene Bruidsfotografie

Irene Bruidsfotografie

Website

Bekijk meer websites

Website laten bouwen?

WordPress expert

Monkey Vision is een echte WordPress expert. Met meer dan 100 websites op de teller kennen wij alle mogelijkheden en limieten van dit CMS. Wij maken uitsluitend WordPress websites en webshops. Als WordPress expert weten wij precies welke thema’s en plugins het beste aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast zijn wij bekend met de problemen en lossen wij deze probleemloos voor je op. Van beveiligingslekken tot bugs, wij staan voor je klaar! Bij problemen met je website adviseren wij om altijd een WordPress expert in te schakelen.

Bij problemen met WordPress

Kleine problemen aan je website kan je vaak eenvoudig zelf oplossen. Wel is het raadzaam om eerst contact op te nemen met een WordPress expert, zoals Monkey Vision. Dit om zeker te weten dat er geen andere problemen aanwezig zijn. Maar ook om zeker te weten dat je een veilige en betrouwbare oplossing hebt. Wij raden sterk af om een website bouwer te raadplegen die niet of beperkt bekend is met dit CMS. Vaak leidt dit ertoe dat het probleem groter wordt of slechts deels verholpen wordt. Waarna vervolgens een WordPress specialist een lastiger probleem moet oplossen. Bij vragen of problemen met je WordPress website of webshop kan je altijd bij ons terecht. Onze website bouwers staan voor je klaar en geven je graag vrijblijvend advies!

Wat anderen over ons zeggen

Waarom een website bouwer?

Je wil een nieuwe website voor jouw bedrijf. Dan heb je eigenlijk twee keuzes; 1. Zelf een website bouwen, of 2. De website laten bouwen. In de meeste gevallen is het inschakelen van een website bouwer de beste oplossing.

Je kan natuurlijk alsnog zelf een website bouwen. Echter, bedenk wel dat het je de nodige tijd en moeite gaat kosten. Tijd die je anders kan investeren in je bedrijf, om te doen waar je echt in uitblinkt! Voor veel bedrijven is het hebben van een website meer dan enkel een formaliteit. Al het online verkeer komt binnen via de website. Daarom wil je dus niet alleen een goede indruk achterlaten, maar ook zorgen dat de bezoekers klanten worden.

Als je website belangrijk is voor je bedrijf adviseren wij altijd om dit uit te besteden. Waarom geven wij dit advies? Een goede website bouwer is ervaren. Daarnaast is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws in zijn vakgebied. Vaak heeft een webbouwer een achtergrond in design en/of ICT. Tot slot weet hij alle do’s en don’ts van webdesign. Door deze kennis en ervaring maakt een goede webbouwer écht het verschil voor jouw bedrijf. Kortom, een waardevolle investering.

Waar let een website bouwer nog meer op?

Naast het leveren van een mooie website, kijkt de website bouwer ook met kritisch oog naar een aantal andere aspecten van je website. We benomen hier onder een aantal van deze aspecten.

Structuur

De structuur en indeling van je website. Welke pagina’s zijn aan elkaar verbonden? Hoeveel menu-items is overzichtelijk? Wat is het belangrijkst voor de bezoeker? De webbouwer bepaalt samen met jou wat de beste en meest logische structuur is voor jouw website.

Responsive design

Elke gebruiker moet jouw website optimaal kunnen gebruiken. Een goede webbouwer zorgt er ook voor dat jouw nieuwe website optimaal zichtbaar is op verschillende devices. Van mobiel tot desktop en alles wat daar tussen zit.

Veiligheid

Wil je zeker weten dat je website veilig is? Onze website bouwers kunnen je daar bij helpen! Zo leveren wij standaard een HTTPS verbinding en de laatste software versies op onze websites.

UX

User Experience, ookwel de gebruiksvriendelijkheid van je website. Onze webbouwers helpen jou om meer bezoekers te converteren tot klanten.

Toekomstgericht

Een website die altijd up-to-date blijft. Dit realiseren wij met WordPress en betaalde thema’s en licenties. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de toekomst van je website!