Website laten bouwen door een website bouwer?

Op zoek naar een professionele website bouwer? Wij van Monkey Vision ontwerpen, ontwikkelen en realiseren professionele en aantrekkelijke WordPress websites. Als webbureau maken wij gebruik van premium WordPress themas. Vervolgens stemmen wij het webdesign af op het uiterlijk en de wensen van jouw onderneming. Daarna zal de website bouwer aan de slag gaan en de website te maken.

Heb jij dus een eigen bedrijf of ben je bijvoorbeeld net gestart als ZZP-er? Dan kan je door ons jouw ideale website laten maken. In ons portfolio vind je diverse voorbeelden.  Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Website door onze website bouwer mockup
WordPress logo

Website bouwer | Voordelen van WordPress

Monkey Vision bouwt jouw website met WordPress. Dit populaire, gebruiksvriendelijke en moderne CMS is ideaal voor startende ondernemers, op zoek naar een professionele uitstraling. 28% van alle websites zijn tegenwoordig gebouwd op WordPress. Mede hierdoor blijft WordPress altijd up to date met de laatste ontwikkelen. Doordat WordPress zo gebruiksvriendelijk is is de website gemakkelijk te onderhouden. Wil je graag meer informatie over WordPress dan kun je hier eens een kijkje nemen. Wil je meer weten hoe wij als webbureau gebruik maken van WordPress? Kijk dan hier.

Website bouwer portretfoto

Hallo, ik ben Wouter Polman, Eigenaar en WordPress expert bij Monkey Vision. Ik ontwikkel en realiseer graag jouw website. Wil je graag een website laten maken of ben je benieuwd wat ik nog meer voor je kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op!

Kosten van een WordPress website

Bij Monkey Vision hanteren we duidelijk prijzen voor elk van onze diensten, zonder verassingen.  Zo betaal je bij Monkey Vision eenmalig €450,-  om een website te laten maken door onze website bouwer. Daarnaast kunnen wij ook de hosting en het onderhoud van de website uitvoeren. Neem daarom snel contact op om jouw wensen te bespreken!

 Monkey Vision heeft de volgende websites gemaakt

Jouw website laten bouwen door Monkey Vision?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search