Wil je een webshop laten maken?

Webshops zijn booming! Je loopt als verkoper achter wanneer je dit niet online doet. Maar hoe start ik nu? Monkey Vision helpt je! Wij kennen het traject van A tot Z en weten wat je allemaal nodig hebt. Vanuit onze ervaring kunnen wij de juiste technieken toepassen en zorgen voor een professionele webshop.

Hoe gaat Monkey Vision te werk?

We beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we de mogelijkheden zodat wij een passend voorstel kunnen doen. Je hebt een volledige webshop al voor €995,- .

We leggen je het gehele traject uit:

  • Waar je op moet letten
  • Wat de beste methoden zijn
  • Hoe je een goede basis neerzet
  • Wat je nodig hebt voor een goede verkoop
  • Hoe je zorgt dat je webshop gevonden kan worden
  • En nog veel meer…

Wat krijg ik voor €995?

Voor de eenmalige investering van €995,- krijg je alles wat nodig is om een goede professionele start te maken met het online verkopen. Wat dat precies is leggen wij je graag uit: Een webshop door Monkey Vision.

Een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan even contact met ons op via de contactpagina of bel 024 202 2068.

webshop laten maken

Bel mij terug

Wil je graag even telefonisch de mogelijkheden bespreken? Wij bellen je snel terug.

Betaalmethoden zoals iDeal en nog veel meer!

Monkey Vision voorziet de webshop van alle benodigde betaalmethoden. Dit is dus niet enkel iDeal, maar bijvoorbeeld ook PayPal en Credit Card. Dit alles in één overzicht en volledig ingericht en getest.

gevonden worden in Google

Goed gevonden worden

Monkey Vision kent alle trucjes om gevonden te worden. Deze zullen wij dus ook toepassen. We voorzien pagina’s van opties om teksten te plaatsen. Door middel van onze richtlijnen voor goede teksten kan je dan zelf hier geschikte teksten op plaatsen. Deze teksten worden door Google gelezen en zullen zorgen voor een goede zoekmachine optimalisatie op de betreffende pagina.

Meer bestellingen

Goed gevonden worden heeft tijd nodig. Maar wanneer dit eenmaal begint te werken zal je je aantal bestellingen zien stijgen. Wij adviseren je hoe dit beter kan, wat je kan doen voor meer bestellingen en hoe je de omzet kan verhogen.

Jouw webshop laten maken door Monkey Vision?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search