Je wil een webshop laten maken, maar wat kost dat eigenlijk? Je gaat naar Google, typt in “webshop laten maken” en laat de opties op je af komen. Vervolgens zie je al snel: de prijzen verschillen enorm per aanbieder!

Hoe kan het dat deze prijzen zo verschillen? Sommige partijen proberen flink geld aan jou te verdienen en beloven gouden bergen: daar hangt een prijskaartje aan. Andere partijen geven een helder overzicht van wat er mogelijk is en doen hun best hier een scherpe prijs voor te geven, zodat zij vele ondernemers aan een webshop kunnen helpen. Monkey Vision is meer van dat laatste, als het gaat om een webshop laten maken.

Wat wil je bereiken met jouw webshop?

Bij Monkey Vision gaan we niet direct aan het werk als jij een webshop wil. We willen eerst een aantal zaken weten. Wat is je toekomstvisie met jouw bedrijf? Wat wil je met jouw webshop bereiken? Wie wil je bereiken? En, wat is je budget? Op basis van jouw antwoorden op deze vragen kunnen wij een realistisch plaatje schetsen betreft de mogelijkheden en kosten. Als dit helder is, kunnen we echt aan de slag en jouw webshop laten maken.

Bij Monkey Vision hebben we al honderden (ja, honderden!) websites en webshops gebouwd, en de teller blijft lopen! Doordat wij al met diverse ondernemers hebben samengewerkt, zijn wij ervaren webshopbouwers voor diverse branches en kunnen wij nauwkeurig meedenken over de doelen en vormgeving. Het is belangrijk dit van tevoren zo helder mogelijk te krijgen en zo een pad uit te stippelen, want je kunt met een webshop echt allerlei kanten op!

Webshop laten maken

Webshop voor erbij of volledig draaiende online winkel

De kosten van een webshop laten maken zijn dus variabel en worden beïnvloed door jouw doelen. Wel is het fijn als je van tevoren een beetje kunt inschatten hoe hoog deze kosten ongeveer zullen zijn. En dat is precies waarom wij deze blog hebben geschreven: wij geven je hier duidelijkheid over wat een webshop laten maken voor jou kan kosten.

Wil jij een basic webshop die je gebruikt naast jouw fysieke winkel, om jouw klanten ook tijdens de pandemie te kunnen voorzien? Of wil jij volledig inzetten op digitalisering en investeren in een goed draaiende online winkel? Waar jij ook naar op zoek bent, wat je budget ook is: wij hebben de passende webshop en het passende webshoppakket.

Voor een webshop laten maken hanteert Monkey Vision drie standaardpakketten:

Dwerg – Kosten: vanaf 995,-

Het Dwerg-pakket bestaat uit 5 volledig ingerichte pagina’s in een unieke vormgeving, die uiteraard responsive (goed zichtbaar op alle schermen) is. Deze webshop wordt voorzien van alle webshopbenodigdheden, waarvoor wij gebruikmaken van CMS WordPress en WooCommerce.

Orang-Oetan – Vanaf 2.995,-

Met het Orang-Oetan-pakket krijg je alles van het Dwerg-pakket en nog veel meer! 10 volledig ingerichte pagina’s, extra (responsive) vormgeving met unieke elementen, uitgebreide contactformulieren, integratie van Google Maps en meer. De ActiveCampaign-integratie en het filtersysteem zorgen ervoor dat we met deze webshop nog meer kunnen focussen op conversie. En dat betekent: meer nieuwe klanten en meer aankopen!

Gorilla – Vanaf 4.995,-

Je raadt het misschien al: het Gorilla-pakket is alles van het Orang-Oetan-pakket en MEER! Met het Gorilla-pakket krijg jij een op maat gemaakte unieke topwebshop met het echte WAUW-effect! Je krijgt maar liefst 15 volledig ingerichte pagina´s, interactiviteiten, animaties, swatches en kleurblokjes. En het gaat hier niet alleen om de looks en de klanten: we zorgen ook dat jij zelf meer krijgt. Zo geven we je een gebruikerstraining van 2 uur en voorzien we jouw webshop van een automatische administratie.

Heb jij met een prachtidee voor een webshop laten maken? Wij zijn heel benieuwd! Neem contact op met Monkey Vision.

Webshop laten maken: de voordelen

Er zitten diverse voordelen aan een webshop laten maken door Monkey Vision. We zetten ze hier voor je op een rijtje:

  • Jouw complete assortiment in de verkoop
  • Open! 24/7
  • Geen huurkosten
  • iDeal en andere digitale betaalmethoden
  • Online vindbaarheid
  • Te zien op alle schermen

Jouw complete assortiment in de verkoop

In een webshop kun je nog meer kwijt dan in een fysieke winkel! Je kunt jouw complete assortiment hier op display zetten, zonder ruimtegebrek en zonder rekening te houden met gangpaden en 1,5 meter afstand. Ook heb jij hierdoor altijd de mogelijkheid om jouw assortiment verder uit te breiden. Met een webshop kun je blijven groeien, zonder lasten van een fysieke winkel!

Open! 24/7

Sta jij voor een goede klantenservice? Nou, wat is een betere service dan altijd open te zijn voor jouw klanten! Door middel van een webshop kunnen jouw klanten altijd in jouw winkel terecht en hoeven ze geen rekening te houden met openingstijden.

Webshop laten maken altijd open

Geen huurkosten

We zeiden het hiervoor al: met een webshop heb je niet de lasten die een fysieke winkel met zich mee kan brengen. Dat kan met ruimtegebrek te maken hebben, maar ook met de huurkosten. Met een webshop hoef je geen duur pand op een toplocatie te huren. Je kunt zelfs starten vanuit je eigen woonkamer!

iDeal en andere digitale betaalmethoden

Heb jij jouw webshop laten maken door Monkey Vision? Dan heb jij toegang tot digitale betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal of Credit Card. Wanneer je een betaling hebt ontvangen via de webshop zie je dit terug binnen één overzicht. Monkey Vision richt dit voor je in en legt je precies uit hoe je hier gebruik van kunt maken.

Online vindbaarheid

Monkey Vision richt jouw webshop zo in dat het vindbaar is in de zoekmachines en jouw klanten jou dus online kunnen gaan vinden. Wil jij meer nieuwe klanten aantrekken? Dan kun je naast een webshop laten maken ook een SEO-pakket afnemen. Door middel van SEO word jij nog beter vindbaar en vergroot je jouw kansen op nieuwe klanten.

Een webshop laten maken die werkt op alle apparaten

Bij een webshop laten maken door Monkey Vision zorgen wij altijd dat deze goed werkt op alle schermen. Desktop, laptop, tablet of smartphone: iedereen kan jouw webshop altijd in perfecte staat bekijken en gebruiken.

Webshop bouwen voor een scherpe prijs

Je hebt in deze blog je antwoord gekregen op de vraag over de kosten: bij ons varieert dit tussen de 995,- en 4.995,-.

Wil jij een webshop laten maken? Bij Monkey Vision bespreken we eerst graag samen je doelen en budget. Vervolgens kijken we welk webshoppakket het beste bij jouw wensen past. We zorgen altijd voor een scherpe prijs en onderhouden een heldere communicatie, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ben je startende ondernemer en heb je geen hoog budget, maar wel een wens voor een webshop laten maken? Laat het ons weten! Wij kijken graag wat er mogelijk is.

Neem contact met ons op!

Ben jij benieuwd naar al onze mogelijkheden of wil je een kijkje nemen bij ons eerdere werk? Check ons werk! Wil jij ook een mooie webshop laten maken? Bel of WhatsApp Monkey Vision op 024 202 2068 of start direct een project.